اگر برای انتخاب آوسبیلدونگ سرآشپز تصمیم خود را گرفته اید در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا اطلاعات لازم را بدست آورید. در دوره آوسبیلدونگ سرآشپز شما حقوق نیز دریافت خواهید کرد که به صورت میانگین ذکر کرده ایم. به علاوه مسیر شغلی این دوره و سایر جزییات آن را نیز در ادامه بررسی می کنیم.
شما برای ارزیابی شانس خود در آوسبیلدونگ سرآشپز، می توانید با مشاوران تخصصی لانر آوسبیلدونگ، ارزیابی رایگان داشته باشید.
حقوق افراد در دوره آوسبیلدونگ سرآشپز
یک سرآشپز در طول دوره آموزشی چه درآمدی کسب می کند؟
کمک هزینه های آموزشی شما در توافق جمعی ،بسته به ایالت فدرال متفاوت می باشد. یک کارآموز در هسن
770 یورو ناخالص، در سال اول آموزش دریافت می کند.در حالی که یک کارآموز در ساکسونی-آنهالت
460 یورو ناخالص در ماه دریافت می کند.
بسیاری از شرکت ها به قراردادهای دسته جمعی متعهد نیستند. آنها طبق قانون آموزش حرفه ای موظف به پرداخت دستمزد مناسب در حین آموزش هستند.
به شما پیشنهاد می کنیم برای یافتن آوسبیلدونگ مورد علاقه ی خود، به بخش دوره های آوسبیلدونگ مراجعه کنید.
اگر شرکت من قرارداد جمعی نداشته باشد چه باید بکنم؟
اگر شرکت شما طبق قرارداد جمعی، حقوق شما را پرداخت نمی کند، باید در یک جلسه شخصی با مربی خود برای مذاکره حقوق و دستمزد حضور یابید و سعی در افزایش دستمزد خود داشته باشید.
در صورت لزوم، می توانید برای کمک هزینه آموزش حرفه ای درخواست دهید. اگر در طول دوره آموزشی با والدین خود زندگی نکنید، از این حق برخوردار هستید.
برای اطلاع از حداقل حقوق آوسبیلدونگ در سال 2022 کلیک کنید.
حقوق کارمندی در H-Hotels.com
در H-Hotels طبق قرارداد جمعی ،در طول آموزش به عنوان سرآشپز به شما دستمزد پرداخت می شود. میزان حقوق آموزشی شما بستگی به مکانی دارد که در آن کار می کنید. حقوق از ایالتی به ایالت دیگر متفاوت است. به طور متوسط، سرآشپزها در سال اول آموزش ماهیانه
650 یورو و در سال سوم آموزش تا
850 یورو در ماه درآمد دارند. همچنین پاداش های کریسمس و تعطیلات و تخفیف های بسیاری را دریافت خواهید کرد. منظور از ارائه تخفیف این است که ، به عنوان مثال در هتلی از گروه H-Hotels اقامت بسیار ارزانی داشته باشید یا از تخفیف های سایر اپراتورهای تور مانند رفت و برگشت یا سفرهای دریایی استفاده کنید. همچنین برای بلیط شغلی، کوپن های تولد و از طریق مزایای شرکتی ،کوپن های تخفیف برای فروشگاه های آنلاین مختلف دریافت خواهید کرد.
برای اطلاع از ساعت کار در آوسبیلدونگ کلیک کنید.
حقوق افراد پس از اتمام دوره آوسبیلدونگ سرآشپز
پس از پایان دوره آموزشی به عنوان سرآشپز چقدر می توانم درآمد داشته باشم؟
در سال اول به عنوان یک سرآشپز واجد شرایط،شما
1823 یورو در NRW کسب می کنید. تجربه حرفه ای نشان می دهد که، از سال دوم کار تقریباً
1900 یورو به عنوان آشپز دریافت خواهید کرد. در نیدرزاکسن، افزایش حقوق فقط در سال سوم کار اتفاق میافتد، درآنجا وضعیت کار کمی متفاوت است.
شما می توانید بعد از چند سال حضور در شرکت، مسئولیت بیشتری رابه عهده بگیرید و مدیر ارشد شوید. حقوق شمابه اندازه شرکتی که درآن کار می کنید، بستگی دارد. به عنوان یک آشپز در این شغل، نیاز به مدرک کارشناسی ارشد دارید.شمادر این سمت، مسئول کارکنان آشپزخانه خواهید بود و مسئولیت اداره آشپزخانه را بر عهده خواهید داشت. اگر حداکثر ده کارمند زیر دست خود داشته باشید، به طور متوسط در این موقعیت
3145 یورو درآمد خواهید داشت.
مدیران آشپزخانه، مدیران هتل ها و سرآشپزهایی با بیش از ده کارمند معمولاً 3285 یورو ناخالص دریافت می کنند.
مسیر شغلی
چه دوره های آموزشی پیشرفته ای برای شما در آوسبیلدونگ سرآشپز وجود دارد؟
حقوق سال چهارم |
حقوق سال سوم |
حقوق سال دوم |
حقوق سال اول |
– |
840 یورو |
745 یورو |
650 یورو |
شغل 3 |
شغل 2 |
شغل 1 |
این دوره |
میزان حقوق |
نانوا |
متخصص تغذیه |
کارشناس رستوران |
1530 یورو |
1530 یورو |
1530 یورو |
1670 یورو |
مینیمم حقوق |
2560 یورو |
2440 یورو |
2400 یورو |
3790 یورو |
ماکزیمم حقوق |
برخی از آوسبیلدونگ های مرتبط شامل موارد زیر می شود:
معرفی دوره آوسبیلدونگ سرآشپز
یک سرآشپز چه کار هایی راباید انجام دهد؟
ایجاد منوها
قبل از پخت غذا، آشپز باید منو را ایجاد می کند. او نه تنها بایدمطمئن می شود که غذاهای موجود در منو باید متنوع باشند، بلکه باید باتوجه به فصل های مختلف، درخواست های مشتریان را هم در نظر داشته باشد.
خرید مواد اولیه
به خصوص در رستوران های کوچکتر، سرآشپزها نه تنها مسئول پخت و پز غذا می باشد، بلکه مسئول خرید مواد نیز اولیه هم هستند. این موضوع شامل مقایسه قیمت و کیفیت کالاهای مختلف می باشد.
نگهداری مواد اولیه
به عنوان یک سرآشپز، شما باید بدانید که کجا و چگونه مواد اولیه رانگهداری کنید – برای مثال، سیب زمینی باید جای تاریک و خنک داشته باشد، گوشت خام را به دلیل خطر ابتلا به سالمونلا هرگز نبایدهمراه با سایر مواد نگهداری شود. مقررات بهداشتی بایددر رستوران ها رعایت شود،. بررسی منظم مدت زمان ماندگاری غذا نیز بخشی از مسئولیت سرآشپز است.
تهیه غذا
طیف غذاهای مختلفی که به عنوان سرآشپز تهیه می کنید بسیار زیاد است. به همین دلیل است که کارمندان آشپزخانه های غذاخوری اغلب در زمینه های فرعی خاصی تخصص دارند: در حالی که یک سرآشپز گوشت را تکه تکه می کند و مسغول آماده سازی آن می شود، دیگری سالاد را آماده سازی می کند. شخص دیگری از ظروف جانبی مراقبت می کند. وسایل آشپزخانه مانند میکسر، مایکروفر و سرخ کن کار آشپز را راحت می کند.
چیدمان غذا
غذا نه تنها باید طعم خوبی داشته باشد، بلکه باید جذاب هم به نظر برسند. آشپز هنگام چیدن ظروف در بشقاب باید به این موارد هم توجه داشته باشد
نظافت و مرتب کردن محل کار: در پایان روز کاری، مرتب سازی انجام می شود. مواد غیر ضروری باید بسته بندی شوند، ظروف آشپزخانه تمیز شوند و زباله ها دفع شوند. همه اینها باید با رعایت قوانین بهداشتی انجام شود.
وظایف شما در دوره آوسبیلدونگ سرآشپز
- منویی متناسب با فصل و نیازهای مشتری ایجاد کنید.
- مواد اولیه را بخرید و آنها را به درستی نگهداری کنید.
- در چیدمان غذا سلیقه به خرج دهید.
- به کارکنان آشپزخانه آموزش دهید و برکار آنها نظارت داشته باشید.
- محل کار را تمیز کنید و باقیمانده مواد غذایی را دور بریزید.
- موجودی انبار را بررسی کنید.
ساعت کاری سرآشپز به چه صورتی می باشد؟
بسته به جایی که کار می کنید، معمولاً سرآشپزها در شیفت شب ، آخر هفته ها و تعطیلات رسمی کار می کنند.
یک سرآشپز در دوره کارآموزی خود چه کارهایی را انجام می دهد؟
آموزش سرآشپز شدن به صورت موازی در شرکت آموزشی و در هنرستان انجام می شود، بنابراین آموزش شما دومنظوره خواهد بود. دروس مدرسه حرفه ای در روزهای خاصی از هفته یا به صورت فشرده برگزار می شود. دوره آموزشی سه سال طول می کشد.در پایان سال اول ،یک آزمون میان دوره به صورت عملی برگزار می شود و امتحانات نهایی شما دارای بخش عملی و تئوری خواهدبود.
سرآشپزهای آینده نگر، دانش و مهارت های ضروری آشپزخانه را در طول دوره آموزشی خود کسب می کنند. علاوه بر این، به کارآموزان در مورد موضوعاتی مانند حقوق و تعهدات در طول دوره آموزشی، سازماندهی شرکت آموزشی و حفاظت از محیط زیست ،آگاهی داده می شود.
اگر برای شرکت در دوره های آوسبیلدونگ آلمان هنوز دلایل کافی را ندارید، توصیه می کنیم مقاله 7 دلیل برای شرکت در آوسبیلدونگ های آلمان را مطالعه کنید.
یک سرآشپز در هنرستان چه می آموزد؟
علاوه بر موضوعات آموزشی عمومی مانند زبان آلمانی، اقتصاد و مطالعات اجتماعی،در مدرسه حرفه ای مهارت های خاصی که به رشته شما مرتبط می باشد هم، آموزش داده می شود. از جمله این مهارت ها می توان به منوها، غذاهای محلی ،غذاهای خارجی و همچنین بوفه ی سرد و گرم اشاره نمود. زبان انگلیسی نیز یک موضوع مهم است، زیرا سرآشپزها باید بتوانند به مشتریان خارجی در خصوص انتخاب غذا مشاوره دهند.
یک سرآشپز چه مواردی را به صورت عملی می آموزد؟
بخش عملی آموزش شما،دریک شرکت انجام می شود، به عنوان مثال در یک رستوران یا هتل. در سال اول آموزش، تمرکز بر روی اصول می باشد. شما یاد می گیرید که چگونه با مهمانان برخورد کنید و بینشی در مورد مدیریت کالا و نگهداری لوازش آشپزخانه پیدامی کنید.
در سال دوم و سوم آموزش، مسئولیت بیشتری را بر عهده خواهید گرفت: به طور مستقل غذاهای ساده تری مانند پیش غذا، سالاد و سوپ رابر اساس دانشی که در مورد غذا در مدرسه حرفه ای کسب کرده اید، تهیه می کنید. شما در پردازش گوشت و ماهی کمک می کنید و به طور فزاینده ای در تبلیغات جهت فروش شرکت می کنید.
شما باید آشپز شوید اگر …
- از پخت و تهیه غذا لذت می برید.
- دوست داری همواره غذای جدیدی را ابداع کنید.
- به نظم و کار تیمی علاقه مند هستید.
قطعاً نباید آشپز شوید اگر…
- گرما و سر و صدای یک آشپزخانه تجاری شما را خسته می کند.
- دوست ندارید سریع کار کنید.
- شما نمی خواهید در محل کار زیاد تحرک داشته باشید.
چشم انداز آینده به عنوان یک آشپز چیست؟
تقاضا برای شغل آشپزی در حال افزایش می باشد، اما برای به دست آوردن این موقعیت ها، به ویژه در حین آموزش، ممکن است با مشکلاتی رو به رو شوید. این صنعت می خواهد آموزش را به صورت عملی فرابگیرید و از جذابیت این کار بی بهره نباشید، در این رشته کارفرمایان بسیاری برای جذب یک آشپز خوب وجود دارد، رستوران ها، هتل ها، غذاخوری ها، بیمارستان ها، خانه های سالمندان و شرکت های پذیرایی ازجمله مکان هایی است که می توانید آنهها مشغول به کار شوید.
اگر کار کردن همراه با استرس و ساعت کاری نامنظم برایتان مشکلی به وجود نمی آورد، شانس بسیار خوبی برای کسب شغل آشپزی دارید. فرصت های زیادی برای آموزش بیشتر و کسب مهارت برای شما وجود داردو این امر شانس دستیابی به شغلی با درآمد بهتر را برایتان افزایش می دهد. اگر نمی خواهید تمام زندگی خود را پشت اجاق گاز بگذرانید، می توانید به دنبال کسب تخصص و انجام کارهای اداری باشید.
کارمند حرفه ای در H-Hotels.com
پس از آموزش به عنوان سرآشپز، مطمئناً می توانید مراحل حرفه ای کلاسیک را پشت سر بگذارید، شما می توانید در برخی مواقع سرآشپز یا مدیر آشپزخانه شوید. در H-Hotels.com می توانید به عنوان سرآشپز شرکتی یا مدیر کیفیت غذا مشغول به کار شوید. شما به مکان های مختلف سفر می کنید و کیفیت غذا آنها را مورد ارزیابی و کنترل قرار می دهید. برای آسانتر کردن مسیر شغلیتان، گروه هتلهای H به شما برنامههای زیادی مانند برنامه «سرآشپزان هوشمند»، دوره «دریافت رهبر» یا دوره داخلی سقوط AEVO را پیشنهاد می دهد که با آن میتوانید مهارتهای مدیریتی خود را افزایش دهید و مدرک مورد قبولی را در این عناوین کسب کنید.
استاد آشپزخانه
استاد آشپزی نیاز به آموزش حرفه ای دارد، امتحانات به طور یکنواخت در آلمان برگذار می شود. هرکسی که برای تبدیل شدن به یک استادکار به تحصیل ادامه دهد، مسئولیت بیشتری در شرکت خواهد داشت. سرآشپزهای چیره دست، فرآیندهای کاری را در آشپزخانه ها مدیریت می کنند، برای منو برنامه ریزی می کنند، کیفیت غذاهارا ارزیابی می کنند، کارآموزان را آموزش می دهندو درنهایت تلاش می کنند تا بتوانند نظر مشتریان را جلب کنند.
تکنسین مواد غذایی
تکنسین های مواد غذایی بادقت فراوان ،به مراحل توسعه و تولید مواد غذایی می پردازند. شما در برنامه ریزی، نظارت و بهبود فرآیندهای تولید مشارکت خواهید داشت. سه رشته مختلف در این گرایش برای ادامه تحصیل وجود داردکه عبارت اند از: فناوری آشپزخانه، غذاهای لذیذ و غذاهای آماده و همچنین سیستم غذاخوری،شما بر حسب علاقه خود می توانید در یکی از این گرایش ها ادامه تحصیل دهید.
آشپز رژیمی
افراد دیابتی باید نسبت به افراد سالم، به رژیم غذایی خود توجه بیشتری داشته باشند، به ویژه به محتوای کربوهیدراتی که ممکن است غذای آنها داشته باشد. سرآشپزهای رژیمی با غذاهای ویژه بیماران دیابتی آشنا هستند. آنها همچنین می توانند برای افرادی که به دلیل بیماری قادر به خوردن برخی غذاها نیستند، وعده های غذایی رژیمی درنظر بگیرند.
رستوران دار
آموزش رستوران داری، بخشی از آموزش تجارت است. سرآشپزها با این برنامه صلاحیت ، فرآیندهای کاری را در هتل ها و رستوران ها سازماندهی و نظارت می کنند.
استقلال
برای بسیاری از رستورانداران، این آرزوی بزرگ است که با رستوران یا کسبوکار کیترینگ خود،به صورت مستقل کارکنند. به عنوان یک قاعده، تنها کسانی که برای چند سال کار کرده اند واز این طریق توانسته اند مبلغی را پس انداز کنند ، فرصتی برای انجام این کاروجود خواهد داشت.باید درنظر داشته باشید که راه اندازی یک کسب و کار مستقل ممکن است برای شما در ابتدای کار نیاز به هزینه بالایی خواهد داشت.همچنین در این کار دانش اقتصادی و پشتکار برای ایجاد یک کسب و کار موفق مورد نیاز می باشد.
بعد از دوره آموزشی شما می توانید …
چه دوره های آموزشی پیشرفته ای برای شما در آوسبیلدونگ سرآشپز وجود دارد؟
- روش پخت سریع غذا.
- درمان خلاقانه حوادث کوچک آشپزخانه
- برنامه ریزی، تهیه و سرو منوی برای چند وعده.
- تزیین و بسته بندی غذا.
- ارائه دستورالعمل های خاص.
- ارزیابی کیفیت غذا.
- نگهداری تجهیزات و لوازم آشپزخانه.