مهاجرت به آلمان از ارمنستان

ما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

مهاجرت به آلمان از طریق کشور ثالث ارمنستان

مهاجرت به المان از کشور ارمنستان یکی از راه‌های متداول مهاجرت به آلمان است؛ اما این امر شرایط خاص خود را دارد. آلمان به علت اقتصاد قدرتمند، زیرساخت های آموزشی مناسب و شرایط زندگی استاندارد، توجه بسیاری را از سراسر دنیا طی چند سال اخیر به خود جلب کرده است. یکی از راه‌های بدون استرس و با احتمال قبولی بالا برای مهاجرت به آلمان این است که از طریق کشور ارمنستان اقدام کنید. برای بسیاری از متقاضیان سوالات متفاوتی پیش می آید؛ مانند چرا با وجود سفارت آلمان در ایران باید از ارمنستان اقدام کرد؟ یا اینکه شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ارمنستان چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوالات در ادامه مقاله با لانر آوسبیلدونگ همراه باشید.

مهاجرت به آلمان از طریق کشور ثالث

برای مهاجرت به آلمان به صورت کلی راه‌های متفاوتی وجود دارد. یکی از این راه‌ها، مهاجرت به آلمان از طریق کشور ثالث است. متقاضیان مهاجرت به آلمان ازطریق ارمنستان، برای اخذ ویزای آلمان باید حداقل 6 ماه اقامت قانونی در ارمنستان داشته باشند و سپس برای اخذ ویزا آلمان اقدام کنند. دلیل انتخاب این روش اخذ ویزا بستگی به شرایط متقاضی دارد. طبیعتا، هر جا که متقاضیان بیشتری وجود داشته باشد سخت گیری بیشتری نیز وجود دارد. آمار تعداد داوطلبان اخذ ویزای آلمان در کشور ما بسیار بالاست، از همین رو اخذ پذیرش و اعطای ویزا به متقاضیان شامل سخت گیری‌های بیشتری می‌شود. اما در ارمنستان به علت تقاضای کمتر نسبت به ایران، امکان قبولی و اخذ ویزا می‌تواند بیشتر باشد. کسانی که زمان زیادی را صرف گرفتن وقت سفارت آلمان در ایران بوده‌اند، همچنین افرادی که به علت خدمت سربازی قصد خروج سریع‌تر از کشور را دارند می‌توانند از طریق یک کشور ثالث مثل ارمنستان اقدام کنند و درخواست ویزای آلمان را بدهند.

بهتر است بدانید که مهاجرت به آلمان از طریق کشور ثالث ممکن است هزینه‌های بیشتری نسبت به روش‌های معمول مهاجرت برای شما در بر داشته باشد. هزینه‌های چند ماه اقامت در ارمنستان، هزینه‌های سفارت و ویزا و … از جمله این مخارج هستند.

مراحل مهاجرت به آلمان از کشور ارمنستان

اگر تصمیم نهایی خود را برای مهاجرت به آلمان از کشور ارمستان گرفته‌اید بهتر است اطلاعات خود را در رابطه با این روش مهاجرت بیشتر کنید. اگر این روش را انتخاب کرده‌اید باید مراحل متفاوتی را بگذرانید. ابتدا باید یک راه مهاجرت به ارمنستان که مناسب شما باشد را انتخاب کنید و به ارمنستان مهاجرت کنید. پس از 6 ماه اقامت در ارمنستان می‌توانید برای اخذ ویزای آلمان اقدام کنید و همزمان زبان آلمانی تان را ارتقاع دهید. در این مرحله نوبت به گرفتن وقت سفارت آلمان در ارمنستان می‌رسد که ما این مورد را در ادامه مقاله توضیح داده‌ایم. با جمع آوری مدارک و شرکت در مصاحبه سفارت آلمان در می‌توانید موفق به اخذ ویزای آلمان شوید و به کشور آلمان مهاجرت کنید.

روش‌های متفاوتی برای مهاجرت به آلمان از ارمنستان وجود دارد؛ شما با اطلاع از شرایط مهاجرت به آلمان با مدرک فنی حرفه ای (آوسبیلدونگ)، با ویزای تحصیلی و با ویزای کاری می‌توانید مهاجرت عاقلانه و منطقی‌تری داشته باشید. پس به هیچ وجه قدرت اطلاعات و آگاهی را دست کم نگیرید.

مهاجرت به ارمنستان از طریق دوره زبان آلمانی

از دیگر راه‌های مهاجرت به ارمنستان، اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان به منظور گذراندن دوره‌ زبان در ارمنستان است. شما می‌توانید در این کشور مشغول خواندن زبان آلمانی شوید و با ثبت نام آزمون گوته در ارمنستان مدرک زبان المانی خود را بگیرید. با این روش هم مسیر مهاجرت خود را آسان نموده و هم زبان آلمانی خود را تقویت می‌کنید.

اطلاعات کلی درباره ارمنستان

ارمنستان یک کشور نسبتا کوچک در شمال ایران است که حدود 3 میلیون نفر جمعیت دارد. مردم این کشور عموما به زبان ارمنی صحبت و اکثرا دینشان مسیحیت می‌کنند. واحد پولشان درام می‌باشد. پایتخت ارمنستان شهر ایروان است که به عنوان بزرگترین شهر این کشور نیز شناخته می‌شود. به صورت کلی، ارمنستان از آب و هوای معتدلی برخوردار است. فاصله آلمان تا ارمنستان حدوداً 3 هزار کیلومتر است و با هواپیما 5 الی 6 ساعت به طول می‌انجامد.

هزینه زندگی در ارمنستان

همانطور که بالاتر گفتیم، شما به منظور گرفتن وقت سفارت آلمان در ارمنستان باید حداقل 6 ماه اقامت قانونی در این کشور داشته باشید. هزینه زندگی در ارمنستان برای این 6 ماه از مواردی است که باید در نظر بگیرید. مهم‌ترین هزینه ماهیانه شما در ارمنستان مربوط به اجاره خانه است. شما برای اجاره یک آپارتمان یک خوابه در آلمان باید حدود 1000 دلار کنار بگذارید. باقی هزینه‌ها از جمله خورد و خوراک، حمل و نقل و … نیز ماهانه 600 الی 700 دلار برآورد می‌شوند.

سوالات متداول

هیچ داده‌ای یافت نشد
با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...
فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *