معرفی دوره آوسبیلدونگ متخصص فناوری آب میوه
چه چیزی را نباید از یک صبحانه کامل صبح شنبه از دست داد؟ درست است، آب پرتقال تازه. آیا شما نیز از طرفداران میوه و سبزیجات تازه هستید و همیشه به دنبال خلاقیت های جدید برای تحت تاثیر قرار دادن دوستان خود هستید؟ با آموزش حرفه ای در فناوری آب میوه، به زودی در آن متخصص خواهید شد. زیرا در اینجا طرز تهیه آب میوه و شهد و همچنین نوشابه و حتی شراب را از میوه ها یا سبزیجات یاد خواهید گرفت. شما در شرکتهایی در صنعت آب میوه کار خواهید کرد و چه کسی میداند، شاید روزی آب پرتقال خودتان به بازار بیاید که میتوانید هر شنبه صبح از آن برای صبحانه میل کنید.
حقوق افراد در دوره آوسبیلدونگ متخصص تکنولوژی آب میوه |
به عنوان یک متخصص در فناوری آب میوه، شما در تولید آب میوه ها مشارکت خواهید داشت و بنابراین بخش مهمی از تولید مواد غذایی ما هستید. در حال حاضر مسئولیت زیادی در طول آموزش به شما داده خواهد شد، زیرا باید قوانین بهداشتی بسیار دقیقی را رعایت کنید. بنابراین، از روز اول، به عنوان یک متخصص فن آوری آب میوه، حقوق مناسبی دریافت خواهید کرد که مطمئناً می توانید در یک چیز سرمایه گذاری کنید. ما در اینجا توضیح می دهیم که حقوق شما دقیقاً چگونه است.
در طول دوره آموزشی به عنوان متخصص فناوری آب میوه چه چیزی کسب می کنم؟با توجه به حداقل دستمزد کارآموزان که از اول ژانویه 2020 لازم الاجرا شده است، حداقل دستمزد ثابت دریافت خواهید کرد، 585 یورو در سال اول، 690 یورو در سال بعد و در پایان دوره آموزشی خود در سال سوم. سال حداقل 790 یورو در ماه. مانند سایر دوره های کارآموزی کلاسیک، حقوق شما سالانه درجه بندی می شود. این عمدتاً به این دلیل است که شما هر سال یا حتی تقریباً هر روز مزایای بیشتری برای شرکت خود دارید، زیرا هر روز چیز جدیدی یاد میگیرید و میتوانید بیشتر و به صورت مستقل کار کنید. البته برخی از شرکت ها بیش از حداقل دستمزد به شما پرداخت می کنند که می تواند در سال اول به حقوقی تا 720 یورو در ماه منجر شود. اگر به دلایلی این هنوز برای شما کافی نیست، همچنان می توانید برای کمک هزینه آموزش حرفه ای، به اصطلاح BAB، درخواست دهید. سپس اداره به صورت جداگانه تعیین می کند که آیا شما مستحق دریافت این کمک هستید یا خیر و میزان آن چقدر است. |
حقوق افراد پس از اتمام دوره آوسبیلدونگ متخصص تکنولوژی آب میوه |
بعد از فارغ التحصیلی چه درآمدی خواهم داشت؟هنگامی که امتحان خود را کامل کردید و زندگی حرفه ای خود را شروع کردید، حقوق شما به عنوان یک متخصص در فن آوری آب میوه بسیار متفاوت تر به نظر می رسد. عوامل مختلفی در اینکه حقوق شما در پایان ماه چگونه به نظر می رسد نقش دارند، اما به طور متوسط حقوق ناخالص بین 2500 تا 2700 یورو در ماه دریافت می کنید. متأسفانه از حقوق شما کمی کسر می شود. یعنی مثلا باید مالیات بپردازید یا کسورات بیمه را قبول کنید. حقوق به طور کامل به حساب شما وارد نمی شود. به عنوان یک متخصص فناوری آب میوه، معمولاً طبق قرارداد جمعی حقوق دریافت می کنید و اغلب از حقوق ماهانه سیزدهم و مزایای تشکیل سرمایه برخوردار هستید که البته حقوق سالانه شما را بیش از پیش افزایش می دهد. همچنین می توان گفت که شرکت های بزرگ معمولاً حقوق بیشتری می پردازند و کارفرمایان در غرب معمولاً سخاوتمندتر از شرق هستند. اگر تصمیم گرفته اید آموزش های تکمیلی را انجام دهید و مثلاً سرکارگر صنعتی شوید، می توانید دوباره حقوق خود را افزایش دهید. زیرا سرکارگران صنعتی یا سرکارگرهای نوشابه به لطف مسئولیت مدیریتی اندکی حقوق بیشتری می گیرند. به عنوان مثال، این مبلغ بین 3200 تا 3600 یورو به عنوان سرکارگر نوشیدنی و تا 4500 یورو به عنوان سرکارگر صنعتی است. اما در اینجا نیز بیش از همه به صنعت بستگی دارد. |
چه دوره های آموزشی در آوسبیلدونگ متخصص تکنولوژی آب میوه وجود دارد؟آموزش به عنوان متخصص در فن آوری آب میوه:اگر پس از 3 سال آموزش خود را با موفقیت به پایان رساندید، می توانید به طور رسمی خود را متخصص در فن آوری آب میوه بنامید و به شرکت های متعدد تولید آبمیوه مراجعه کنید. آموزش سازگاری:برای اینکه در آینده به روز بمانید یا به سادگی خود را برای یک منطقه خاص جذاب تر کنید، می توانید در دوره های آموزشی متعددی برای سازگاری شرکت کنید. پیشنهاد در این زمینه برای متخصصان فن آوری آب میوه گسترده است و از نوشیدنی ها و بهداشت مواد غذایی تا کالاها، محصولات و مشتریان فروش را شامل می شود. شما همچنین می توانید به عنوان مثال در زمینه کنترل کیفیت یا فرآوری آب میوه تخصص داشته باشید. سرکارگر نوشیدنی/سرکارگر صنعتی:اگر شما نیز جاه طلبی برای بالا رفتن از نردبان شغلی دارید، پس حتما باید آموزش های بیشتر را در نظر بگیرید. برای مثال در اینجا دوره های آموزشی بیشتری برای تبدیل شدن به یک سرکارگر نوشیدنی یا سرکارگر صنعتی وجود دارد. سپس شما به عنوان یک مدیریت و عملکرد ویژه عمل می کنید و در سطح مدیریت میانی به کار گرفته می شوید. این همچنین به این معنی است که شما در آینده آموزش های بیشتری را برای خود آماده خواهید کرد. مطالعات:اگر بتوانید مدرک ورود به تحصیلات عالی را ثابت کنید، پس از اتمام دوره آموزشی خود به عنوان متخصص فناوری آب میوه نیز فرصت ادامه تحصیل را دارید. دوره های ممکن یا مفید در اینجا، به عنوان مثال، آبجوسازی، فن آوری نوشیدنی یا مواد غذایی است. |
بعد از دوره آموزشی شما می توانید … |
|
حقوق سال چهارم |
حقوق سال سوم | حقوق سال دوم |
حقوق سال اول |
790 یورو | 690 یورو | 585 یورو |
شغل 3 |
شغل 2 | شغل 1 | این دوره |
میزان حقوق |
مدرک دوگانه در مدیریت مواد غذایی | متخصص در فن آوری شیرینی پزی | متخصص فناوری مواد غذایی | ||
1700 یورو | 1900 یورو | 1600 یورو | 2500 یورو | مینیمم حقوق |
4500 یورو | 2400 یورو | 2300 یورو | 3000 یورو | ماکزیمم حقوق |
اسم پوزیشن های شغلی |
نام شرکت | جنسیت | شروع دوره |
لوکیشن دوره |
متخصص تکنولوژی آب میوه | Eckes-Granini Deutschland GmbH
group of companies |
خانم / آقا | 01.08.2022 | Bad Fallingbostel |
متخصص تکنولوژی آب میوه | EDEKA Verbund
group of companies |
خانم / آقا | 01.08.2022 | Rötha |
متخصص تکنولوژی آب میوه |
group of companies |
خانم / آقا |
آموزش به عنوان متخصص در فن آوری آب میوه چگونه کار می کند؟
در طی سه سال، در آموزشگاه فنی و حرفه ای و شرکت در آموزش تبدیل شدن به یک متخصص در فن آوری آب میوه، نحوه ایجاد همزیستی کامل از میوه ها و سبزیجات تازه و همچنین کنسانتره آب میوه و آب برای تولید آب میوه و سبزیجات را یاد خواهید گرفت. در مرحله اول مقررات بهداشتی لازم برای شما توضیح داده می شود تا محصولات تولیدی شما در نهایت به فروش برسد و خوراکی بماند.
کارآموزی به عنوان متخصص فناوری آب میوه به چه صورتی می باشد؟
هنگام کار با مواد غذایی، بهداشت نقش بسیار ویژه ای دارد. به همین دلیل، آب میوه نیز در طول فرآیند تولید توسط شما گرم می شود تا عوامل بیماری زا مانند مخمر و کپک را از بین ببرد. در ادامه نحوه استفاده از ماشین ها را یاد خواهید گرفت. با کمک آن میوه ها و سبزیجات را تمیز کرده، آب آن را فشار داده و از مواد اولیه قابل استفاده عبور دهید. در پایان فرآیند تولید، طعم دهنده ها، شکر و آب را نیز با آبمیوه های تازه فشرده مخلوط می کنید تا طعم بی نظیری به آن ها بدهید.
آیا قبلاً می دانستید که …
- آب سیب به دلیل تخمیر طبیعی می تواند تا 0.5 قسمت در هزار داشته باشد؟
- به اصطلاح بند آب سیب وجود دارد؟ این بیان می کند که در رستوران ها حداقل یک نوشیدنی غیر الکلی ممکن است گرانتر از ارزان ترین نوشیدنی الکلی نباشد.
- وقتی صحبت از آب میوه می شود، آیا تفاوتی بین آب میوه مستقیم و آب میوه تهیه شده از کنسانتره آب میوه وجود دارد؟
- یک لیوان آب پرتقال تازه به اندازه یک لیوان کولا قند دارد؟
- سیب محبوب ترین میوه در آلمان است؟
بنابراین اگر فکر می کنید فقط مجاز هستید میوه را در یک دستگاه بزرگ در طول روز بیندازید، در اشتباهید. در طول دوره آموزشی خود به عنوان متخصص در فن آوری آب میوه، میوه و سبزیجات را از منظری کاملا متفاوت می شناسید و پس از 3 سال، انواع سیب ها را بهتر از بسیاری از فروشنده ها می شناسید. بنابراین شما اصول اولیه شغل خود را در هنرستان و بخش دستی و فنی را در شرکت یاد می گیرید. چالش روزانه شما در آموزش متخصص شدن در فناوری آب میوه این است که همیشه میوه یا سبزیجات را با بهترین کیفیت در بطری ها بیاورید. سیب و گلابی هر سال طعم یکسانی ندارند. گاهی اوقات قند یا اسید بیشتری دارند، گاهی اوقات کمتر. بنابراین شما نه تنها مسئول دستگاه های تولید هستید، بلکه باید نمونه برداری کنید و با آزمایشگاه مشورت کنید. به ویژه در صنایع غذایی، رعایت مقررات همیشه مهم است. به همین دلیل، قطعاً باید احساس مسئولیت داشته باشید و با دقت کار کنید. دانش ریاضیات، شیمی و فیزیک نیز یک مزیت در هنگام آموزش برای تبدیل شدن به یک متخصص در فن آوری آب میوه است. زیرا نه تنها با مواد اولیه و کمکی مختلف کار می کنید، بلکه باید حجم و نسبت اختلاط را نیز محاسبه کنید.
شما باید یک تکنسین آب میوه شوید اگر…
- دوست دارید با غذای تازه کار کنید.
- ماشین های بزرگ شما را مجذوب خود می کنند.
- دوست دارید آب پرتقال یا سیب بنوشید.
قطعاً نباید متخصص فناوری آب میوه شوید اگر…
- شما نمی خواهید در حین کار کثیف شوید.
- لباس محافظ انتظارات شما را از یک لباس کار برآورده نمی کند.
- ریاضیات خالص ترین ترکیب اعداد برای شماست.