آوسبیلدونگ متخصص غذا

معرفی دوره آوسبیلدونگ متخصص خوراک شناسی

آوسبیلدونگ متخصص غذا
آوسبیلدونگ متخصص غذا

وقتی «شام عالی» پخش می‌شود، تزئینات میز را به دقت تجزیه و تحلیل می‌کنید و به محض اینکه کسی نمی‌داند چگونه لیوان‌ها را به درستی چیدمان کند، شرمنده می‌شوید. از آنجایی که شما به خوبی در غذا شناسی مسلط هستید، غذاهایی را که در آنجا سرو می شود غیرعادی نمی بینید. یا همیشه سر خود را در تعطیلات در مورد نحوه درست کردن تخت ها تکان می دهید و دوست دارید به کارکنان نشان دهید که چگونه این کار را به درستی انجام دهند؟ اگر خود را در این امر بشناسید، می توانید اشتیاق خود را برای میهمان نوازی زیبا در یک حرفه  با شاگردی به عنوان متخصص غذا و غذا، درک کنید.

اطلاعات: آیین نامه آموزشی جدیدی برای این حرفه وجود دارد. محتوای آموزشی با موضوعات جدیدی مانند پایداری و دیجیتالی شدن مدرن تر می شود. نام این حرفه نیز تغییر خواهد کرد: متخصص در صنعت مهمان‌نوازی به متخصص غذا و غذا تبدیل می‌شود. تغییرات در دوره های آموزشی که از اول آگوست 2022 شروع می شود اعمال می شود.

حقوق افراد در دوره آوسبیلدونگ متخصص غذا

کل زندگی حرفه ای شما حول محور مهمانان و خدمات می چرخد. وظایف شما بسته به بخش، شرکت و بخشی که در آن کار می کنید متفاوت است. اما آنچه در همه جا صدق می کند: مهمان برای شما همیشه پادشاه است. باید با او خوب رفتار شود، از اقامتش لذت ببرد و در حالت ایده آل  و شادمانی برگردد. اگر مهمان ها خوششان بیاید بیشتر راهنمایی می کنند.. مطمئناً برای شما جالب خواهد بود که حقوق و دستمزد به عنوان یک متخصص در زمینه غذا یا در صنعت مهمان‌نوازی چگونه است  و این همان چیزی است که این متن در مورد آن است.

من در طول دوره آموزشی به عنوان متخصص غذا چه درآمدی کسب می کنم؟

خبر خوب اول: از 1 ژانویه 2020، حداقل دستمزد برای کارآموزان در نظر گرفته شده است تا متخصص غذا شوند. به عنوان یک متخصص در غذا، حداقل 585 یورو ناخالص در ماه در سال اول آموزش خود از سال 2022 دریافت خواهید کرد. در سال دوم حداقل 690 یورو دریافت خواهید کرد. اگر شرکت آموزشی شما متعهد به یک قرارداد جمعی باشد، حقوق شما بر اساس ارقام حقوق مشخص شده در آن خواهد بود. با این حال، میزان حقوق شما به موارد  دیگری بستگی دارد. کجا در آلمان کار می کنید؟ در شرق کشور  اغلب کمتر از غرب درآمد دارید. در چه نوع شرکتی کار می کنید؟ صاحبان یک رستوران کوچک سه میز مطمئناً نمی توانند به اندازه یک هتل زنجیره ای جهانی به شما پرداخت کنند و انعام نه تنها به سخاوت مهمانان بستگی دارد، بلکه به تعداد مهمانان و قیمت خدمات ارائه شده نیز بستگی دارد. (غذا، نوشیدنی، اتاق هتل و غیره). در طول تمرین چند سال دارید؟ در برخی شرکت ها، کارآموزان زیر 18 سال کمی کمتر از بزرگسالان درآمد دارند.

حقوق افراد پس از اتمام دوره  آوسبیلدونگ متخصص غذا

بعد از فارغ التحصیلی چه درآمدی خواهم داشت؟

حقوق اولیه شما به عنوان متخصص غذا حداقل 1470 یورو به لطف حداقل دستمزد 8.50 یورو در ساعت است که از سال 2015 اعمال می شود. حداقل اگر 40 ساعت در هفته کار می کنید. با تجربه حرفه ای بیشتر و مسئولیت بیشتر، می توانید تا 2000 یورو ناخالص دریافت کنید.

در صفحه شغلی شما را با فرصت های آموزشی بیشتر آشنا کردیم و تاکید کردیم که در صورت انجام آنها درآمد بیشتری کسب خواهید کرد. حتی اگر اولین مورد، به طور دقیق، آموزش بیشتر نباشد، بلکه یک توسعه آموزش باشد: به عنوان یک متخصص در رستوران و کترینگ رویدادها – قبلاً متخصص رستوران – بین 1360 تا 2500 یورو درآمد کسب می کنید. به عنوان مدیر رستوران، حقوق در حال حاضر 1360 تا 2800 یورو در ماه است. و با آموزش بیشتر به عنوان یک اقتصاددان تجاری دارای گواهی دولتی برای صنعت هتلداری و پذیرایی، می توانید تا 3000 یورو دریافت کنید.

از آنجایی که ارقام داده شده تنها نشان دهنده حقوق ناخالص هستند، البته انعام نیز شامل درآمد شما می شود. با پشتکار و صمیمیت هنوز هم می توانید درآمد زیادی کسب کنید. زیرا خدمات عالی معمولاً به معنای نکات عالی نیز می باشد. نگران نباشید، شاد باشید و درخشان ترین لبخند خود را به مهمانان نشان دهید. در این صورت کار برای شما سرگرم کننده است .

چه دوره های آموزشی در آوسبیلدونگ متخصص غذا  وجود دارد؟

متخصص گوارش سیستم:

اگر می خواهید بلافاصله پس از اتمام دوره آموزشی خود به عنوان متخصص در زمینه غذا، مدارک بیشتری کسب کنید، می توانید به عنوان مثال، آموزش را برای تبدیل شدن به یک متخصص در سیستم گوارش انجام دهید. این به ویژه در صورتی مفید است که شما دوره های آموزشی را به عنوان یک متخصص در غذا و غذا با تمرکز بر روی سیستم غذا شناسی تکمیل کرده باشید. پس از آن آموزش بعدی فقط یک سال طول می کشد.

متخصص کترینگ رستوران و برگزاری مراسم:

شما به عنوان یک متخصص در کترینگ رستوران ها و رویدادها، اساساً همان کار و مسئولیت های یک متخصص در کیترینگ را دارید. برای تبدیل شدن به یک متخصص در رستوران و کترینگ رویدادها، تنها کاری که باید انجام دهید این است که دوره آموزشی خود را یک سال تمدید کنید. شما به طور خودکار در زمینه رستوران ها یا هتل ها تخصص دارید. سپس در کارهای روزمره مسئولیت بیشتری دارید و می توانید کارهای پیچیده تری را بر عهده بگیرید و همچنین درآمد بیشتری کسب می کنید.

مدیر رستوران یا هتل:

برای تبدیل شدن به یک مدیر رستوران یا هتل معتبر، باید دو سال تجربه حرفه ای به عنوان متخصص غذا و یا سه سال کارآموزی داشته باشید، به طور ایده آل به عنوان یک متخصص رستوران یا هتل باید تجربه کسب کنید . در یک دوره سه ماهه (در دوره تمام وقت) یا دو سال (در دوره آموزش از راه دور) می توانید برای تبدیل شدن به یک استادکار در بخش هتل یا رستوران آموزش دهید. پس از آن معمولا وظایف سازمانی و اداری به شما محول می شود، بنابراین شما مدیر متخصصان خواهید بود.

اقتصاددان بازرگانی دارای گواهی دولتی برای صنعت هتلداری و پذیرایی:

اگر دوره آموزشی دو ساله را به عنوان یک اقتصاددان تجاری دارای گواهی دولتی برای صنعت هتلداری و پذیرایی بگذرانید، می توانید به خود  افتخار کنید زیرا این کار  بسیار پیچیده است. در زمینه های مدیریت شرکت، سازمان، مدیریت بازرگانی و فناوری اطلاعات بیشتر خواهید آموخت. همچنین می توانید خود را برای حقوق بهتر و موقعیت مدیریتی آماده کنید.

مطالعات:

اگر دیپلم دبیرستان یا مدرک ورودی دانشکده فنی یا مدارک دیگری دارید، می توانید دوره تحصیلی را نیز بگذرانید. با آموزش های قبلی شما مثلاً موضوع مدیریت هتل و غذا می تواند برای شما جالب باشد. پس از اتمام کار، می توانید برای پست های مدیریتی در منطقه مورد نظر خود درخواست دهید.

بعد از دوره آموزشی شما می توانید …
  • بشقاب ها را به طور خاص تزئینی بچینید.
  • تفاوت شیره، کاهنده و سس را توضیح دهید.
  • میزها را چنان زیبا بچینید که به طور خودکار برنده “شام عالی” شوید.
  • در جامعه مودب خود را خجالت ندهید و با احترام برخورد کنید.

 

حقوق سال چهارم حقوق سال سوم حقوق سال دوم حقوق سال اول
690 یورو 585 یورو

 

شغل 3 شغل 2 شغل 1 عنوان میزان حقوق این دوره
کارشناس اقتصاد بازرگانی معتبر برای صنعت هتلداری و پذیرایی مدیر رستوران کارشناس رستوران
1200 یورو 1200 یورو 1100 یورو 1470 یورو مینیمم حقوق
3000 یورو 2800 یورو 2500 یورو 2000 یورو ماکزیمم حقوق

 

اسم پوزیشن های شغلی نام شرکت جنسیت شروع دوره لوکیشن دوره
متخصص غذا Victor’s Group

group of companies

خانم / آقا 01.08.2022 Teistungen
متخصص غذا Victor’s Group

group of companies

خانم / آقا 01.08.2022 Teistungen
متخصص غذا Victor’s Group

group of companies

خانم / آقا 01.08.2022 Erfurt

آموزش حرفه ای شدن در زمینه غذا در مورد چیست؟

در این آموزش دوگانه، هر آنچه را که برای انجام کارهای روزمره در شرکت نیاز دارید، یاد خواهید گرفت. البته بسته به اینکه در کدام بخش تصمیم بگیرید (در قسمت بعدی اطلاعات بیشتری در این مورد خواهید گرفت) این موضوع متفاوت است. سپس در مدرسه حرفه ای تمام جنبه های نظری مانند روش های آماده سازی، اصطلاحات فنی، اقدامات بهداشتی و بسیاری از قوانین را یاد می گیرید. قوانین در شغل شما در صنعت مهمان‌نوازی اهمیت ویژه‌ای دارند، زیرا در چارچوب قانون رستوران‌ها، قانون حمایت از جوانان و قانون محافظت از عفونت باید موارد زیادی را در نظر بگیرید.

اتفاقاً صنعت مهمان نوازی از دو بخش اصلی تشکیل شده است: غذا و مسکن. غذا مخفف غذا است و این تقسیم بندی شامل همه چیزهایی است که به غذا و مهمانان مربوط می شود، به عنوان مثال کار در رستوران ها، کافه ها، غذاخوری ها یا کارهایی در پذیرایی. متخصصان آموزش دیده در این زمینه مهم هستند، بالاخره مهمانان باید در خوردن و نوشیدن احساس راحتی کنند و در نهایت از خدمات عالی شما مشتاق باشند.

وظایف شما به عنوان یک متخصص غذا در یک نگاه…

  • به مهمانان خوش آمد بگویید و نصیحت کنید
  • نوشیدنی و غذا سرو کنید
  • نوشیدنی های سرد و گرم تهیه کنید
  • جمع آوری کنید
  • آماده سازی اتاق های مهمان

مقررات جدید آموزشی برای سال 2022 چه تغییری خواهد کرد؟

مقررات جدید آموزشی از 1 آگوست 2022 لازم الاجرا می شود. علاوه بر نام، محتوای آموزشی نیز اصلاح شده است: در آموزش خود به عنوان متخصص غذا، اکنون می توانید به عنوان مثال، بین حوزه های اصلی خدمات رستوران و غذای سیستم انتخاب کنید. تمرکز چهار ماه از دوره آموزشی شما را می گیرد.

نقاط کانونی چیست؟

اگر در حال انجام آموزش برای تبدیل شدن به یک متخصص در غذا شناسی هستید، شما و شرکت آموزشی خود در ابتدا در مورد یکی از دو حوزه ممکن تمرکز تصمیم می گیرید:

  • سرویس رستوران
  • سیستم غذا شناسی

به عنوان یک متخصص و غذا با تمرکز بر سرویس رستوران، تمرکز شما بر روی میز خدمت به مهمانان است. در طول آموزش، متخصصان غذا و با تمرکز بر غذای سیستمی به طور خاص نحوه برخورد با استانداردهای برند را یاد می گیرند. در کترینگ سیستمی – یعنی در رستوران هایی که به صورت مرکزی کنترل می شوند – رعایت استانداردهای مشخص شده بسیار مهم است. این امر در همه زمینه ها، از طیف کالا و سازمان گرفته تا برخورد با مهمانان، صدق می کند.

ضمناً: پس از اتمام دوره آموزشی خود به عنوان متخصص پذیرایی، می توانید با شرکت آموزشی خود موافقت کنید که به عنوان متخصص پذیرایی رستوران و رویدادها یا متخصص کترینگ سیستم به آموزش خود ادامه دهید. سپس فقط یک سال طول می کشد.

وقتی برای تبدیل شدن به یک متخصص گوارش آموزش می بینید چه مواردی را می آموزید؟

وظایف شما در حوزه غذا شامل کارهایی مانند چیدمان بشقاب، آماده کردن اتاق مهمان، میز انتظار، پول نقد، صمیمی بودن و مشاوره با مهمانان و آشنایی با غذاها و نوشیدنی های پیشنهادی است. در مورد مهمانان، مهم است که به یاد داشته باشید که با مهمانان کار می کنید، نه مشتریان. به هر حال، مردم باید احساس کنند که در خانه هستند و فقط با آنها به عنوان افرادی رفتار نمی شود که در شرکت پول می گذارند.

بخش Logis شامل هر چیزی است که به محل اقامت مربوط می شود. علاوه بر هتل ها، این شامل مهمانخانه ها و کلیه رستوران های به اصطلاح صنعت هتلداری نیز می شود. صنعت هتلداری اصطلاح عمومی برای تمام مشاغلی است که غذا و همچنین اقامت شبانه را ارائه می دهند. در رستوران‌های صرفاً شبانه، مسئولیت اصلی آماده‌سازی اتاق‌های مهمان در حین و پس از آموزش به‌عنوان متخصص غذا و غذا بر عهده شماست. بنابراین باید بررسی کنید که آیا کارکنان نظافت خوب کار کرده اند یا اینکه خودتان را تمیز کنید و مطمئن شوید که همه چیز مرتب است و هیچ چیز خراب نیست. در اینجا نیز مطمئن شوید که مهمانان از اقامت خود لذت می برند. در هتل ها، بورد و اقامت با هم ترکیب می شوند و می توانید در هر دو زمینه کار کنید. به هر حال، اگر شما گرفتار هوس سرگردانی هستید، می توانید برای شغل در یک کشتی تفریحی یا در رستوران های خارج از آلمان نیز درخواست دهید.

آیا قبلاً می دانستید که …

  • در برخی از موسسات در صنعت مهمان نوازی، اهمیت خاصی به ظاهر آراسته و خوش اخلاقی داده می شود؟ خالکوبی و پیرسینگ معمولاً ممنوع است.
  • در سال 2011 تقریباً 3200 کارآموز کارآموزی خود را در صنعت هتلداری آغاز کردند؟
  • آیا توانایی صحبت کردن به حداقل یک زبان خارجی به عنوان یک حرفه ای در صنعت مهمان نوازی مزیتی است؟ می توانید با مهمانان خارجی به زبان انگلیسی ارتباط برقرار کنید یا اصطلاحات فنی فرانسوی را ترجمه کنید.
  • قابلیت اطمینان در صنعت مهمان نوازی بسیار مهم است؟
  • شما می توانید در چهار حوزه مهمان نوازی تخصص داشته باشید، اما این فرصت را دارید که نظر خود را تغییر دهید؟
  • پیشخدمت های سالن اپرای وین آنقدر شیک هستند که مهمانان مرد برای متمایز شدن از آنها باید پاپیون سفید بپوشند؟

علاوه بر این دو بخش بزرگ، دو بخش کوچکتر نیز وجود دارد که می توانید در آنها کار کنید یا آموزش خود را به عنوان یک متخصص غذا انجام دهید – قبلاً یک متخصص در صنعت مهمان نوازی بود. این بخش سرگرمی است، که شامل همه چیزهایی است که – همانطور که از نامش پیداست – با سرگرمی مرتبط است. به عنوان مثال، شما می توانید در یک دیسکو یا یک کلوپ کار کنید، در پذیرایی یا بار و در ورایتی شوها معمولاً غذا همراه با نمایش ارائه می شود. بخش کوچکتر دیگر منطقه آبگرم و سلامتی است. در حمام‌های حرارتی، اسپاها و استراحتگاه‌های سلامت نیز می‌توانید در بسیاری از مکان‌ها، به عنوان مثال دوباره در پذیرش، برای آماده‌سازی اتاق‌های درمان یا در تجارت پذیرایی استفاده کنید. هر شاخه ای را که انتخاب کنید، مهم است که از کار در آن منطقه لذت ببرید. زیرا تنها با تفریح ​​می توانید تجربه خوبی به مهمانان بدهید و همچنین با فازهای پر استرس بیشتر کنار بیایید.

شما باید یک حرفه ای پذیرایی شوید اگر …

  • از کار با مردم لذت می برید
  • شما دوست دارید روحیه خوب خود را پخش کنید.
  • ارائه خدمات خوب به مهمانان برای شما مهم است.

قطعاً نباید متخصص خوراک شناسی شوید اگر…

  • شما فنی نیستید.
  • صبوری نقطه قوت شما نیست.
  • جدول ضرب ساده برای شما علم (بیش از حد) بالایی است.
آوسبیلدونگ المان
ویزا آوسبیلدونگ آلمان

ویزا آوسبیلدونگ سفارت آلمان

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp