لانرهلدینگ برترین موسسه مهاجرتی به کشور آلمان

درآمد رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در آلمان 2023

ما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

درآمد رشته‌های پزشکی در آلمان

رشته‌های پزشکی و زیرشاخه پزشکی در کشور آلمان متقاضیان زیادی از سرتاسر دنیا دارد. محصلان و پزشکان زیادی تمایل به مهاجرت دارند که می‌توانند کشور آلمان را به عنوان یک مقصد خوب در نظر بگیرند. از آنجایی که کشور نیاز شدید به نیروی کادر درمان دارد، این روش یکی از بهترین روش‌های گرفتن اقامت آلمان است. در ادامه شرایط این رشته‌ها در کشور آلمان را با هم مرور می‌کنیم و معرفی درامد آن‌ها می‌پردازیم.

رشته‌های علوم پزشکی در آلمان

متقاضیان برای کسب پذیرش در این رشته‌ها در آلمان می‌توانند دو مسیر را انتخاب کنند؛ اقدام برای دانشگاه های دولتی و رایگان آلمان یا دانشگاه‌های خصوصی و با هزینه.
دروس پزشکی در دانشگاه‌های دولتی به زبان آلمانی و در دانشگاه‌های خصوصی به زبان انگلیسی هم تدریس می‌گردند. مهم‌ترین نکاتی که باید پیش از اقدام برای اخذ پذیرش پزشکی در آلمان به آن توجه کرد عبارتند از:

  • طول دوره پزشکی در آلمان 6 سال و 3 ماه است و با یک آزمون ایالتی (Staatsexamen) تمام می‌‌شود. این آموزش شرط اصلی اخذ مجوز برای کار در آلمان به عنوان یک پزشک است.
  • تحصیل در رشته پزشکی نیاز به وقت و  انرژی بسیار دارد.
  • هیچ سازمان آلمانی بورسیه تحصیلی برای دانشجویان خارجی در رشته پزشکی ارائه نمی‌دهد

درآمد پزشکان در آلمان

درآمد پزشکان در آلمان، ایالت به ایالت ممکن است متفاوت باشد. علاوه بر ایالت، فاکتورهای متعددی هستند که می‌توانند بر درآمد پزشکان تاثیر بگذارند. در نمودار زیر، متوسط درآمد پزشکان در آلمان را بر اساس سابقه کار حرفه‌ای نشان داده‌ایم.

درآمد پزشکان

درآمد داروسازی در آلمان

درآمد داروسازی در آلمان در ایالت بادن ووتنبرگ از بقیه ایالت‌ها بیشتر است. فاکتورهایی مثل ایالت، کلینیک، سابقه کاری و… در میزان درآمد این رشته تاثیر دارند.

درآمد پرستاری در آلمان

درآمد پرستاری در آلمان به فاکتورهایی مثل سابقه تحصیلی، سابقه کاری حرفه‌ای شما، کلینیک یا بیمارستانی که در آن مشغول به کار هستید بستگی دارد. حتی جنسیت شما نیز در میزان حقوق شما موثر است. پرستاران زن، 6 درصد بیشتر از پرستاران مرد در آلمان حقوق می‌گیرند.

درآمد پرستاری

فقط با مدرک B1 آلمانی تو آلمان پرستار شو!

ما تنها مجموعه‌ای هستیم که شما را نه با مدرک B2، بلکه فقط با مدرک B1 برای پرستاری می‌فرستیم آلمان! اگر نیاز به مشاوره یا اطلاعات بیشتر دارید، فرم مشاوره را پر کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

درآمد دندانپزشکی در آلمان

یک دندانپزشک در آلمان می‌تواند در یکی از سه شاخه‌ی بیماری‌های دهان، دندان و فک و صورت متخصص باشد. دندانپزشکی در آلمان، در ایالت‌های ساکسن و مکلنبورگ کم‌ترین درآمد (5163 تا 5238 یورو) و در ایالت‌های بادن ووتنبرگ و هسه بیشترین درآمد (6245 تا 6288 یورو) را دارد.

درآمد دندانپزشکی

روش‌های مهاجرت پزشکان

افراد می‌توانند از دو طریق برای گرفتن ویزای کاری آلمان اقدام کنند؛ جاب سیکر و جاب آفر.

جاب سیکر

با داشتن ویزای جاب سیکر، شما می‌توانید به آلمان بروید و در مدت مهلت 6 ماهه‌ی خود، دنبال کار بگردید. اگر قادر باشید شغل مد نظر خود را پیدا کنید، می‌توانید با کارفرمای خود قرارداد بسته و ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهید. در نظر داشته باشید که این ویزا غیر قابل تمدید است و برای گرفتن آن نیاز به ارائه تمکن مالی دارید. برای گرفتن این ویزا باید زیر 45 سال سن داشته باشید.

ویزای A17

اگر در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی تحصیل کرده‌اید و قصد مهاجرت به آلمان را دارید، احتمالا می‌دانید که کشور آلمان مدارک دانشگاهی خارج از حوزه اتحادیه اروپا را قبول ندارد. در این شرایط، ویزای A17 می‌تواند به شما کمک کند. با گرفتن این ویزا و ارزش گذاری مدرک، شما می‌توانید در کشور آلمان تحصیلات تکمیلی خود را بگذرانید.

جاب آفر

اگر تحصیلات خود را به اتمام رسانده و سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود نیز دارید، این روش مخصوص شماست. شما در این روش باید یک کارفرمای آلمانی پیدا کنید و با او قرارداد کاری ببندید. برای گرفتن این ویزا باید بین 25 تا 40 سال سن داشته باشید.

لب کلام!

همانطور که ملاحظه کردید، حقوق مشاغل علوم پزشکی در آلمان می‌توانند یک زندگی باکیفیت در آلمان را برای شما تضمین کنند. اگر از محصلان این رشته‌ها هستید یا حتی سابقه کاری در این مشاغل دارید، فرصت کار در آلمان را از دست ندهید و از زیرساخت‌ها و امکانات باکیفیت این کشور غافل نشوید. ما را به عنوان همسفر خود برگزینید و صفر تا صد کار خود را به ما در لانرآوسبیلدونگ بسپارید.

با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...

فهرست مطالب

با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...

درخواست مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *