شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

ما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

تحصیل در کشور آلمان

شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان با توجه به فاکتورهای متعددی برای هر شخص متفاوت است. اگر آلمان را برای تحصیل و زندگی انتخاب کرده‌­اید، مهاجرت تحصیلی به آلمان از راه­‌های پیش روی شما برای تجربه‌ یک زندگی بهتر است. آلمان به علت کیفیت آموزش، زیرساخت‌های تحقیقاتی، روش تدریس و مطالعات کم هزینه، امکان مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل رایگان یکی از محبوب­‌ترین مقصدهای دانشجویان است.

اگر مایل به تحصیل در اروپا هستید، شاید هیچ کشوری بهتر از آلمان برای شما نباشد. آلمان به عنوان یکی از چهار مقصد برتر در جهان است که توسط دانشجویان بین المللی انتخاب شده است، و با زندگی در این کشور گزینه های تحصیلی و فرصت‌های کاری عالی برای شما پیش می‌آید. در واقع، بیش از 12 درصد دانشجویان آلمان خارجی هستند. در مسیر مهاجرت تحصیلی به آلمان موانعی وجود دارند که باید مرحله به مرحله از سر راه برداشته شوند مثل شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به آلمان! در ادامه با ما در خصوص مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع ارشد، مهاجرت تحصیلی به آلمان با مدرک دیپلم، همراه باشید!

مزایای تحصیل در آلمان

  • تحصیل در بهترین دانشگاه‌های دنیا
  • امکان تحصیل به زبان انگلیسی
  • امکان تحصیل کم هزینه و تقریبا رایگان
  • شرایط تعامل در یک فضای آکادمیک بین المللی
  • اجازه کار دانشجویی 20 ساعت در هفته

شرایط کلی برای پذیرش تحصیلی آلمان

شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

همانطور که گفتیم، دانشگاه‌های آلمان به علت کیفیت آموزشی و تحصیلی توجه دانشجویان بسیاری را از سراسر جهان جلب کرده است. اما برای اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از کالج‌ها یا دانشگاه‌های آلمان باید واجد شرایط خاصی باشید و موراد متعددی را ارائه دهید. برای مهاجرت تحصیلی به آلمان، شرایط اولیه و کلی برای تمامی مقاطع تحصیلی تقریبا مشابه است. اما موارد جزئی تاثیرگذار دیگری نیز وجود دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا این شرایط را با هم بررسی کنیم.

شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به آلمان

شرایط سنی برای مهاجرت تحصیلی از مواردیست که به خودی خود تعیین نمی‌شود. به عبارت دیگر، شرط سنی ارتباط مستقیم با میزان تحصیلات، نمرات و رزومه شما دارد. همچنین، ممکن است مقاطع تحصیلی مختلف شرایط سنی متفاوتی نیز داشته باشند. به عنوان مثال، شما برای ورود به مقطع کالج باید حداکثر 22 سال، برای مقطع کارشناسی 27 سال و برای کارشناسی ارشد 36 سال سن داشته باشید.

البته این اعداد می‌توانند انعطاف‌پذیر بوده و برای هر شخص کمتر یا بیشتر باشند. پس بهترین کار این است که کار خود را به یک وکیل مهاجرتی مجرب بسپارید تا شرایط شما به طور تخصصی بررسی شده و بهترین روش انتخاب شود.

در نظر داشته باشید که کالج‌ها و دانشگا‌ه‌های آلمان به طور معمول محدودیت سنی ندارند اما از آنجایی که ما از خاک ایران اقدام می‌کنیم، شرایط سنی ملاک مهمی محسوب می‌شود.

شرایط سنی مهاجرت به آلمان

شرط معدل برای مهاجرت تحصیلی به آلمان

به صورت کلی یکی از شروط اولیه برای اپلای کردن معدل شماست که حد نرمال آن برای مقاطع مختلف متفاوت است. اما این شرط می‌تواند با توجه به سن و مدرک زبان متقاضی متغیر باشد و قابل جبران باشد. به این صورت، برای معدل­‌های پایین­‌تر هم امکان گرفتن پذیرش وجود دارد. اگر شما هم از متقاضیانی هستید که معدل زیر 15 دارند، پس پر کردن فرم مشاوره­‌ ما را در اولویت قرار دهید.

مدرک زبان برای مهاجرت تحصیلی به آلمان

از مهم‌ترین مدارکی که شما برای اپلای دانشگاه‌ها و کالج‌های آلمان نیاز دارید مدرک زبان است. به صورت کلی سطح زبان مورد نیاز شما بستگی به مقطع تحصیلیتان دارد. به عنوان مثال متقاضیان کالج باید حداقل مدرک زبان آلمانی B1 به سفارت ارائه دهند. در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های دولتی باید حتما مدرک آلمانی داشته باشید. البته دانشگاه‌های آلمان علاوه بر رشته‌هایی که به زبان آلمانی ارائه می‌دهند، امکان مهاجرت تحصیلی به آلمان با زبان انگلیسی را نیز به وجود آورده‌اند. مخصوصا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری. برای مقطع دکتری و دانشگاه­‌های انگلیسی زبان می‌توانید با حداقل آیلتس 6.5 یا 7 هم برای اپلای اقدام کنید.

در نظر داشته باشید که امکان مهاجرت تحصیلی به آلمان بدون مدرک زبان وجود ندارد. شاید بتوانید پذیرش خود را بدون ارائه مدرک زبان بگیرید. اما برای سفارت و ثبت نام کالج یا دانشگاه خود حتما به مدرک زبان احتیاج خواهید داشت.

تمکن مالی آلمان

تمکن مالی برای مهاجرت تحصیلی به آلمان

از مهم‌ترین مواردی که باید به آن توجه کنید تمکن مالی است که هنگام وقت سفارت و هنگام ورود به آلمان به آن نیاز دارید. درواقع شما برای مهاجرت به آلمان باید بتوانید به سفارت این کشور در ایران ثابت کنید که می‌توانید هزینه‌های زندگی خود در آلمان به مدت یک سال را به همراه خود ببرید. به این مبلغ تمکن مالی گفته می‌شود که در سال 2023 مبلغ 12324 یورو اعلام­ شده ­است. 

مقاطع تحصیلی در آلمان

مقاطع تحصیلی در آلمان شامل کالج، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا هستند که در ادامه آن‌ها را تک به تک با هم بررسی میکنیم.

کالج در آلمان

اگر قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان با مدرک دیپلم را دارید، بهترین گزینه برای شما مقطع کالج است. از آنجایی که تحصیلات قبل از دیپلم در ایران 12 سال و در آلمان 13 سال است، افرادی که قصد دارند وارد دانشگاه‌های آلمان در مقطع کارشناسی شوند باید ابتدا یک دوره یک ساله در کالج‌های آلمان بگذرانند. اما در نظر بگیرید که شرایط سنی تحصیل در آلمان برای مقطع کالج  18 الی 23 سال است. همچنین، برای ورود به کالج‌های آلمان باید حتما مدرک زبان آلمانی (حداقل B1) داشته باشید.

تنها کالج‌های انگلیسی زبان آلمان کالج‌های خصوصی NRW و Prep4Uni هستند. همانطور که گفتیم، مدت زمان دوره کالج یک ساله است و برای اخذ پذیرش در آن باید در یک آزمون ورودی شرکت کنید. در انتهای دوره نیز باید یک آزمون نهایی (FSP) به صورت کتبی و شفاهی بدهید؛ این آزمون شامل تمام دروسیست که در دوره‌­ کالج گذرانده‌اید.

به طور کلی پنج نوع کالج در آلمان به شرح زیر وجود دارد؛ برای اطلاعات بیشتر در رابطه با هر کدام، روی آن کلیک کنید.

کالج در آلمان

هزینه کالج در آلمان

هزینه تحصیل در مقطع کالج در آلمان بستگی به نوع کالج دارد. کالج‌­های دولتی معمولا از 85 تا 400 یورو شهریه دارند. (تعداد معدودی از کالج‌های دولتی شهریه بالای 1000 یورو دارند؛ مثل کالج هایدلبرگ). اما کالج­‌های خصوصی در هر ترم از 3500 یورو به بالا شهریه تحصیل از دانشجویان دریافت می‌کنند. در حال حاضر 32 کالج دولتی و خصوصی در کشور آلمان وجود دارند. ما تمامی اطلاعات موثق در رابطه با تمامی کالج‌ها را جمع‌اوری کرده و در اختیار شما قرار داده‌ایم. برای انتخاب کالج مناسب خود وارد لینک زیر شوید.

کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری

امکان مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع ارشد، کارشناسی و دکتری نیز وجود دارد. اما هر مقطع شرایط خاص خود را می‌طلبد. شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به آلمان در دوره‌­ی کارشناسی 20 تا 24 سال، دوره کارشناسی ارشد تا 36 سال و برای دکتری تا 40 سالگی است. در خصوص شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان، بد نیست بدانید که برای ورود به دانشگاه در این مقاطع هیچ آزمون ورودی وجود ندارد (به جز کالج). البته، برای مقطع دکتری احتمالا مصاحبه‌ای با استاد خودتان خواهید داشت.

این یک نکته را برای دوره‌­ی کارشناسی در نظر بگیرید: کسانی می‌توانند مستقیما بدون گذراندن کالج وارد دوره کارشناسی شوند که حداقل 40 واحد درسی مرتبط با رشته‌­ای که می‌خواهند در آلمان بخوانند را در دانشگاه‌های ایران پاس کرده باشند.

فراوش نکنید که که در مقطع کارشناسی اکثر رشته‌ها به زبان المانی ارائه می‌شوند. اما در مقطع کارشناسی ارشد به احتمال زیاد می‌توانید در رشته مورد علاقه خود به زبان انگلیسی نیز تحصیل کنید.

شهر
دانشگاه
رتبه جهانی دانشگاه 2023
رتبه دانشگاه در آلمان 2023
Munich
Technical University of Munich
30
1
Munich
LMU Munich
33
2
Heidelberg
Heidelberg University
43
3
Brrlin
Charité – Universitätsmedizin Berlin
73
4
Brrlin
Humboldt University of Berlin
86
5
Tübingen
University of Tübingen
86
5
Bonn
University of Bonn
89
7
Berlin
Free University of Berlin
91
8
Aachen
RWTH Aachen University
99
9
بهترین دانشگاه‌های آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل رایگان

کشور آلمان معروف به زیرساخت‌های تحصیلی باکیفیت و برنامه‌های آموزشی متنوع با کم‌ترین هزینه است. هزینه شهریه دانشگاه‌های دولتی آلمان به قدری پایین هستند که تقریبا رایگان تلقی می‌شوند. البته اگر متقاضیان تمایل داشته باشند در دانشگاه‌های خصوصی تحصیل کنند معمولا باید شهریه بالایی بپردازند. اما دانشجویان متقاضی تحصیل در مقاطع کالج، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های دولتی امکان مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل رایگان را خواهند داشت. تنها هزینه‌ای که دانشجویان اکثر دانشگاه‌های دولتی باید بپردازند شامل هزینه منسا (سلف دانشجویی)، هزینه کارت و بلیط دانشجویی و هزینه اتحادیه دانشجویی است. تمامی موارد مزبور مجموعا حدود 300 الی 400 یورو برآورد می‌شوند.

پذیرش مشروط آلمان

همانطور که در مطالب قبل مطالعه کردید، یکی از مهم‌ترین معیارهای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمان دانش زبان آلمانیست. اما باید بدانید که امکان اخذ پذیرش مشروط بدون مدرک زبان المانی نیز وجود دارد! اگر قصد دارید برای تحصیل در مقطع ارشد در یکی از دانشگاه‌های آلمان اقدام کنید، می‌توانید بدون ارائه مدرک زبان مورد نیاز دانشگاه پذیرش بگیرید. شما برای ورود به دانشگاه در اکثر رشته‌های تحصیلی آلمان باید حتما مدرک زبان آلمانی C1 ارائه دهید. اما بعضی دانشگاه‌ها این فرصت را به شما می‌دهند که با اخذ پذیرش مشروط به زبان وارد آلمان شده و طی مدت مشخصی زبان آلمانی بخوانید. پس از رسیدن به سطح مورد نظر و اخذ مدرک زبان آلمانی خواسته شده می‌توانید وارد دانشگاه شوید و تحصیل کنید.

پرطرفدارترین رشته‌های تحصیلی آلمان

دانشگاه‌های آلمان به علت زیرساخت‌ها و تجهیزات آموزشی باکیفیت خود طی ده اخیر توانسته‌اند دانشجویان بسیاری را از سراسر جهان جذب کنند. در این میان، بعضی رشته‌ها با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه شده‌اند؛ رشته‌هایی چون مدیریت بازرگانی، اقتصاد، رشته‌های مهندسی، پزشکی و دندانپزشکی. به گونه‌ای که ایالت‌های فدرال و بعضا خود دانشگاه‌ها محدودیت پذیرش (نومروس کلاوسوس) برای پذیرش دانشجویان قائل شده‌اند تا بتوانند بهتر درخواست‌های اپلای را غربال کنند.

مراحل گرفتن ویزای تحصیلی آلمان

  1. اخذ مشاوره تخصصی از کارشناسان مجرب ویزالانر
  2. مدرک زبان آلمانی حداقل B1 و آیلتس 6.5 برای زبان انگلیسی
  3. انتخاب مقطع مناسب تحصیلی (کالج، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری)
  4. پیدا کردن رشته تحصیلی و پیش نیازهای آن رشته
  5. انتخاب چند دانشگاه مناسب با شرایطتان
  6. نگارش رزومه و انگیزه‌نامه
  7. پیدا کردن اساتید برای فاند (مخصوص مقطع دکتری)
  8. شروع مکاتبه با اساتید برای فاند (مقطع دکتری)
  9. جمع‌آوری مدارک و ترجمه آن‌ها
  10. لگال مدارک (در صورت نیاز)
  11. پر کردن اپلیکشن فرم و ثبت درخواست
  12. دریافت نامه پذیرش دانشگاه
  13. آماده­‌سازی مدارک سفارت
  14. تهیه گواهی تمکن مالی
  15. دریافت وقت سفارت
  16. مصاحبه سفارت
  17. دریافت ویزا
  18. سفر به کشور مقصد

فراموش نکنید که طی کردن این مراحل شاید آسان به نظر برسد؛ اما موانع بر سر این راه کم نیستند. تیم مشاوره­‌ی ما تا انتهای مسیر همراه شما خواهند بود.

مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی به آلمان

  • عکس گذرنامه‌ای بیومتریک
  • فرم چاپ شده درخواست ویدکس همراه با تذکر توجیهی طبق ماده 54 قانون اقامت
  • پاسپورت معتبر
  • مدارک تحصیلی مقاطع پیشین
  • اظهارنامه مربوط به هدف از تحصیل
  • نامه پذیرش
  • مدرک زبان
  • گواهی تمکن مالی
  • مدارک تحصیلی که تاکنون داشته‌اید
  • رزومه
  • گواهی مربوط به فعالیت‌های شغلی و مشاغلی که تاکنون داشته‌اید
  • گواهی مربوط به بیمه درمانی معتبر
  • هزینه بررسی پرونده

بورسیه‌های تحصیلی در آلمان

می‌دانید که سیستم آموزشی آلمان به علت کم‌هزینه بودن معروف بوده و امکانات آموزشی را تقریبا رایگان به دانشجویان ارائه می‌دهد. از همین رو، بورسیه‌های تحصیلی به اندازه دیگر کشورها مثل آمریکا یا کانادا رایج نیست. با این حال، ما برخی از این بورسیه‌ها را جهت معرفی برای شما توضیح می‌دهیم.

نمونه بورسیه تحصیلی آلمان

دغدغه‌­ های دانشجویان

یک دانشجوی خارجی در آلمان ممکن است دغدغه‌­های متفاوتی داشته باشد. در ادامه به توضیح بعضی از این مسائل که باعث نگرانی دانشجویان و خانواده‌­ها می­‌شود پرداخته­‌ایم.

خوابگاه و محل سکونت

یافتن مسکن دانشجویی در آلمان از مراحل مهمی است که پس از دریافت نامه­‌ی پذیرش از دانشگاه باید برای آن اقدام کنید. خبر خوب این است که آلمان مسکن­‌های دانشجویی بی‌­شماری را به دانشجویان بین المللی ارائه می‌­دهد.

اجاره از موارد مهم تحصیل و زندگی در خارج از کشور است. قبل از اینکه انواع مختلف مسکن دانشجویی در آلمان را به شما معرفی کنیم، یک نکته وجود دارد که باید در مورد اجاره بدانید. در آلمان دو نوع اجاره ماهانه وجود دارد:

  • Kaltmiete؛ که به عنوان اجاره پایه شناخته می‌شود. این اجاره‌ بدون احتساب هزینه‌های اضافی برای آپارتمان بوده و به  اجاره سرد معروف است.
  • Warmmiete؛ اجاره اولیه به اضافه هزینه‌­های اضافی مانند گاز، برق، آب، مالیات بر دارایی و خدمات دفع زباله است. این اجاره به عنوان اجاره گرم شناخته می‌شود.

خوشبختانه دولت آلمان اقامتگاه­‌های دانشجویی در اختیار دانشجویان قرار می­‌دهد. این اقامتگاه­‌ها از مقرون به صرفه­‌ترین گزینه‌­های مسکن برای دانشجویان هستند. تقریباً 40٪ از کل دانشجویان بین­‌المللی در آلمان در اقامتگاه­‌های دانشجویی زندگی می­‌کنند. برخی اقامتگاه­‌های مشترک (WG) نیز در آلمان وجود دارد که برای دانشجویان طراحی شده‌­اند. بدین صورت که دانش‌آموزان در یک خانه/ساختمان با دانش‌آموزان دیگر زندگی می‌کنند و ممکن است در حمام و همچنین آشپزخانه مشترک باشند. هزینه­‌ی اجاره‌­ی اتاق در یک سوییت دانشجویی معمولاً حدود 250 یورو در ماه است؛ اما این هزینه به مکان اقامتگاه، متراژ و سایر امکانات نیز بستگی دارد.

 (Wohngemeinschaft – WG)

Flatshares که در آلمان به عنوان WG شناخته می­‌شود، یکی از انواع اصلی اقامتگاه­‌های آلمان برای دانشجویان است. دانشجویان اغلب تصمیم می‌­گیرند آن­ها را به صورت اشتراکی اجاره کنند. معمولاً این آپارتمان­‌ها نسبتاً جادار هستند؛ بنابراین فضای کافی برای حدود چهار دانشجو (یا بیشتر/کمتر، بسته به اندازه آپارتمان) وجود دارد. هر یک از دانشجوها اتاق خود را خواهد داشت؛ اما اتاق نشیمن، حمام و آشپزخانه را با سایر دانشجویان به اشتراک می‌گذارد. علاوه بر این، آنها هزینه اجاره و خدمات آب و برق را نیز تقسیم خواهند کرد.

wg در آلمان

اقامتگاه خصوصی

آلمان برای هر سلیقه‌­ای گزینه­‌های اسکان دانشجویی دارد. اگر دانشجویی هستید که ترجیح می­‌دهید حریم خصوصی خود را حفظ کرده و به تنهایی زندگی کنید، می‌­توانید خانه یا آپارتمانی را برای خود اجاره کنید. با این حال، این روش یکی از گران­‌ترین نوع اقامت در آلمان برای دانشجویان است، زیرا شما باید هزینه اجاره و خدمات آب و برق را خودتان به تنهایی بپردازید.

 اقامت کوتاه مدت

در آخر، در صورتی که می­‌خواهید فقط برای مدت کوتاهی در آلمان بمانید، ممکن است بتوانید اقامتگاه‌های کوتاه مدت نیز پیدا کنید. شما می­‌توانید یکی از گزینه‌­های اقامت کوتاه زیر را انتخاب کنید:

  • اقامت شبانه (اغلب توسط خدمات دانشجویی محلی ارائه می‌شود)
  • اجاره اتاق در هاستل
  • اجاره یک اتاق مشترک در خوابگاه جوانان (بیش از 400 خوابگاه جوانان مختلف در آلمان وجود دارد)
  • اجاره B&B خصوصی

هزینه مهاجرت تحصیلی به آلمان

همانطور که می‌دانید، از مهم‌ترین مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی ارائه گواهی تمکن مالی است. این گواهی ثابت می‌کند که شما مبلغ 12324 یورو به همراه خود می‌برید و می‌توانید از پس مخارج زندگی خود بربیایید. به جز تمکن مالی، مواردی چون ترجمه مدارک (2 تا 10 میلیون به صورت کلی)، هزینه کلاس زبان (صفر تا 20 میلیون به صورت کلی)، تایید و تصدیق مدارک در صورت نیاز (30 یورو)، هزینه صدور ویزا (75 یورو)، اپلیکیشن فی (متغیر بسته به نوع دانشگاه یا کالج) و … را نیز در نظر بگیرید.

هزینه مهاجرت تحصیلی به آلمان

هزینه زندگی در آلمان

برای هر کسی که قصد دارد در کشوری دیگر ادامه تحصیل دهد، هزینه‌های روزمره از دغدغه‌­های اصلی است. وجود یک برنامه­‌ریزی درست و حسابی و مدیریت بودجه موردی الزامی است. هزینه زندگی ماهانه برای یک دانشجو در آلمان شامل اجاره، هزینه های سفر، مخارج غذا، پوشاک، مواد آموزشی، بیمه درمانی، تلفن، اینترنت، مجوز رادیو و تلویزیون و فعالیت­‌های تفریحی می‌‎­شود.

  1. شهریه دانشگاه های آلمان: خبر خوب این است که شهریه دانشگاه‌­های دولتی در آلمان سالیانه 300 الی 500 یورو و تقریبا رایگان است.
  2. هزینه اقامت و آب و برق
  3. کتب درسی و لوازم مدرسه
  4. تجهیزات: لپ تاپ، هزینه‌های خوابگاه، ملحفه، حوله، ماکروویو و …
  5. وسایل شخصی: بسیاری از اقلام ضروری توسط مدارس ارائه می‌شوند و در خوابگاه شما در دسترس هستند؛ اما شما همچنان نیاز به خرید وسایل شخصی دارید. هزینه لباس، خواربار، خشکشویی، لوازم آرایشی و بهداشتی را دست کم نگیرید. همچنین ممکن است نیاز به پرداخت هزینه بیمه درمانی، خدمات تلفنی، مراقبت­‌های بهداشتی و دارو داشته باشید.
  6. حمل و نقل: زندگی در دانشگاه می‌­تواند هزینه حمل و نقل را کاهش دهد، اما شما همچنان برای استراحت و تعطیلات به خانه سفر خواهید کرد. اگر قصد تحصیل در دانشگاه را در آن سوی کشور دارید، هزینه‌­های سفر می­توانند قابل توجه باشند. دانش‌آموزانی که هر روز با ماشین به مدرسه می‌روند باید هزینه بیمه، بنزین و نگهداری را بپردازند.
  7. درمان و بیمه
  8. تفریح
  9. اینترنت و مکالمه

نکته: در بعضی موارد امکان تخفیف برای دانشجویان وجود دارد. اگر کارت دانشجویی معتبر نشان دهید، اغلب برای بلیط تئاتر، موزه­‌ها، خانه‌­های اپرا، سینماها و سایر موسسات فرهنگی هزینه کمتری خواهید پرداخت. هنگامی که از هزینه تحصیل در آلمان آگاه شدید، می‌­توانید به فکر نحوه ­تأمین هزینه تحصیل خود باشید. دانشجویان بین المللی مجوز نامحدودی برای کار در آلمان ندارند؛ اما کار جانبی می‌­تواند بودجه­‌ی شما را افزایش دهد.

نتیجه گیری!

در این مقاله یک شرح کلی از مهاجرت تحصیلی به آلمان به شما ارائه دادیم. مهاجرت تحصیلی به آلمان از پرطرفدارترین روش­‌هاست و آرزوی تحصیل در دانشگاه­‌های برتر آلمان با رنکینگ‌­های جهانی زیر 500 را برای شما برآورده می‌­کند. اگر برای داشتن آینده‌­ای روشن‌­تر مصمم هستید، فرم مشاوره­‌ی ما را فراموش نکنید. ما در مجموعه لانر آوسبیلدونگ با حرفه­‌ای ترین مشاوران و کارشناسان مقیم آلمان برای تحقق رویاهای شما می­‌کوشیم.

مهاجرت تحصیلی به آلمان پرتقاضا ترین روش مهاجرت به این کشور است و این روزها حسابی طرفدار پیدا کرده. اگر آلمان را برای تحصیل و زندگی انتخاب کرده‌­اید، مهاجرت تحصیلی به آلمان از راه­‌های پیش روی شما برای تجربه­‌ی یک زندگی بهتر است. آلمان به علت کیفیت آموزش، زیرساخت‌های تحقیقاتی، روش تدریس و مطالعات کم هزینه یکی از محبوب­‌ترین مقصدهای دانشجویان است.

در مسیر مهاجرت تحصیلی به آلمان موانعی وجود دارند که باید مرحله به مرحله از سر راه برداشته شوند. ما مجموعه‌­ لانر آوسبیلدونگ اینجا هستیم تا این موانع را از سر راه شما برداریم و شما را به آینده‌­ا­ی رویایی نزدیک کنیم. شما می‌توانید با پر کردن فرم مشاوره­‌ی ما گامی دیگر رو به جلو بردارید. ما در این مقاله شما را در مورد شرایط ویزای دانشجویی آلمان و همچنین فرآیند اپلای کردن راهنمایی می‌­کنیم. در این مقاله ضمن بررسی شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان، در خصوص شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به آلمان نیز بحث شد.

مجموعه لانر آوسبیلدونگ برای چه دانشگاه‌­هایی اپلای می‌کند؟

ما تمامی دانشگاه‌­های آلمان که مورد تایید وزارت علوم ایران هستند را بررسی می‌کنیم و طبق شرایط متقاضی، برای هم دانشگاه‌های دولتی و هم دانشگاه‌های خصوصی آلمان (در صورت تمایل) اپلای می‌کنیم.

به صورت کلی شهریه‌ دانشگاه‌­های دولتی آلمان 300 الی 500 یورو است. اما اگر قصد تحصیل در دانشگاه‌ها یا کالج‌های خصوصی آلمان را دارید، باید حداقل مبلغ 5 هزار یورو تا 20 هزار یورو به بالا را در نظر بگیرید.

بله؛ دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارند. اما دانشجویان مقطع کالج نمی‌توانند حین تحصیل مشغول به کار شوند.

تا زمانی که دانشجو هستید ویزای شما تمدید می‌شود. بعد از اتمام تحصیل 18 ماه فرصت دارید کار مرتبط با رشته­‌ی خود را پیدا کنید، مشغول به کار شوید و اقامت خود را به اقامت کاری تبدیل کنید. معمولا بعد از دو سال می­‌توانید اقامت آلمان را بگیرید.

اگر شما از دانشجویان مقطع دکتری باشید، معمولا حین تحصیل حقوقی از 1500 یورو به بالا می‌گیرید.

سوالات متداول

هیچ داده‌ای یافت نشد
با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...
فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *