LannerHolding

مهاجرت به آلمان 2025 | شرایط ، مدارک

ما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان امروزه دغدغه بسیاری از ایرانی‌هاست. طبق آمار، بیشتر از 300 هزار نفر ایرانی در آلمان ساکن هستند. اگر برای یکی از بزرگ‌ترین تغییرات زندگی خود مصمم هستید، وقت آن رسیده تا تمامی روش‌های مهاجرت به آلمان، راحت ترین راه مهاجرت به آلمان گرفته تا پیچیده‌ترین روش‌ها را با هم بررسی کنیم. این مسیر پر پیچ و خم مراحل متعددی دارد که آگاهی از روند آن‌ها به منظور پیشبرد صحیح مراحل الزامیست. بنابراین بهتر است حتما طبق دستورالعمل سفارت و با دقت تمام این مسیر را طی کنید. ما در مجموعه‌ لانر آوسبیلدونگ تمام تلاش خود را در این راستا به شما می‌کنیم تا آسان ترین راه مهاجرت به آلمان و روش های مهاجرت به آلمان را داشته باشید!

در این مقاله مدارک مورد نیاز، بهترین روش‌ مهاجرت به آلمان و هزینه‌ها را به صورت مشخص و مرتب برای شما آماده کرده‌ایم. توجه داشته باشید که هزینه‌ها و مدارکی که از شما خواسته می‌شود بسته به نوع مهاجرت شما متفاوت است. 

مهاجرت به آلمان در دسته بندی سفارت این کشور به سه دسته تقسیم می‌شود که شامل متخصصان، مهاجران با ویزای پیوست به خانواده و مهاجران تحصیلی هستند. ما در مجموعه لانرهلدینگ بیشتر از 9 سال سابقه فعالیت در این زمینه را داریم و با ارائه خدمات ویزای تضمینی کشور آلمان، بیشتر از 1000 پرونده موفق در سابقه کار خود ثبت کرده‌ایم. در ادامه این مطلب از لانرهلدینگ با ما همراه باشید تا به بررسی تمامی روش‌های مهاجرت به آلمان بپردازیم.

آلمان در یک نگاه

آمار مهاجرت به آلمان

در سال‌های اخیر، آلمان یکی از مقاصد اصلی مهاجرت در اروپا بوده است. در سال 2023، مجموعاً در حدود 2 میلیون نفر به آلمان مهاجرت کردند، در حالی که تنها در حدود 1 میلیون نفر از این کشور خارج شدند. این ارقام منجر به تراز مهاجرتی مثبت 662 هزار نفر شد، که نسبت به سال 2022 (با تراز 1.462.000 نفر) کاهش قابل توجهی را نشان می‌دهد.
کاهش مهاجرت در سال 2023 عمدتاً به دلیل کاهش ورود پناهجویان از اوکراین بود. در سال 2022، آلمان پذیرای تعداد زیادی از پناهجویان اوکراینی بود، اما در سال ۲۰۲۳، این تعداد به 276.000 نفر کاهش یافت. در مقابل، مهاجرت از ترکیه در همان سال به 126.000 نفر افزایش یافت.
تا پایان سال 2023، حدود 419.000 شهروند غیر اتحادیه اروپا با مجوز اقامت موقت برای کار در آلمان مشغول به فعالیت بودند. دارندگان کارت آبی اتحادیه اروپا بزرگ‌ترین گروه از این کارگران را تشکیل می‌دادند
بر اساس داده‌های یورواستات، تا اول ژانویه 2024، بیش از 10.5 میلیون نفر از کشورهای ثالث (غیر اتحادیه اروپا) در آلمان زندگی می‌کردند که 12.6٪ از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند. علاوه بر این، بیش از 6.3 میلیون شهروند اتحادیه اروپا (7.6٪) نیز در آلمان ساکن بودند.
در مجموع، مهاجرت نقش مهمی در رشد جمعیت آلمان داشته است. از سال 2014 تا 2025، جمعیت آلمان بیش از 3.5 میلیون نفر افزایش یافته است که عمدتاً به دلیل مهاجرت است

اقتصاد آلمان

چرا آلمان را انتخاب کنیم؟

بر اساس آمار منتشر شده، کشور آلمان تا سال 2024، سالانه حدود 288000 نیروی کار خارجی احتیاج دارد. اولین سوالی که ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشد این است که «چرا آلمان»؟ از دلایل مهاجرت به المان که باعث شده مهاجران زیادی کشور آلمان را برای مهاجرت انتخاب کنند:

  • آلمان سومین اقتصاد قدرتمند دنیاست
  • هزینه های زندگی نسبتا پایین
  • پاسپورت آلمان دومین پاسپورت معتبر دنیا
  • تحصیل رایگان در آلمان
  • کیفیت بالای زندگی در آلمان
  • آلمان مقصدی جذاب و خوش اب و هوا
  • بازار کار پویا
  • امنیت بالای کشور آلمان
  • مراقبت های بهداشتی همگانی
  • آزادی سفر در اروپا

 

بهترین شهرهای آلمان برای مهاجرت

بهترین شهرهای آلمان برای مهاجرت بسته به شرایط فردی و اهداف مهاجرتی متفاوت هستند. برلین به دلیل پویایی اقتصادی و فرصت‌های شغلی در حوزه فناوری و استارتاپ‌ها، مونیخ به عنوان مرکز فناوری و صنعت خودروسازی، فرانکفورت با جایگاه برجسته در بخش مالی و بانکی، هامبورگ به عنوان قطب لجستیک و صنایع دریایی، و کلن به دلیل فضای فرهنگی و رسانه‌ای پیشرفته از جمله محبوب‌ترین مقاصد مهاجرت به آلمان محسوب می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با جزئیات مربوط به بهترین شهرهای آلمان جهت مهاجرت، به مقاله جامع ما در این زمینه مراجعه کنید.

برای مهاجرت به آلمان از کجا شروع کنم؟

به صورت کلی، مهاجرت به آلمان مسیر پر فراز و نشیبی دارد و نیازمند آگاهی و اطلاعات است. شما قبل از هرچیز باید کشور آلمان، زبان، فرهنگ‌ها و ارزش‌ها، اقتصاد و هر بعد دیگری در رابطه با این کشور را بشناسید. آگاهی از قوانین و عرف یک جامعه از مهم‌ترین فاکتورهاییست که تعیین می‌کند آیا این کشور برای شما مقصد مناسبیست یا خیر. پس از کسب اطلاعات، بهترین راه شرکت در یک جلسه مشاوره حضوری یا غیرحضوری با کارشناسان و مشاوران مهاجرتی لانرهلدینگ است. شما می‌توانید بدون هیچ هزینه‌ای از مشاوران ما مشورت گرفته و تمامی روش‌های مهاجرتی را با توجه به شرایط خود بسنجید. در جلسه مشاوره، شرایط سنی، تحصیلی و شغلی شما بررسی شده و با قوانین و ضوابط مهاجرتی سفارت و دولت آلمان مطابقت داده می‌شود. سپس، شما می‌توانید با توجه به شرایط خود بهترین مسیر را برای خود برگزینید.

مشاوره مهاجرت به آلمان

همانطور که گفتیم، در مراحل اولیه مهاجرت به آلمان، ممکن است اینکه سوال برای شما پیش بیاید که برای مهاجرت به آلمان از کجا شروع کنم؟ مهاجرت به آلمان مستلزم اخذ مشاوره و بهره‌مندی از تجربه افرادیست که سالیان سال است در این زمینه فعالیت دارند. در وهله اول، بهترین موسسه مهاجرتی به آلمان را یافته، تحقیق و پرس و جو کنید و سپس نسبت به اخذ مشاوره مهاجرتی تخصصی اقدام کنید. در مجموعه مهاجرتی لانر هلدینگ اخذ مشاوره تخصصی رایگان بوده و به شما این فرصت را میدهد که بدون هیچ هزینه اضافه‌ای بهترین راه را برای مهاجرت خود انتخاب کنید.

آلمان یکی از کشورهای محبوب مهاجران ایرانیست و بیشتر از 300 هزار ایرانی در این کشور زندگی می‌کنند. اگر این حجم از محبوبیت برای شما سوال شده، باید بگوییم درآمد بالاتر، کیفیت زندگی بهتر و اقتصاد با ثبات در آلمان این کشور را تبدیل به مقصدی منحصر به فرد کرده است. اقتصاد آلمان یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان است و از کشورهاییست که در اروپا حرف اول را می‌زنند!

هزینه زندگی در آلمان

و اما نوبت به هزینه‌ها می‌رسد. این غول دو سر در راه مهاجرت! اما اشتباه نکنید. زندگی در آلمان پر هزینه نیست. می‌دانیم که ممکن است هزینه و بودجه از مهم‌ترین نگرانی‌های شما باشد. باید بگوییم هزینه‌های زندگی هر فرد بسته به بودجه، سبک زندگی و شهر زندگی او متفاوت است؛ ولی با یک حساب سر انگشتی و کلی، برای مخارج یک زندگی خوب و نسبتا مفرح در آلمان ماهیانه حدودا 1000 یورو مورد نیاز است که این رقم در شهرهای بزرگ‌ تا 2000 یورو هم افزایش می‌یابد؛ ولی اگر شما دانشجو هستید، ماجرا فرق می‌کند. در صورتی که دانشجو باشید این هزینه به 600 الی 700 یورو کاهش می‌یابد.

هزینه‌های مهم و اولیه‌ای در زندگی روزانه‌ی ما وجود دارند از جمله مسکن، خوراک ، حمل و نقل و غیره. در این بخش از مقاله این هزینه‌ها را به طور کلی بررسی می‌کنیم. درصورتی که مایل هستید کمی جزئی‌تر هزینه‌های زندگی خود را تخمین بزنید، ما در مقاله‌ی هزینه‌ های زندگی در آلمان به طور مفصل در مورد هزینه‌های بیمه، قبوض و تفریحات و سایر هزینه‌ها صحبت کرده‌ایم.

ایرانیان آلمان

مزایای مهاجرت به آلمان

تحصیل رایگان: در آلمان، مراکز آموزشی دولتی بدون دریافت شهریه فعالیت می‌کنند. تنها مبلغی ناچیز در حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ یورو در هر ترم ممکن است از دانشجویان دریافت شود که این هزینه صرف خدماتی مانند حمل‌ونقل عمومی دانشجویی و برخی خدمات درمانی می‌شود.

امنیت شغلی: کاهش نرخ تولد، افزایش امید به زندگی و پیری جمعیت باعث کمبود نیروی کار در آلمان شده است. این مسئله به‌ویژه در حوزه‌هایی مانند مهندسی، فناوری اطلاعات و پزشکی مشهود است. همچنین، ساختار اقتصادی و نیاز به رقابت جهانی، آلمان را به جذب نیروی کار خارجی ترغیب کرده است. افراد مهاجر معمولاً در مشاغلی که با کمبود نیرو مواجه هستند، مشغول به کار می‌شوند که این امر نه‌تنها به پایداری اقتصادی کشور کمک می‌کند، بلکه رشد صنعتی آن را نیز تضمین می‌نماید.

کیفیت بالای زندگی: آلمان با برخورداری از اقتصادی باثبات، نرخ بیکاری پایین و امنیت شغلی مطلوب، یکی از بهترین کشورها برای زندگی محسوب می‌شود. تحصیل رایگان، سیستم بهداشت پیشرفته، حمایت‌های اجتماعی گسترده و ایجاد تعادل میان کار و زندگی از دیگر مزایای زندگی در این کشور هستند. علاوه بر این، حمل‌ونقل عمومی کارآمد، شهرهای مدرن، محیط‌زیست پاک و حمایت‌های دولتی از حفظ طبیعت، کیفیت زندگی در آلمان را به‌طور قابل‌توجهی افزایش داده است و این کشور را به مقصدی ایده‌آل برای کار و زندگی تبدیل کرده است.

دریافت بیمه بیکاری: بیمه بیکاری در آلمان (Arbeitslosengeld) یک حمایت مالی دولتی است که به افراد شاغل در صورت از دست دادن کار پرداخت می‌شود. این بیمه تحت نظارت آژانس کار فدرال آلمان (Bundesagentur für Arbeit) قرار دارد و هدف آن، تأمین هزینه‌های زندگی فرد تا زمان یافتن شغل جدید است.

شرایط دریافت بیمه بیکاری در آلمان

  • متقاضی باید در ۱۲ ماه گذشته، حداقل یک سال حق بیمه تأمین اجتماعی را پرداخت کرده باشد.
  • فرد باید در جست‌وجوی کار بوده و در آژانس کار آلمان ثبت‌نام کند.
  • ترک کار نباید به دلیل استعفای داوطلبانه و بدون دلیل موجه باشد.

میزان پرداخت
۶۰٪ از آخرین حقوق خالص برای افراد بدون فرزند
۶۷٪ از آخرین حقوق خالص برای افراد دارای فرزند
مدت پرداخت: بسته به سوابق کاری فرد، بین ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است.

نکته: در صورت استعفای داوطلبانه، ممکن است فرد تا ۳ ماه از دریافت بیمه محروم شود.

نکته: پس از پایان دوره بیمه، در صورت ادامه بیکاری، فرد می‌تواند درخواست کمک‌هزینه بیکاری نوع ۲ (Hartz IV) کند که حداقل حمایت مالی برای تأمین نیازهای اساسی را شامل می‌شود.

معایب مهاجرت به آلمان

با وجود تمام مزایای آلمان به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی، این کشور چالش‌ها و محدودیت‌هایی نیز دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.
موانع زبانی: اگرچه امکان تحصیل به زبان انگلیسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وجود دارد، اما برای زندگی روزمره و یافتن شغل، تسلط بر زبان آلمانی ضروری است. درحالی‌که بسیاری از آلمانی‌ها به زبان انگلیسی مسلط هستند، ترجیح می‌دهند مکالمات خود را به زبان آلمانی انجام دهند، که این امر می‌تواند برای مهاجران تازه‌وارد چالش‌برانگیز باشد.

بروکراسی پیچیده: فرآیندهای اداری در آلمان به سخت‌گیری و پیچیدگی شهرت دارند. از ثبت محل سکونت گرفته تا دریافت ویزا و سایر مجوزها، نیاز به ارائه مدارک متعدد و پیروی از قوانین سخت‌گیرانه می‌تواند زمان‌بر و خسته‌کننده باشد.

ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی: ایجاد روابط دوستانه با آلمانی‌ها ممکن است در مقایسه با برخی کشورهای دیگر دشوارتر باشد. مردم آلمان معمولاً میان زندگی کاری و شخصی خود مرز مشخصی قائل می‌شوند، که این امر ممکن است شکل‌گیری روابط اجتماعی، به‌ویژه در محیط‌های کاری، را چالش‌برانگیز کند.

مالیات بالا: سیستم مالیاتی در آلمان به‌صورت تصاعدی است؛ به این معنی که هرچه درآمد بالاتر باشد، میزان مالیات پرداختی نیز افزایش می‌یابد. این مالیات‌ها عمدتاً برای تأمین خدمات اجتماعی و ایجاد تعادل اقتصادی در جامعه استفاده می‌شوند، اما ممکن است فشار اقتصادی بیشتری را بر افراد تحمیل کند.

اعتبار پاسپورت و ویزای آلمان

متأسفانه پاسپورت ایران از میان 199 کشور در رتبه 194 قرار دارد؛ همین مسئله باعث شده اعتبار ویزا و پاسپورت کشور مقصد برای مهاجران ایرانی بسیار مهم باشد. از لحاظ اعتبار، پاسپورت آلمان دومین پاسپورت معتبر دنیاست که با آن می‌توان به 126 کشور جهان بدون ویزا و 44 کشور با ویزای فرودگاهی سفر کرد. همانطور که میدانید، المان از کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است. بنابراین، شما با ویزای کشور آلمان قادر خواهید بود به صورت توریستی به تمام کشورهای اتحادیه اروپا سفر کرده و حسابی لذت ببرید.

روش‌ های مهاجرت به آلمان

برای اقدام به مهاجرت در اولین گام باید تمکن مالی خود را اثبات کنید، بیمه سلامت داشته باشید و بسته به نوع مهاجرتتان به زبان آلمانی تسلط داشته باشید. البته هرکدام از این روش‌ها شرایط متفاوتی دارند، در ادامه مهم ترین وجه تمایز این روش ها را برای شما بررسی خواهیم کرد.

مهاجرت به آلمان از شش طریق زیر انجام می‌شود:

  • تحصیل رایگان در دانشگاه‌ها و کالج‌های آلمان
  • شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ آلمان
  • مهاجرت کاری به آلمان
  • اخذ ویزای بلوکارت آلمان
  • ویزا جاب آفر برای رشته های پزشکی و پیراپزشکی آلمان
  • سرمایه گذاری در آلمان
  • ثبت شرکت در المان
  • مهاجرت به آلمان با ویزای پیوست

هرکدام از این روش‌ها شرایط متفاوتی دارند که ما در اولین مرحله، مهم‌ترین وجه تمایز این روش‌ها را برای شما بررسی خواهیم کرد.

شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت به آلمان برای تحصیل

در بحث مهاجرت تحصیلی به آلمان، این روزها بحث مهاجرت تحصیلی رایگان بسیار مطرح می‌شود، علت این امر شهریه ناچیز دانشگاه‌های این کشور است. برخلاف کشورهایی مانند آمریکا که هزینه های تحصیلی گزافی دارند، دانشگاه های آلمان یا هزینه های بسیار پایینی دارند یا اصلا هزینه ای دریافت نمی کنند. به همین دلیل، آلمان یک مکان محبوب برای مهاجرت برای مقاصد تحصیلی است.

چند خبر خوب برای کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارند:

  • تحصیل یکی از راحت ترین راه‌های مهاجرت به آلمان است و آلمان هم یکی از ده کشور اصلی دانشجوپذیر دنیاست.
  • هزینه‌های زندگی پایین
  • تحصیل با هزینه کم و تقریبا رایگان
  • دانشگاه‌های معتبر در سطح جهانی و رتبه بالای آلمان از لحاظ آموزشی
  • امکان اخذ اقامت دائم

دانشجویان معمولا بعد از تحصیل تمایل دارند در آلمان بمانند؛ جالب است بدانید که در مقایسه با کشور های دیگر مثل کانادا، قوانین آسان‌تری برای اقامت در آلمان تصویب شده‌است. اگر شما هم می‌خواهید بعد از تحصیل در آلمان بمانید نگران نباشید. برای اقامت بعد از تحصیل در آلمان راه های متفاوتی وجود دارد؛ راهی که ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تبدیل ویزای کاریست. دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیل در آلمان با داشتن شرایط درخواست این ویزا، 18 ماه فرصت دارند کار مرتبط با رشته خود را پیدا کنند.

تحصیل رایگان در آلمان

شرایط مهاجرت از طریق تحصیل به آلمان

در وهله اول باید مقطع، رشته و دانشگاه خود را با توجه به سوابق تحصیلی و علایق خود انتخاب کنید. با انتخاب یک مجموعه مهاجرتی معتبر، می‌توانید بدون نگرانی تمامی امور خود را به وکیل سپرده و بر یادگیری بیشتر زبان تمرکز کنید. فراموش نکنید که هر رشته و مقطع شرایط پذیرش مشخصی نیاز دارد. شما می‌توانید امور مهاجرت تحصیلی خود در مقاطع کالج، کارشناسی و کارشناسی ارشد را به ویزالانر بسپارید.

شرط سنی مهاجرت به آلمان

شما با هر سنی می‌توانید به آلمان مهاجرت کنید اما با توجه به سن شما نوع مهاجرت شما متفاوت است. از آنجایی که آلمان با کمبود نیروی جوان مواجه است، این کشور بیشترین سرمایه‌گذاری را روی جوانان می‌کند. پس اگر سن شما بیشتر است، با بالابردن تخصص خود می توانید آن را جبران کنید.

شرایط سنی مهاجرت به آلمان

دانشجویان معمولا بعد از تحصیل تمایل دارند در آلمان بمانند؛ جالب است بدانید که در مقایسه با کشور های دیگر مثل کانادا، قوانین آسان‌تری برای اقامت در آلمان تصویب شده‌اند. اگر شما هم می‌خواهید بعد از تحصیل در آلمان بمانید نگران نباشید. برای اقامت بعد از تحصیل در آلمان راه های متفاوتی وجود دارد؛ از جمله:

  • ویزای جست و جوی کار: دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیل در آلمان با داشتن شرایط درخواست این ویزا، 18 ماه فرصت دارند کار مرتبط با رشته خود را پیدا کنند.

کارت آبی اتحادیه اروپا (بلو کارت)

حقوق نا خالص ماهیانه
کشور دریافت مدرک تحصیلی
سطح زبان آلمانی
زمان مورد نیاز جهت اخذ اقامت دائم
بالاتر از € 58,400
ایران
B1
21 ماه
بالاتر از € 58,400
ایران
B1 نداشته باشند
33 ماه
بالاتر از € 58,400
آلمان
21 ماه
پایین‌تر از € 58,400
ایران
48 ماه
پایین‌تر از € 58,400
آلمان
48 ماه

روند هر کدام از این گزینه ها متفاوت است؛ گذشته از این، بازار کار آلمان بسیار رقابتی است؛ بنابراین باید قابلیت های خود را افزایش دهید. شما می‌توانید برای رسیدن به بهترین نتیجه این کار را به دست مشاوران ما بسپارید و با مطالعه‌ی مقاله‌ی کارت آبی اتحادیه اروپا تا حد خوبی می‌توانید به نتیجه‌ی دلخواهتان برسید .

آوسبیلدونگ

مهاجرت به آلمان از طریق آوسبیلدونگ

در آلمان یک فرصت منحصر به فرد وجود دارد به اسم آوسبیلدونگ؛ آوسبیلدونگ آلمان یا کارآموزی فرصتی است که شما در شرکت‌های آلمانی به عنوان کارآموز مشغول به کار می‌شوید و مهارت کسب می‌کنید؛ این دوره ترکیبی از آموزش تئوری در کلاس و عملی حین کار است. آوسبیلدونگ یک انتخاب محبوب برای افرادی است که به دنبال توسعه مهارت های عملی و دنبال کردن حرفه‌ای در زمینه های مختلف هستند.

خبر خوب این است که شما در این دوره‌ی 2 الی 3.5 ساله درآمد ماهیانه‌ای بین 800 الی 1200 یورو دارید. و اگر حقوق شما از 927 یورو بالاتر باشد، شما دیگر نیازی به ارائه تمکن مالی ندارید.

شرایط پذیرش این دوره را برای شما در جدول زیر آورده‌ایم:

شرایط سنی
تحصیلات
سطح زبان آلمانی
تمکن مالی
حقوق دریافتی
18 – 25
دیپلم
B1
€ 1027  ماهیانه
۸۰۰-۱۲۰۰ یورو در ماه در طول دوره و 1800-3800 یورو پس از اتمام دوره

شرایط مهاجرت کاری به آلمان

اگر به دنبال حقوق و دستمزد بالا، اخذ اقامت دائم و کیفیت بالای زندگی هستید، آلمان گزینه‌ خوبی برای مهاجرت کاری است؛ زیرا آلمان با کمبود نیروی کار مواجه است. بر اساس آمار اکتبر 2024، تعداد 46.1 میلیون نفر در آلمان شاغل هستند. جالب است بدانید این آمار در سال 2022 تعداد 47.4 میلیون نفر بود؛ یعنی تعداد شاغلان این کشور رو به کاهش بوده و همانطور که گفتیم، باید هر سال حداقل 288 هزار نیروی خارجی جذب کند. همین مسئله باعث می‌شود شما شانس زیادی برای استخدام شدن و ساختن یک زندگی باکیفیت در آلمان داشته باشید.
اگر برای دریافت ویزای کاری مصمم هستید باید به نکاتی که شما را واجد شرایط دریافت این ویزا می‌کنند کمی‌ دقت داشته باشید؛ به عنوان مثال، سن شما باید حداکثر 45 سال باشد تا واجد شرایط مهاجرت کاری به آلمان باشید.

احتمال دریافت این ویزا با شرایط سنی، مدرک تحصیلی و سابقه کار مرتبط با رشته شما رابطه مستقیم دارد. داشتن مدرک زبان آلمانی B2 و یا آیلتس 6.5 در زبان انگلیسی ضروریست؛ در واقع سطح دانش زبانی شما در مصاحبه با کارفرما تاثیرگذار است. البته در نظر داشته بشاید که مدرک زبان آلمانی نسبت به مدرک زبان انگلیسی در اولیت قرار دارد. شما تنها برای مشاغلی چون کامپیوتر یا IT می‌توانید با مدرک زبان انگلیسی اقدام کنید. داشتن شرایط ذکر شده شانس شما را بالا می‌برد اما این معیارها متغیر هستند، شما با مشاوره با کارشناسان ما می‌توانید به هدف خود برای مهاجرت به آلمان نزدیک شوید.

انواع ویزای کاری آلمان

افراد ماهر و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با پیشنهاد کار در آلمان، واجد شرایط دریافت این ویزا هستند.

  • ویزای جاب آفر: افرادی که پیشنهاد کار در آلمان دارند می‌توانند با در دست داشتن قرارداد کاریشان این نوع ویزا را دریافت کنند.
  • ویزای جست و جوی کار: برای کسانی که پیشنهاد شغلی ندارند و می خواهند از فرصت 6 ماهه برای پیدا کردن کار استفاده کنند) . این نوع ویزا فعلا در سفارت آلمان در ایران ارائه نمی‌شود.)
  • کارت ICT: انتقال درون شرکتی با پیشنهاد شغلی در آلمان برای شرکت‌هایی که در ایران و آلمان شعبه دارند.
  • ویزا Au pair: برای کسانی که می خواهند با یک خانواده‌ی میزبان در آلمان زندگی و کار کنند.
  • ویزای خوداشتغالی و فریلنسری: اگر سرمایه و ایده تجاری دارید ما این نوع ویزا را به شما پیشنهاد می‌کنیم .
آوسبیلدونگ معاون مالی

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

آلمان پایتخت اقتصادی اروپا است و با توجه به بازارهای تجاری متنوع و پویا، اقتصاد با ثبات و روابط تجاری گسترده، سرمایه‌گذاری یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما در بحث یکی از راحت ترین راه های مهاجرت به آلمان است.
شما به یکی از این چهار روش می‌توانید از طریق سرمایه‌گذاری مهاجرت کنید:

  • اخذ ویزای طلایی آلمان: اگر شما 360 هزار یورو در اوراق قرضه دولتی آلمان یا سهام شرکت‌های آلمانی سرمایه‌گذاری کنید به شما اقامت دائم اعطا می‌شود. لازم به ذکر است این سرمایه باید حداقل 3 سال پایدار و ثابت باشد و همچین مهارت کافی در زبان آلمانی داشته باشید.
  • ویزای کار آفرینی آلمان: اگر شما به فکر راه‌اندازی کسب و کار در آلمان هستید باید حداقل 100 هزار یورو سرمایه و یک طرح تجاری که از نظر دولت آلمان مورد تایید باشد داشته باشید.
  • استارتاپ ویزای آلمان: برای افرادی که مایل به کار آفرینی و راه اندازی کسب و کار در آلمان هستند برای گرفتن این ویزا سرمایه حداقل 50 هزار یورویی، حمایت مراکز رشد و مدرک زبان آلمانی داشته باشد.
  • خریداری ملک: از این طریق با سرمایه 400 الی 500 هزار یورویی، می‌توانید املاکی چون هتل‌ها را خریداری کرده و به همراه خانواده و فرزندان زیر 18 سال خود به آلمان مهاجرت کنید. با انتخاب مجموعه لانر آوسبیلدونگ، پس از سه سال اقامت دائم خواهید داشت.

مهاجرت به آلمان از طریق ویزا پیوست آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق پیوست خانواده یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین روش‌ها برای افرادی است که همسر، فرزند یا والدین آن‌ها در آلمان اقامت دارند. این ویزا به دلیل شرایط ساده‌تر نسبت به سایر ویزاها مانند ویزای کاری یا تحصیلی، بسیار پرطرفدار است. مهم‌ترین مزایای ویزای پیوست خانواده شامل امکان زندگی در کنار خانواده، اجازه کار پس از ورود به آلمان و دستیابی به اقامت طولانی‌مدت است. برای اخذ این ویزا، متقاضی باید مدارکی مانند سند ازدواج قانونی‌شده، شناسنامه فرزند و مدرک هویتی فرد مقیم در آلمان را ارائه دهد. همچنین، داشتن دانش زبان آلمانی سطح A1 برای همسر الزامی است. اثبات رابطه خانوادگی از طریق مدارک معتبر و توان مالی فرد مقیم نیز از چالش‌های اصلی دریافت این ویزا به شمار می‌آید. با این حال، به دلیل عدم نیاز به پیشنهاد شغلی یا مدرک تحصیلی عالی، مراحل اداری کوتاه‌تر و امکان دریافت سریع‌تر ویزا وجود دارد. به همین دلیل، مهاجرت از طریق پیوست خانواده برای بسیاری از متقاضیان به‌عنوان یک گزینه ایده‌آل در نظر گرفته می‌شود.

مدت زمان صدور ویزای پیوست آلمان

مدت زمان صدور ویزای پیوست بستگی به نوع مهاجرت فرد دارد به عنوان مثال برای ویزای تحصیلی ممکن است تا یکسال هم به طول بیانجامد اما برای کاری و آوسبیلدونگ درصورت درخواست فست ترک معمولا بهصورت همزمان صادر میشود. با این حال، این مدت می‌تواند بسته به عوامل مختلفی مانند کشور محل درخواست، حجم کاری سفارت یا کنسولگری، و کامل بودن مدارک ارائه‌شده، متغیر باشد.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

برخی عقیده دارند که راحت ترین راه مهاجرت به آلمان، ازدواج است؛ ولی باید بدانید که این روش هم سختی‌های خودش را دارد. با توجه به سوء استفاده‌هایی که از این روش شده‌است، سفارت روی مدارک و پرونده ها سخت‌گیری بیشتری به خرج داده و به منظور اطمینان از صوری نبودن ازدواج، نظارت بیشتری می‌کند.
برای مهاجرت از این روش، همسرتان باید شهروند آلمان بوده و یا اینکه اقامت دائم آلمان را داشته باشد؛ در این مرحله شریک زندگیتان باید ثابت کند توانایی تامین هزینه‌های زندگی شخص دیگر را هم دارد. شما با اثبات صحت ازدواج و تسلط به زبان آلمانی در سطح A1 می‌توانید از طریق اخذ ویزای پیوست آلمان مهاجرت کنید.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

هزینه مهاجرت به آلمان

به طور کلی هزینه‌های مهاجرت به آلمان برای هر شخص متفاوت است. درواقع هزینه هر روش با دیگر روش‌ها فرق داشته و ممکن است کمتر یا بیشتر باشد. به عنوان مثال، شما برای مهاجرت تحصیلی باید تمکن مالی (13095 یورو) به سفارت ارائه دهید. اما برای جاب آفر و آوسبیلدونگ احتیاج به تمکن مالی ندارید. به صورت کلی، هزینه تمکن مالی، کلاس زبان، آزمون زبان، لگال و ترجمه مدارک، هزینه صدور ویزا، خرید بلیط هواپیما و … را در نظر بگیرید.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان

مدارک لازم برای مهاجرت به کشور آلمان با توجه به شرایط شما و روش مهاجرتی که انتخاب می‌کنید متفاوت است. درواقع، مهم‌ترین عامل در لیست مدارک شما، روش مهاجرتی شماست.  لطفاً در تکمیل و به روز کردن مدارکتان دقت کنید؛ چون نقص مدارک یکی از مهم‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزای آلمان است. در ادامه به معرفی لیست مدارک سه روش مهاجرتی تحصیلی، آوسبیلدونگ و کاری می‌پردازیم.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان یکی از مطمئن‌ترین و هموارترین راه‌های مهاجرت است. آلمان به علت عملکرد خوب در اقتصاد، کیفیت آموزش عالی، زیرساخت‌های تحقیقاتی و چشم انداز شغلی، میان مهاجران تحصیلی محبوب است.

مدارک مورد نیاز:

  • عکس گذرنامه‌ای بیومتریک
  • فرم چاپ شده درخواست ویدکس همراه با تذکر توجیهی طبق ماده 54 قانون اقامت
  • گذرنامه‌ی معتبر
  • اظهارنامه مربوط به هدف از تحصیل
  • نامه‌ی پذیرش
  • تأیید دانش زبانی
  • گواهی تأمین مالی
  • اسناد مربوط به مدارک تحصیلاتی که تاکنون داشته‌اید
  • رزومه
  • گواهی مربوط به فعالیت‌های شغلی و مشاغلی که تاکنون داشته‌اید
  • نامه مربوط به بیمه‌ی درمانی معتبر
  • هزینه‌ بررسی پرونده

مدارک لازم برای آوسبیلدونگ

«آوسبیلدونگ» به نوعی از دوره‌های کارآموزی در آلمان گفته می‌شود. این دوره‌ها انواع متفاوت و متعددی دارند که کارآموزان در آن‌ها هم کار می‌کنند و هم درس می‌خوانند. مدت زمان دوره‌های آوسبیلدونگ حداکثر 3.5 سال است و به کارآموزان ماهانه حقوق ناخالص 900 تا 1100 یورویی تعلق می‌گیرد.
بعد از اتمام دوره و شرکت در آزمون نهایی، یک گواهی مبنی بر سابقه کار 3 ساله  به کارآموزان داده می‌شود که مهارت آن‌ها را در حیطه‌ی مخصوص خودشان تضمین می‌کند.
کارآموزان قادر خواهند بود با در دست داشتن این گواهی وارد بازار کار شوند. همچنین، ویزای آن‌ها تبدیل به ویزای اقامت کاری می‌شود و می‌توانند بعد از 2 سال، ویزای کاری خود را تبدیل به ویزای اقامت دائم کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی این دوره‌ها، به شما پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی مهاجرت به آلمان از طریق آوسبیلدونگ را از دست ندهید.

مدارک لازم برای شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ

  • عکس گذرنامه‌ای بیومتریک
  • فرم چاپ شده‌ی درخواست ویدکس همراه با تذکر توجیهی طبق ماده 54 قانون اقامت
  • گذرنامه‌ی معتبر
  • سند دال بر تأمین مالی
  • گواهی مرجع تأییدکننده در آلمان
  • شواهد و مدارک مربوط به هر یک از اقدامات لازم جهت احراز صلاحیت شغلی
  • مدرک زبان
  • مدرک پایان تحصیلات در ایران
  • انگیزه‌نامه
  • رزومه بشکل جدول
  • گواهی مربوط به فعالیت شغلی و سابقه کار
  • اسناد مربوط به بیمه‌ی درمانی معتبر
  • هزینه‌ بررسی پرونده

مدارک لازم برای مهاجرت کاری به آلمان

در بحث مدارک لازم برای مهاجرت به آلمان ، اگر از طرفداران مهاجرت از طریق قرارداد کاری هستید، به چند نکته که در ادامه به شما می‌گوییم توجه ویژه داشته باشید. قبل از هرچیز، مقاله‌ی مهاجرت کاری به آلمان را بخوانید تا بهتر با این روش مهاجرت آشنا شوید. در نظر داشته باشید که مدرک دانشگاهی معتبر و یا مدرک پایان دوره‌ی آموزش فنی‌حرفه‌ای از اقلام مورد نیاز شما هستند. اگر این مدارک را داشته باشید و کاری مرتبط با تحصیلات خود پیدا کنید، با در دست داشتن قرارداد کاری از آلمان می‌توانید برای این ویزا اقدام کنید.

مدارک لازم برای مهاجرت کاری

  • عکس گذرنامه‌ای بیومتریک
  • فرم چاپ شده درخواست ویدکس
  • همراه با تذکر توجیهی طبق ماده 54 قانون اقامت
  • گذرنامه‌ی معتبر
  • مدرک درخصوص شرایط کاری (قرارداد کاری و غیره)
  • اظهارنامه رابطه شغلی
  • مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی
  • مدرک پایان تحصیلات از ایران
  • مدرکی دال بر تأیید مدرک پایان تحصیلات در آلمان
  • مدرکی درخصوص تأمین آتیه و تضمین معیشت مناسب در دوران سالمندی
  • انگیزه‌نامه
  • رزومه
  • گواهی مربوط به فعالیت شغلی و مشاغلی که تاکنون داشته‌اید
  • گواهی مربوط به بیمه‌ی درمانی معتبر
  • هزینه‌ بررسی پرونده

ویزای جستجوی کار

با ویزای جستجوی کار می‌توانید به مدت شش ماه در آلمان به دنبال کاری بگردید که با مدرک تحصیلی شما هم‌خوانی داشته باشد. به یاد داشته باشید که داشتن مدرک پایان تحصیلات دانشگاهی معتبر ضروری است. در غیر این صورت باید حداقل دو سال آموزش فنی‌حرفه‌ای معتبر داشته باشید. هر زمان شغلی پیدا کردید می‌توانید به عنوان یک نیروی متخصص درخواست اقامت بدهید.

نکته: سفارت آلمان در ایران در حال حاضر ویزای جست و جوی کار صادر نمی‌کند.

مدارک لازم برای ویزای جستجوی کار

  • عکس گذرنامه‌ای بیومتریک
  • فرم چاپ شده درخواست ویدکس همراه با تذکر توجیهی طبق ماده 54 قانون اقامت
  • گذرنامه‌ی معتبر
  • مدرکی دال بر تسلط به زبان آلمان
  • مدرکی دال بر تأیید مدرک پایان تحصیلات در آلمان
  • مدرک پایان تحصیلات از ایران
  • گواهی تأمین مالی
  • انگیزه‌نامه
  • رزومه
  • گواهی مربوط به فعالیت شغلی و مشاغلی که تاکنون داشته‌اید.
  • گواهی مربوط به بیمه‌ي درمانی معتبر
  • هزینه‌ی بررسی پرونده

مدارک لازم برای دریافت بلوکارت اتحادیه اروپا (کارت آبی)

دریافت کارت آبی اتحادیه اروپا خیلی به کارتان می‌آید! این کارت درواقع مجوزی برای کار و اقامت در اروپا است که در بیشتر کشورهای عضو اتحادیه اروپا معتبر است.

مدارک لازم:

  • عکس گذرنامه‌ای بیومتریک
  • فرم چاپ شده درخواست ویدکس همراه با تذکر توجیهی طبق ماده 54 قانون اقامت
  • گذرنامه‌ی معتبر
  • مدرک درخصوص شرایط کاري (قرارداد کاری و غیره)
  • اظهارنامه رابطه شغل
  • مدرک دانش زبان آلمانی یا انگلیسی
  • مدرک پایان تحصیلات از ایران
  • مدرکی دال بر تأیید مدرک پایان تحصیلات در آلمان
  • انگیزه‌نامه
  • رزومه
  • گواهی مربوط به فعالیت شغلی و مشاغلی که تاکنون داشته‌اید
  • گواهی مربوط به بیمه‌ی درمانی معتبر
  • هزینه‌ی بررسی پرونده

ما لیستی از مهم‌ترین مدارک لازم را برای شما تهیه کرده‌ایم:

  • پاسپورت معتبر و مدت‌دار
  • تکمیل و ارائه فرم‌های مربوط به ویزای درخواستی
  • عکس پرسنلی (گرفته‌شده در سه ماه اخیر و مورد تایید سفارت)
  • مدارک شخصی یا کپی آن‌ها (شناسنامه، کارت ملی)
  • سند ازدواج (در صورت تاهل)
  • مدارک پایان ‌خدمت، معافیت یا مجوز خروج (برای آقایان)
  • نامه‌ی پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا موسسات آموزشی آلمان (برای ویزای تحصیلی)
  • مدارک تحصیلی و ریزنمراتِ ترجمه و معادل‌سازی شده (برای ویزای تحصیلی)
  • مدارک سابقه‌کار (برای ویزای کاری)
  • نامه جاب آفر معتبر (برای ویزای کاری)
  • مدرک زبان آلمانی (A1, A2, B1, B2, C1, C2)
  • مدرک تمکن مالی (معمولاً نامه بانک)
  • رسید پرداخت هزینه‌های دولتی

مدارک لازم برای ویزای تحقیقاتی

شما زمانی می‌توانید تقاضاي ویزای تحقیقاتی بدهید که از قبل با یک دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی، قراردادی منعقد نموده باشید. اگر شرایط کارت آبی شامل حال شما شود، می‌توانید بین کارت آبی و اقامت مخصوص محققین یکی را انتخاب کنید.
مدارک لازم:

  • عکس گذرنامه‌ای بیومتریک
  • فرم چاپ شده درخواست
  • ویدکس همراه با تذکر توجیهی طبق ماده 54 قانون اقامت
  • گذرنامه‌ی معتبر
  • دعوتنامه‌ی مرکز تحقیقاتی
  • توافق پذیرش طبق ماده D 18 قانون اقامت
  • گواهی تأمین مالی
  • تأیید دانش زبان آلمانی یا انگلیسی
  • مدرک پایان تحصیلات از ایران
  • شرح برنامه‌ی تحقیقاتی
  • انگیزه‌نامه
  • رزومه به شکل جدول
  • گواهی مربوط به فعالیت شغلی و سابقه کار
  • گواهی مربوط به بیمه‌ی درمانی معتبر
  • هزینه‌ی بررسی پرونده
Untitled-1-01

مدارک لازم برای مهاجرت کاری با شغل آزاد

اگر قصد تاسیس موسسه یا شرکت در آلمان دارید می‌توانید ویزا برای ثبت شرکت در آلمان بگیرید. البته به شرطی که ثابت کنید کسب و کار یا خدمات شما باید به نفع اقتصاد منطقه باشد و باعث اشتغال زایی شود. همچنین باید تامین نیاز مالی کسب و کار خود را تضمین کنید.

مدارک مورد نیاز شما:

  • عکس گذرنامه‌ای بیومتریک
  • فرم چاپ شده درخواست ویدکس همراه با تذکر توجیهی طبق ماده 54 قانون اقامت
  • گذرنامه‌ی معتبر
  • ارائه‌ی نمایه‌ای کامل از شرکت
  • مدرکی دال بر آشنایی شما به زبان آلمانی و یا انگلیسی
  • مدرک فارغ التحصیلی از ایران
  • مدرکی درخصوص تأمین آتیه و تضمین معیشت مناسب در دوران سالمندی
  • انگیزه‌نامه
  • رزومه
  • گواهی مربوط به فعالیت شغلی و مشاغلی که تاکنون داشته‌اید
  • گواهی مربوط به بیمه‌ی درمانی معتبر
  • هزینه‌ی بررسی پرونده

مسیر مهاجرت به آلمان

هر یک از روش‌های مهاجرت به آلمان، مراحل خاص خود را دارند، اما به طور کلی مراحل مشترکی نیز وجود دارد. ابتدا انگیزه و قصد خود را از مهاجرت به آلمان مشخص کنید. سپس با توجه به شرایط شخصی خود، مناسب‌ترین روش مهاجرتی مانند ویزای کاری، تحصیلی یا پیوست خانواده را انتخاب کنید. در مرحله بعد، مدارک مورد نیاز را آماده کرده و درخواست خود را برای روش انتخابی ثبت کنید. در صورت پذیرفته شدن درخواست، باید برای دریافت ویزای آلمان به سفارت یا کنسولگری این کشور مراجعه کنید. با طی این مراحل، می‌توانید به‌صورت قانونی وارد آلمان شوید.

بهترین راه مهاجرت به آلمان

راحت ‌ترین راه مهاجرت به آلمان به شرایط فردی مانند مدرک تحصیلی، مهارت شغلی، سن، سابقه کاری، دانش زبان آلمانی و روابط خانوادگی بستگی دارد. به طور کلی، اگر به دنبال بهترین و آسان‌ترین راه باشید، این گزینه‌ها در اولویت قرار دارند: ویزای پیوست خانواده برای افرادی که خانواده‌شان در آلمان اقامت دارند، ویزای کاری یا کارت آبی برای کسانی که مهارت شغلی یا پیشنهاد کاری دارند، و ویزای تحصیلی برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در آلمان را دارند. انتخاب هر یک از این مسیرها به شرایط فردی و امکانات موجود بستگی دارد.

مهاجرت به آلمان از طریق کشور ثالث

از رایج‌ترین راه‌های مهاجرت به آلمان، مهاجرت از طریق کشور ثالث است. برخی افراد به علت شلوغ بودن و طول کشیدن نوبت سفارت آلمان در ایران یا به علت مسئله سربازی، ترجیح می‌دهند از طریق کشور ثالث اقدام کنند. به عنوان مثال مهاجرت به آلمان از ارمنستان، مهاجرت به آلمان از ترکیه و … . اما در نظر داشته باشید که برای اقدام از هر کشور، باید حداقل 6 ماه در کشور مد نظر اقامت بدون خروج داشته باشید تا بتوانید از سفارت وقت بگیرید.

تا اینجای کار اطلاعات کلی و لازم برای مهاجرت به آلمان را در اختیار شما قرار دادیم. از این لحظه به بعد مجموعه‌ی لانر آوسبیلدونگ در کنار شماست و می‌توانید با پر کردن فرم‌های مشاوره اولین گام را برای مهاجرت به آلمان بردارید.
مسیر مهاجرت، مسیر سخت و پیچیده‌ای است. برای اطمینان خاطر در این مسیر می‌توانید روی ما حساب کنید و صفر تا صد کار را به ما بسپارید. ما بهترین روش مهاجرت را با توجه به شرایط شما پیشنهاد می‌کنیم.

اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان (Niederlassungserlaubnis) به افراد غیر اتحادیه اروپا این امکان را می‌دهد تا به‌صورت نامحدود در آلمان زندگی و کار کنند. برای دریافت این نوع اقامت، متقاضی باید شرایط خاصی را برآورده کند.

شرایط دریافت اقامت دائم آلمان

برای دریافت اقامت دائم آلمان، شرایطی از جمله اقامت قانونی حداقل ۵ سال در آلمان با مجوز اقامت موقت، پرداخت حداقل ۶۰ ماه حق بیمه بازنشستگی، تسلط به زبان آلمانی در سطح B1، توانایی مالی کافی، نداشتن سابقه کیفری، آشنایی با نظام حقوقی و اجتماعی آلمان و داشتن بیمه درمانی معتبر لازم است. دارندگان کارت آبی اتحادیه اروپا (EU Blue Card) یا نیروهای کار ماهر می‌توانند با داشتن مدرک زبان B1، مدت زمان لازم را به ۲۱ تا ۲۷ ماه کاهش دهند.

مدت اقامت قانونی:
حداقل ۵ سال اقامت قانونی و مستمر در آلمان با مجوز اقامت موقت.
برای دارندگان کارت آبی اتحادیه اروپا (EU Blue Card) یا نیروهای کار ماهر، این مدت ممکن است به ۲۱ تا ۲۷ ماه کاهش یابد، به‌ویژه در صورت داشتن مدرک زبان آلمانی سطح B1
پرداخت بیمه بازنشستگی:
حداقل ۶۰ ماه پرداخت حق بیمه بازنشستگی به سیستم بیمه اجتماعی آلمان
تسلط به زبان آلمانی:
داشتن مدرک زبان آلمانی در سطح B1 یا بالاتر
توانایی مالی: اثبات توانایی مالی برای تأمین هزینه‌های زندگی بدون نیاز به کمک‌های دولتی، از طریق ارائه مدارکی مانند قرارداد کاری، فیش حقوقی یا اظهارنامه مالیاتی.
سابقه کیفری: نداشتن سابقه کیفری جدی در آلمان
آشنایی با نظام حقوقی و اجتماعی آلمان: شرکت در دوره‌های ادغام (Integrationskurs) و آشنایی با فرهنگ و قوانین آلمان
بیمه درمانی: داشتن پوشش بیمه درمانی معتبر در آلمان.

پس از ارائه کامل مدارک به اداره امور اتباع خارجی (Ausländerbehörde)، معمولاً ۶ تا ۸ هفته طول می‌کشد تا مجوز اقامت دائم صادر شود. همچنین توجه داشته باشید که اقامت دائم آلمان با اقامت موقت متفاوت است؛ به این صورت که اقامت دائم نیازی به تمدید ندارد و به فرد اجازه می‌دهد به‌صورت نامحدود در آلمان زندگی و کار کند. همچنین، اقامت دائم با تابعیت آلمانی تفاوت دارد؛ زیرا دریافت اقامت دائم به معنای دریافت تابعیت آلمانی نیست و برای اخذ تابعیت، شرایط و مراحل جداگانه‌ای وجود دارد.

نتیجه گیری

راه‌های متفاوتی برای مهاجرت قانونی به آلمان وجود دارند که قطعا حداقل یکی از آن‌ها با شریط شما مطابقت دارد. بنابراین، به جای مهاجرت غیرقانونی، از کارشناسان ما مشاوره رایگان دریافت کرده و به صورت قانونی به این کشور زیبا مهاجرت کنید. متاسفانه بر اساس داده‌های آزانس‌های پناهندگی اتحادیه اروپا در نیمه اول سال 2024 حدودا یک چهارم درخواست‌های پناهندگی کل اتحادیه برای کشور آلمان بود. قطعا آلمان مقصد مناسبی برای مهاجرت محسوب می‌شود. اما بدون اخذ مشاوره تخصصی، این مسیر پر ریسک خواهد بود. با ما همراه باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

سوالات متداول

هیچ داده‌ای یافت نشد
با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...
فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *