لانرهلدینگ برترین موسسه مهاجرتی به کشور آلمان

انواع بیمه در آلمان + بررسی انواع بیمه درمانی و غیر درمانی

ما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

بیمه در آلمان از موارد جدانشدنی زندگی مردم این کشور است. آلمانی‌ها همه چیز را بیمه می‌کنند؛ ممکن است این امر عجیب به نظر برسد اما واقعیت دارد؛ منتها نیازی نیست شما از تمامی بیمه‌های ارائه شده استفاده کنید. معرفی انواع بیمه در آلمان موضوعی است که ما در این مطلب بررسی خواهیم کرد. به صورت کلی هر کشوری قوانین مخصوص به خود را نسبت به بیمه دارد. در آلمان نیز یک سری قوانین ثابت برای بیمه وضع شده است که شامل حال تمامی افراد می‌شود. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا از این قوانین و انواع بیمه‌هایی که در آلمان می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید، اطلاعات لازم را بدست آورید. اگر تصمیم نهایی خود را برای مهاجرت به آلمان گرفته‌اید نیاز است علاوه بر قوانین بیمه از قوانین مربوط به مالیات و آخرین تغییرات آن نیز اطلاعات کافی را بدست آورید. با کلیک روی لینک مقاله آخرین تغییرات قوانین مالیات در آلمان، تمامی این موارد توضیح داده شده است.

انواع بیمه در آلمان

آلمانی‌ها به عنوان بزرگ‌ترین طرفداران بیمه در جهان شهرت دارند. از سال ۲۰۰۹ دولت کشور آلمان بیمه‌های اجباری متعددی را برای ساکنین این کشور طبق قوانینی وضع کرده است. از جمله بیمه‌های اجباری در آلمان می‌توان به بیمه درمانی و بیمه خودرو اشاره کرد. داشتن بیمه درمانی حتی برای اقامت کوتاه مدت در آلمان الزامی است؛ در صورت نداشتن بیمه، ویزا صادر نمیشود.

این بیمه‌ها چه بصورت بیمه‌های دولتی یا بیمه از سوی کارفرما که شامل بیمه درمانی بیمه بازنشستگی ,بیمه بیکاری ,بیمه حوادث, بیمه حین کار و بیمه مراقبت دراز مدت است که آنها را ” پنچ ستون ” نظام تامین اجتماعی می‌نامند.

در ادامه برخی از انواع بیمه‌هایی که مهاجران در آلمان ممکن است با آن مواجه شوند را بررسی کرده‌ایم

بیمه بیکاری در آلمان

بیمه بیکاری در آلمان مسئول تامین هزینه‌های معمولی زندگی فرد در صورت از دست دادن شغل است. برای استفاده از چنین پوششی فرد باید حداقل ۱۲ ماه این وجه بیمه را پرداخت کرده باشد و فرد متقاضی برای دریافت این حق بیمه، حداقل سه ماه قبل از متوقف کردن کار خود باید به اداره کار فدرال این توقف همکاری را اطلاع دهد. اگر کار خود را از دست داده‌اید و یا بیکار هستید می‌توانید برای یافتن شغل در آلمان، از سایت‌های کاریابی معتبر استفاده کنید.

 

اتباع خارجی که مقیم قانونی آلمان هستند تحت شرایط خاصی مشمول دریافت مزایای بیمه بیکاری در آلمان هستند.این افراد به طور کلی باید برای مدت مورد نیاز در آلمان مشغول به کار و در سیستم بیمه بیکاری ثبت بوده باشند؛ مانند شهروندان آلمانی که برای دریافت مزایای بیمه بیکاری واجد شرایط هستند.

بیمه بازنشستگی در آلمان

بیمه بازنشستگی یکی دیگر از انواع بیمه در آلمان است و در صورت عدم توانایی اشتغال به دلیل کهولت سن یا بیماری، هزینه‌های زندگی را پوشش می‌دهد. سیستم بیمه بازنشستگی به همراه بیمه سلامت، سنگ بنای سازمان تامین اجتماعی کشور آلمان را تشکیل می‌دهند. این بیمه امنیت مالی در دوران بازنشستگی را برای شما فراهم می‌کند. میزان مستمری دریافتی در دوران بازنشستگی بسته به مدت حق بیمه و متوسط درآمد در طول سال‌های کاری تعیین می‌شود.

مهاجران و اتباع خارجی اگر بیش از پنج سال در آلمان کار کرده باشند و در طرح بازنشستگی مشارکت داشته باشند، واجد دریافت مزایای بیمه بازنشستگی هستند. نرخ بیمه بازنشستگی در آلمان برای اتباع خارجی نیز مانند افراد بومی از سال 2023 ، 18.6٪ تعیین شده است. سن بازنشستگی در حال حاضر (از سال 2023) در آلمان 65 سال و 9 ماه است. پیش بینی می‌شود که تا سال 2029 به 67 سال افزایش یابد. دولت به آرامی سن رسمی بازنشستگی را افزایش می‌دهد بنابراین سن بازنشستگی می‌تواند بسته به سالی که متولد شده‌اید تغییر کند.

بیمه حوادث کاری در آلمان

بیمه حوادث کاری در آلمان مسئول پوشش هزینه‌های ناشی از صدمه در محل کار یا بیماری ناشی از شغل که منجر به باز ماندن از کار شود، می باشد. اگر این آسیب در حدی باشد که ادامه کار را برای فرد مختل کند، فرد بیمه بازنشستگی دریافت خواهد کرد. حوادث شغلی نه تنها شامل حوادثی است که در حین کار رخ می‌دهد بلکه شامل حوادث ناشی از رفت و آمد نیز می‌شود.

از مزایای بیمه حوادث کاری می‌توان به اقدامات درمانی، توانبخشی پزشکی، مزایای نقدی و در صورت فوت مزایای بازماندگان اشاره کرد.

بیمه درمانی در آلمان

آلمان به دلیل مزایای بسیاری از جمله سیستم مراقبت‌های بهداشتی عالی در جهان شناخته می‌شود. این کشور در سال 2022 رتبه چهارم را در عملکرد مراقبت‌های بهداشتی کسب کرد. اکثریت مردم آلمان تحت پوشش بیمه درمانی عمومی هستند. بیمه درمانی در آلمان مسئولیت پرداخت هزینه‌های درمان برای همه بیماری‌ها و همچنین هزینه‌های دوره بارداری را برعهده دارد.

درآلمان دو نوع بیمه درمانی دولتی و خصوصی وجود دارد. بیمه درمانی عمومی توسط کارفرما و کارمند پرداخت می‌شود، اما به شدت توسط دولت آلمان یارانه پرداخت می‌شود تا افراد بیکار و یا افرادی که دستمزد پایینی دارند، نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

 

اکثر ساکنان آلمان تحت پوشش بیمه دولتی قرارمی‌گیرند، اما برخی از افراد واجد شرایط بیمه سلامت خصوصی را انتخاب می‌کنند. ده درصد شهروندان آلمان زیر پوشش بیمه‌های خصوصی قرار دارند. بیمه درمانی خصوصی می‌تواند هزینه بسیار زیادی نیز داشته باشد، کسانی که در تحت پوشش مراقبت‌های بهداشتی خصوصی هستند انتخاب بیشتری از پزشکان و بیمارستان‌ها دارند زیرا می‌توانند هم به پزشکان بهداشت عمومی و هم به پزشکان خصوصی مراجعه کنند.

 اکثر افراد شاغل و خانواده‌های آنها تحت نظام تامین اجتماعی دولت، خدمات درمانی دریافت می‌کنند. گرچه می‌توانند تحت شرایط خاص از بیمه های درمانی خصوصی نیز استفاده کنند. کارمندان و خانواده‌های آنها نیز به دلیل برنامه‌های تامین اجتماعی دولتی از حمایت قابل توجهی برخوردارند. کارمندان شاغل در آلمان با درآمد ماهیانه بیش از ۴۵۰ یورو ملزم به پرداخت بیمه‌های تامین اجتماعی هستند و افرادی که کار آزاد می‌کنند می‌توانند به صورت داوطلبانه بیمه شوند. به صورت کلی همه کسانی که به نوعی اقامت آلمان را دارند (صرف نظر از شاغل یا بیکار بودن) لزوماً باید تحت پوشش بیمه درمانی باشند.

 

حدود ۹۵% پوشش شرکت های بیمه دولتی طبق قانون از قبل تعیین شده و شبیه به هم می‌باشند. ولی پوشش شرکت ها در چند ضمینه متفاوت می‌باشد، از جمله:

درمان دندان – Professionelle Zahnreinigun

تخفیف در پروتز دندان – Vergünstigter Zahnersatz

سرویس خدماتی ۲۴ ساعته

هومیوپاتی – Homöopathie

استخوان ‌درمانی – Osteopathie

لقاح مصنوعی

واکسن های مختلف

آزمایش پیشگیرانه و چک آپ سرطان

کلاس های ورزشی

هزینه اضافی Zusatzbeitrag

 

در سال ۲۰۲۱ میلادی اگر فرد متقاضی دریافت حق بیمه کارمند بوده و درآمد ناخالص 64.350  یورو داشته باشد یا اینکه شغل آزاد داشته باشد یا کارمند دولت باشد و یا دانشجویان در سال شروع تحصیل خود می‌توانند از این نوع بیمه استفاده کنند.

این نوع بیمه مزایای بهتری نسبت به بیمه دولتی ارائه می‌دهد؛ مانند:

 

  • انتخاب بیمارستان
  • اتاق یک نفره در بیمارستان
  • بازپرداخت دندان مصنوعی
  • انتظار کمتر برای گرفتن وقت از دکتر متخصص
  • درمان از طرف پزشک های متخصص و خصوصی
  • درمان از طریق پزشک ارشد بیمارستان

بیمه درمانی خصوصی

با این که بیشتر افراد در آلمان از بیمه‌های دولتی استفاده می‌کنند، اما بیمه درمانی خصوصی در آلمان نیز پرطرفدار است. برای این که بتوانید برای دریافت بیمه درمانی خصوصی واجد شرایط باشید، باید حقوق ناخالص شما در سال حداقل 63900 یورو باشد. از مهم‌ترین مزایای بیمه درمانی خصوصی در آلمان می‌توان به ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر نسبت به بیمه دولتی اشاره کرد. اما در کنار این مزیت خوب، یک عیب بزرگ بیمه خصوصی، پوشش ندادن کل خانواد در این نوع بیمه خواهد بود.

بیمه درمانی دولتی

حدود 90 درصد مردم در آلمان از بیمه درمانی دولتی استفاده می‌کنند. البته این بدان معنا نیست که بیمه درمانی دولتی مزیت‌های بیشتری دارد. از مزیت‌های بیمه درمانی دولتی در آلمان می‌توان به بیمه خانوادگی و بیمه بر حسب درآمد اشاره کرد. البته یکی از معایب این نوع بیمه، میزان هزینه زیاد آن است. البته این مورد فقط به شرطی صدق می‌کند که میزان درآمد فرد در آلمان بالا باشد.

هزینه بیمه سلامت در المان

هزینه‌های بیمه سلامت در آلمان بسته به نوع بیمه شما (دولتی یا خصوصی) متفاوت است. بیمه درمانی عمومی معمولاً ارزان‌تر است زیرا نرخ پرداخت ثابتی دارد که باید پرداخت کنید و قیمت‌ها با افزایش سن افزایش نمی‌یابد.

کمک‌های تامین اجتماعی برای بیمه مراقبت‌های بهداشتی عمومی به میزان 14.6 درصد از حقوق ناخالص کارمند تعیین شده است که معمولاً بین کارفرمایان و کارمندان تقسیم می‌شود، 7.3 درصد سهم کارمند و مابقی را کارفرمایان پوشش می‌دهند.

برای افرادی که خوداشتغال، بیکار، مستمری بگیر، دانشجو یا بیمه شده داوطلبانه بیمه همگانی هستند، محاسبه درصد سهم آنها ممکن است متفاوت باشد. دولت آلمان به شدت به هزینه سیستم مراقبت های بهداشتی عمومی کمک مالی می کند. هزینه سرانه سالانه حدود 4500 یورو است. برای بیمه خصوصی، هزینه‌ها بسته به عواملی مانند سن، وضعیت سلامت، سطح پوشش و ارائه دهنده بیمه می‌تواند تغییر کند. معمولاً گران‌تر از بیمه عمومی است.

بیمه مراقبت های پرستاری در آلمان

بیمه درمانی دولتی آلمان موارد مختلفی را پوشش می‌دهد با این حال در مورد خدمات دندانپزشکی ممکن است محدودیت‌هایی وجود داشته باشد. به عنوان مثال خدمات اولیه دندانپزشکی اعم از معاینه شش ماهه، پر کردن و جرم گیری از موارد تحا پوشش این بیمه است همچنین این بیمه معمولا تا 60 درصد از هزینه‌های مربوط به دندانپزشکی را پوشش می‌دهد. برای دریافت خدمات بیشتر افرادی ک تحت پوشش بیمه سلامت دولتی قراردارند با خرید بیمه دندانپزشکی اضافی از شرکت‌های خصوصی، بیمه خودشان را تکمیل می‌کنند. از سوی دیگر افرادی که تحت پوشش بیمه خصوصی هستند معمولا تحت پوشش خدمات دندانپزشکی جامع‌تری قرار دارند. بیمه سلامت دندان در آلمان ممکن است از 60 الی 100 درصد پوشش داده شود و این بیمه می‌تواند سالیانه تا 300 یورو هزینه داشته باشد.

پوشش بیمه درمانی دولتی در زمینه دندانپزشکی:

پروتزدرمانی Zahnersatz ۶۰%: مخارج برای کاشت دندان مصنوعی نقره ای پرداخت میشود.

پیوره یا پیرادندان‌آماس  Parodontose: پیوره لثه باعث پوسیدگی و از بین رفتن لثه ها و استخوان های اطراف دندان می شود که در صورت درمان نکردن منجر به از بین رفتن دندان ها می شود. بیمه تکمیلی دندان مخارج را حتی اگر فاصله ایجاد شده بین لثه ها و دندان ها به ۱.۵میلیمتر برسد پرداخت می کند.

پر کردن دندان – Zahnfüllung: اگر دندان با ماده غیر هم رنک با دندان پر شود بیمه هزینه آن را می پردازد اگر با ماده سفید رنگ پرشود بیمه هیچ هزینه ای را نمی پردازد.

عصب کشی – Wurzelkanalbehandlung: بیمه درمانی دولتی در این زمینه تا حدودی هزینه ها را پرداخت می کند. مابقی هزینه توسط بیمه تکمیلی پرداخت می شود.

اُرتودُنسی – Kieferorthopädie: بیمه درمانی دولتی مخارج را تا حدودی اگر سن فرد زیر 18 سال باشد پرداخت می کند. مابقی هزینه توسط بیمه تکمیلی پرداخت می شود.

دانشجویان نیز مانند سایر شهروندان آلمان ملزم به داشتن بیمه درمانی هستند و به اختیار خود می‌توانند در هریک از بیمه‌های دولتی و خصوصی ثبت‌نام کنند. دانشجویان زیر 30 سال می‌توانند با در دست داشتن نامه پذیرش دانشگاه و مجوز اقامت در سیستم بیمه سلامت دولتی ثبت‌نام کنند. اما دانشجویان بالای 30 سال، دانشجویان و دانشمندان مهمان، دانشجویان دوره دکتری باید از بیمه خصوصی استفاده کنند.

بیمه دانشجویی آلمان

توجه داشته باشید که قبل از ثبت‌نام نهایی در دانشگاه باید بیمه درمانی داشته باشید. بنابراین اخذ بیمه یکی از اولین مراحلی که قبل از مهاجرت به آلمان باید انجام دهید.

هزینه بیمه درمانی برای دانشجویان رایگان نیست اما یارانه دولتی سنگینی به آن تعلق می‌گیرد. به طور متوسط هزینه بیمه درمانی دانشجویان بسته به نوع بیمه می‌تواند بین 120 الی 200 یورو در ماه است.

 بیمه عمر در آلمان

وقتی صحبت از بیمه عمر به میان می‌آید، آلمان مجموعه بسیار متنوعی از گزینه‌ها را ارائه می‌‍دهد. بیمه نامه عمر در آلمان تضمین می‌کند که در صورت فوت شخص بیمه شده، شرکت بیمه مبلغی را به افراد تحت تکفل متوفی پرداخت کند.

اگر افرادی دارید که از نظر مالی به شما وابسته هستند، که می‌توانند فرزند، همسر یا والدین باشند، می‌توانید بیمه نامه عمر بخرید. از سوی دیگر، اگر کسی به درآمد شما وابسته نیست احتمالاً در آلمان نیازی به بیمه عمر ندارید.

شما باید در مورد مبلغ بیمه خود تصمیم بگیرید، برای این موضوع باید پیش بینی کنید که افراد تحت تکفل شما پس از مرگ شما به چه مقدار پول نیاز دارند و سپس بیمه خود را انتخاب کنید.

هزینه بیمه عمر در آلمان تا حد زیادی به مبلغی که بیمه می‌کنید، مدت قرارداد و سن شما بستگی دارد. آنچه همچنین در هزینه بیمه عمر در آلمان نقش دارد، خطر مرگ شخص بیمه شده در زمان عقد قرارداد است که اساساً به این معنی است که ممکن است افراد سیگاری مجبور به پرداخت بیشتر از افراد غیر سیگاری باشند. یا افرادی که شغل پرخطری دارند نیز ممکن است ملزم به پرداخت بیشتر برای بیمه عمر شوند، برای مثال، اگر شغل از نظر فیزیکی سخت باشد یا فرد بیمه شده سرگرمی‌های خطرناکی داشته باشد.

بیمه ماشین در آلمان

در  کشور آلمان سه نوع بیمه ماشین وجود دارد:

بیمه شخص ثالث ماشین Kfz Haftpflichtversicherung

بیمه شخص ثالث ماشین خسارت طرف مقابل را در موقعی که فرد بیمه شده مقصر باشد، پرداخت می کند. این بیمه در آلمان اجباری هست و بدون آن افراد نمی توانند خودرو خود را پلاک کنند.

بیمه نیم بدنه ماشین Teilkasko

بیمه نیم بدنه و یا تایل کاسکو خودرو فرد بیمه شده را در مقابل:

  • تصادف با حیوانات وحشی و خورده شدن کابل ماشین توسط سمور
  • سوانح طبیعی مانند سیل، رعد و برق، تگرگ و طوفان
  • دزدی و سرقت
  • آتش سوزی و انفجار
  • ترک و سنگ خوردگی شیشه
  • خرابی سیم کشی ماشین
  • بیمه بدنه کامل ماشین Vollkasko

بیمه تمام بدنه و یا فول کاسکو خسارت های فرد بیمه شده را در مواقعی که خود فرد مقصر است نیز پرداخت می کند. به عنوان مثال وقتی فرد بیمه شده با ماشین شخص دیگری تصادف می کند و مقصر است و یا اگر شخصی خسارتی به ماشین بیمه شده وارد و فرار کرده باشد، به طوری که پلیس نتواند آن شخص را پیدا کند، بیمه بدنه کامل ماشین خسارت را پرداخت می‌کند. هزینه بیمه خودو در آلمان حدودا 150 تا 600 یورو است.

بیمه وسایل و لوازم خانه در آلمان – Hausratversicherung

بیمه وسایل خانه از اموال و دارایی بیمه شده در خانه‌ی شما محافظت می‌کند. اسباب خانه می‌توانند وسایل آشپزخانه، دوچرخه، لپ تاپ، تلویزیون و دارایی مثل پول، طلا و جواهرات باشند. یک بیمه خوب و با کیفیت خسارت احتمالی وارده به این کالاها را پرداخت میکند.

  • ترک آب لوله کشی و ریزش آب
  • هزینه‌های پاکسازی خانه بعد از حادثه
  • هزینه هتل، برای مدت زمانی که بیمه شده نتواند در خانه زندگی کند
  • آتش سوزی
  • سرقت و دزدی
  • خطرات طبیعی مانند طوفان، تگرگ، رعد و برق و یا جاری شدن سیل

بیمه شخصی مسئولیت Private Haftpflichtversicherung

در کشور آلمان هر شهروندی که باعث خسارت به شخص دیگری شود، طبق قانون تحت مسئولیت قانونی قرار دارد و باید این خسارت را پرداخت کند؛ بدون توجه به اینکه از عمد این کار را  فرد انجام داده یا خیر. بالای 70% مردم آلمان دارای این بیمه هستند.

همچنین شما اگر از افراد مستاجر باشید، ممکن هست این بیمه در قرارداد خانه درج شده باشد.

اگر قصد اجاره خانه در آلمان را دارید، برای اطلاع از قوانین مربوط به اجاره مسکن در آلمان روی لینک کلیک کنید.

بیمه حمایت قانونی و وکیل Rechtsschutzversicherung

افراد برای گرفتن حق خود احتیاج به یک وکیل متخصص دارند. در این صورت بیمه حمایت قانونی مخارج را پرداخت می کند.

هزینه‌های تحت پوشش:

  • هزینه دادگاه
  • هزینه وکیل
  • هزینه حقوقی طرف مقابل (درصورت باخت در دادگاه)
  • هزینه برای شاهد، گزارش ها، کارشناس، ترجمه
  • میانجیگری (خارج از دادگاه)
  • وثیقه (در سراسر جهان)
  • مشاوره تلفنی رایگان با وکیل

اگر به حوزه وکالت علاقمند هستید، می‌توانید در دوره‌های آوسبیلدونگ وکیل حقوقی شرکت کنید.

بیمه از کار افتادگی Berufsunfähigkeitsversicherung

حدود 35% از شاغلین، به خاطر یک بیماری و یا حادثه و قبل از رسیدن به باز نشستگی از کار افتادگی اعلام می‌کنند. اگر فرد بیمه شده نتواند شغل خود را به خاطر یک بیماری و یا حادثه ادامه دهد، از شرکت بیمه مستمری و یا حقوق بازنشستگی زود هنگام دریافت می‌کند. برای گرفتن مستمری بیمه شده باید حداقل 50% ناتوانی شغلی داشته باشد. این ناتوانی از طرف پزشک مورد تشخیص قرار می گیرد. قیمت این بیمه به نوع شغل، سن، وضعیت سلامتی و مقدار بازنشستگی که بیمه شده مایل است دریافت کند، بستگی دارد.

بیمه خصوصی حوادث Private Unfallversicherung

اگر فرد بیمه شده در یک حادثه‌ای دچار اختلال دائمی روانی یا جسمانی شود، شرکت بیمه به یک باره یک مبلغی به عنوان مثال 200 هزار یورو به او می‌دهد؛ یا همین مبلغ را ب صورت ماهیانه پرداخت می‌کند. به عنوان مثال ماهانه 2000 یورو. این مورد بستگی به نوع قرارداد و تعرفه بیمه دارد. این نوع بیمه در سراسر جهان معتبر است و فرقی نمی‌کند حادثه مذکور در کجای جهان اتفاق افتاده باشد.

بیمه ساختمان و خانه Wohngebäudeversicherung

بیمه ساختمان برای همه صاحبان ملک ضروری میباشد. اگر افراد با گرفتن وام از بانک خانه خود را خریداری کرده باشند، این بیمه واجب می‌باشد؛ زیرا این بیمه جزو قرارداد وام بانکی است.

هزینه‌های تحت پوشش:

  • خطرات طبیعی مانند طوفان، تگرگ، رعد و برق
  • ترک آب لوله کشی
  • هزینه‌های پاکسازی خانه بعد از حادثه
  • آتش سوزی
  • چگونگی پرداخت هزینه بیمه در آلمان

به جز هزینه بیمه حوادث که پرداخت آن به عهده کارفرما می باشد، هزینه ی انواع بیمه (بازنشستگی، درمانی، پرستاری و بیکاری) به صورت مساوی بین کارمند و کارفرما تقسیم می‌شود.  میزان این هزینه‌ها به مقدار درآمد فرد بستگی دارد و برای هر نوع بیمه متفاوت است. کارفرما سهم کارمند را از حقوق او کم کرده و به همراه سهم خود به اداره بیمه‌های تامین اجتماعی پرداخت می‌کند.

قراردادهای بیمه در آلمان

فرد بیمه شونده باید قبل از امضای هر گونه قرارداد بیمه آنرا به طور کامل مطالعه کند. اگر شخص نتواند مفهوم متن قرار داد بیمه را درک کند باید قرارداد بیمه را به زبان کشور خود ترجمه کند.

برخی شرکت‌های بیمه در آلمان همانند دیگر کشورها به هر کاری دست می‌زنند که در صورت اقامه دعوی از پرداخت خسارت به بیمه شده امتناع کنند و برای این کار از هر مفر قانونی ممکن استفاده می‌کنند. بنابراین بهتر است که فقط با شرکت‌های معتبر قرار داد ببندد.

تاریخ فسخ بیمه بسیار مهم است که حتما باید به آن توجه شود. (kundigen) در آلمان بیمه نامه همانند دیگر قرار دادها به طور خود کار برای مدت معینی (معمولاً یک سال) تمدید می‌شود. مگر اینکه حداقل ۳ ماه پیش از انقضاء قرارداد به صورت مکتوب فسخ شود.

در هر  کدام از شهرهای کشور آلمان تعداد مشاور بیمه مشغول به کار هستند که به ازای دریافت مبلغی در مورد انواع بیمه نامه ها و نیز بهترین و مقرون به صرفه ترین بیمه نامه ها را با توجه به شرایط  متقاضی معرفی می‌کنند.

این مشاوران مستقل نماینده شرکت های بیمه نیستند و از آنها پورسانت نمی گیرند.

کارت بیمه در آلمان

زمانی که فردی برای اولین بار در کشور آلمان مشغول به کاری که  شامل بیمه های تامین اجتماعی است، می شود، کارت بیمه تامین اجتماعی که شامل نام فرد و شماره پرداخت منحصر به او( که تا پایان عمر ثابت می ماند) می باشد به او اعطا می‌شود و در صورت تغییر شغل باید شماره کارت را به کارفرمای جدید اعلام کند.

در صورت مفقود شدن این کارت، امکان درخواست مجدد آن از اداره بیمه بازنشستگی آلمان وجود دارد.

اگر عضو یک طرح بیمه سلامت قانونی هستید، یک کارت الکترونیکی سلامت دریافت خواهید کرد که نوعی کارت عضویت بیمه سلامت است. در هر نوبت پزشک کارت را با خود همراه داشته باشید. همچنین در تمام کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین در بریتانیای کبیر، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس معتبر است.

سخن آخر!

ما در این مطلب سعی کردیم به بررسی قوانین مربوط به انواع بیمه در آلمان بپردازیم. اینکه چه بیمه هایی در آلمان اجباری است و هنگام عقد قرارداد برای بیمه باید چه نکاتی را در نظر داشته باشید، بررسی گردید. در صورتی که پس از مطالعه این مطلب نیاز به اطلاعات بیشتری در خصوص انواع بیمه در آلمان داشتید، می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شما می‌توانید در سریع‌ترین زمان ممکن به آلمان مهاجرت کنید؛ فقط کافی است مانند صدها نفر دیگری که ما را انتخاب کردند، شما هم ما را به عنوان همسفر خود انتخاب کنید.

با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...

فهرست مطالب

با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...

درخواست مشاوره

۲ پاسخ

    1. با سلام به شما دوست گرامی. با تشکر از شما و همراهیتون. امیدواریم موثر واقع شده باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *