لانرهلدینگ برترین موسسه مهاجرتی به کشور آلمان

مهاجرت به آلمان | شرایط مهاجرت + هزینه ها و مدارک لازم برای مهاجرت

ما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

اگر برای یکی از بزرگ‌ترین تغییرات زندگی خود مصمم هستید، وقت جمع‌آوری هر آن چیزی رسیده که برای شما ضروری است. تهیه‌ی مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان، مرحله‌ای مهم از مجموعه مراحل این مسیر پر پیچ و خم است که باید طبق دستورالعمل سفارت و با دقت تمام انجام شود. ما در مجموعه‌ لانر آوسبیلدونگ تمام تلاش خود را در این راستا به شما می‌کنیم. در این مقاله مدارک مورد نیاز، را به صورت مشخص و مرتب برای شما آماده کرده‌ایم. مدارکی که از شما خواسته می‌شود بسته به نوع مهاجرت شما متفاوت است. مهاجرت به آلمان در دسته بندی سفارت این کشور به سه دسته تقسیم می‌شود که شامل متخصصان، مهاجران با ویزای پیوست به خانواده و مهاجران تحصیلی هستند. شما می‎‌توانید به راحتی مدارک خود را با لیست‌های پیش رو چک کنید.

مهاجرت به کشور آلمان

اولین سوالی که ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشد این است که «چرا آلمان»؟
آلمان کشوری مدرن در قلب اروپا با 16 ایالت فدرال و شهرهایی پر جنب و جوش است.
کشور آلمان پرجعمیت‌ترین کشور اتحادیه اروپا است ولی در عین حال تنها 9 درصد از این جعمیت زیر 25 سال سن دارند؛ در سال 2022 وزیر کشور آلمان اعلام کرد که با توجه به نیاز شدید این کشور به نیروی مهاجر، شرایط مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت در این کشور آسان‌تر خواهد شد.

مهاجرت به آلمان

آلمان در سال 2023 به عنوان پنجمین کشور مطلوب برای مهاجرت در نظر گرفته شده است. اقتصاد قوی، سیستم اموزشی در سطح جهانی، بازار کار عالی علت محبوبیت کشور آلمان برای مهاجرین بوده و باعث شده تا اکثر مهاجران به دنبال راحت ترین راه مهاجرت به آلمان و یافتن روش های مهاجرت به آلمان باشند. آلمان حتی در زمان‌های چالش برانگیز اقتصادی و سیاسی، همچنان گزینه‌ای محبوب برای مهاجران است. مهاجرت به آلمان باعث می‌شود شما مسیر روشنی را در آینده خودتان ببینید. این کشور به علت شرایط و امکانات خاصی که به مهاجران کاری و تحصیلی خود ارائه می‌دهد، از مهم‌ترین مقاصد مهاجران ایرانی است.

طبق آخرین آمار، هم‌اکنون بیش از 300 هزار ایرانی در آلمان زندگی می‌کنند و این آمار روز به روز در حال افزایش است. همانطور که می‌توانید حدس بزنید، مهاجرت به آلمان مسیر پر فراز و نشیبی است. ما مجموعه لانر آوسبیلدونگ با توجه به تجربه‌ی چندین ساله‌ی خود از سال 2015 تا به امروز، به شما اطمینان می‌دهیم که هموارترین مسیر را برایتان انتخاب کنیم و در این راه گام به گام همراه شما خواهیم بود.

اما چه چیز‌هایی را قرار است باهم بررسی کنیم؟

  • بررسی شرایط اقتصادی، رفاهی و آب وهوایی آلمان
  • بررسی اعتبار ویزا و پاسپورت آلمان
  • مروری بر انواع روش‌های مهاجرت و شرایط پذیرش آن‌ها
  • چگونه اقامت آلمان را بگیریم؟
  • مدارک لازم برای مهاجرت به آلمان
  • سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان
  • ابتدا تا انتهای پروسه مهاجرت

از دلایل مهاجرت به المان که باعث شده مهاجران زیادی کشور آلمان را برای مهاجرت انتخاب کنند:

  • آلمان یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان
  • هزینه های زندگی نسبتاً پایین
  • پاسپورت آلمان دومین پاسپورت معتبر دنیا
  • تحصیل رایگان در آلمان
  • کیفیت بالای زندگی در آلمان
  • آلمان مقصدی جذاب و خوش اب و هوا
  • بازار کار پویا
  • امنیت بالای کشور آلمان
  • مراقبت های بهداشتی همگانی
  • آزادی سفر در اروپا

کشور آلمان هم مانند هر کشور دیگری مزایا و معایب خودش را دارد. بر اساس نظرسنجی گزارش جهانی کشورهای شاد در سال 2023، آلمان به عنوان شانزدهمین کشور شاد جهان رتبه بندی شده است. بنابراین، به نظر می‌رسد که مردم از زندگی خود در آنجا راضی هستند.

اقتصاد آلمان

اقتصاد آلمان، به عنوان قطب اقتصادی اروپا شناخته می‌شود. درآمد بالاتر و کیفیت زندگی بهتر در آلمان این کشور را تبدیل به مقصدی منحصر به فرد برای مهاجران کرده است؛ پس اگر می‌خواهید در یک اقتصاد باثبات و رو به رشد زندگی کنید، باید به آلمان مهاجرت کنید. آلمان چهارمین اقتصاد بزرگ جهان پس از ایالات متحده، چین و ژاپن و بزرگترین اقتصاد در اروپا است. آلمان در کنار چین و ایالات متحده آمریکا یکی از سه کشور بزرگ صادراتی جهان است.

یکی از بزرگترین نقاط قوت آلمان اقتصاد نوآورانه و با عملکرد بالا است. این کشور دارای بیشترین درخواست ثبت اختراع در اروپا و رتبه پنجم در سراسر جهان است. جابجایی هیجان انگیز شامل محاسبه میانگین هزینه ماهانه است که شامل هزینه‌های اجاره، آب و برق، غذا، حمل و نقل و بیمه درمانی می‌باشد. خبر خوب این است که ساکنان آلمان می‌توانند با توجه به استاندارد زندگی در این کشور از هزینه زندگی نسبتاً پایینی برخوردار شوند.

هزینه‌های زندگی هر فرد بسته به بودجه، سبک زندگی و شهر زندگی او متفاوت است؛ ولی با یک حساب سر انگشتی و کلی، برای مخارج یک زندگی خوب و نسبتا مفرح در آلمان ماهیانه حدودا 1000 یورو مورد نیاز است که این رقم در شهرهای بزرگ‌ تا 2000 یورو هم افزایش می‌یابد؛ ولی اگر شما دانشجو هستید، ماجرا فرق می‌کند. در صورتی که دانشجو باشید این هزینه به 600 الی 700 یورو کاهش می‌یابد. پس شاید بد نباشد اگر مهاجرت تحصیلی به آلمان را در ذهن خود داشته باشید.

اقتصاد آلمان لانر آوسبیلدونگ

در این مقاله ما اطلاعاتی کلی راجع به وضعیت اقتصادی آلمان در اختیار شما قرار داده‌ایم. اما همانطور که می‌دانید، این قصه سر دراز دارد. اگر به اطلاعات جامع و کامل‌تری نیاز دارید، ما در مقاله اقتصاد آلمان مفصل و جزئی‌تر در این باره صحبت کرده‌ایم.

هزینه های زندگی در آلمان

و اما نوبت به هزینه‌ها می‌رسد. این غول دو سر در راه مهاجرت!
زندگی در آلمان پر هزینه نیست. می‌دانیم که ممکن است هزینه و بودجه از مهم‌ترین نگرانی‌های شما باشد. باید بگوییم هزینه‌های زندگی هر فرد بسته به بودجه، سبک زندگی و شهر زندگی او متفاوت است؛ ولی با یک حساب سر انگشتی و کلی، برای مخارج یک زندگی خوب و نسبتا مفرح در آلمان ماهیانه حدودا 1000 یورو مورد نیاز است که این رقم در شهرهای بزرگ‌ تا 2000 یورو هم افزایش می‌یابد؛ ولی اگر شما دانشجو هستید، ماجرا فرق می‌کند. در صورتی که دانشجو باشید این هزینه به 600 الی 700 یورو کاهش می‌یابد. پس شاید بد نباشد اگر مهاجرت تحصیلی به آلمان را در ذهن خود داشته باشید.
هزینه‌های مهم و اولیه‌ای در زندگی روزانه‌ی ما وجود دارند از جمله مسکن، خوراک ، حمل و نقل و غیره. در این بخش از مقاله این هزینه‌ها را به طور کلی بررسی می‌کنیم. درصورتی که مایل هستید کمی جزئی‌تر هزینه‌های زندگی خود را تخمین بزنید، ما در مقاله‌ی هزینه‌ های زندگی در آلمان به طور مفصل در مورد هزینه‌های بیمه، قبوض و تفریحات و سایر هزینه‌ها صحبت کرده‌ایم.

آب و هوای آلمان

برای ما ایرانی‌ها آب و هوا یکی از مسائل مهم محسوب می‌شود. آلمان برای اکثر ما ایرانیان می‌تواند مقصدی جذاب و خوش اب و هوا باشد. این کشور از کوه‌های آلپ تا دریای شمال و دریای بالتیک ادامه دارد و سراسر دشت شمال اروپا را در بر می‌گیرد؛ به همین دلیل آب و هوای آلمان از شمال تا جنوب متفاوت و متنوع است. گرم ترین ماه های آلمان، ماه های تابستان از ژوئن تا آگوست است. ماه های بهار مارس، آوریل و می معتدل تر هستند و می توانند بارانی باشند.

آب و هوای آلمان لانر آوسبیلدونگ

به‌طور کلی این کشور از آب و هوای معتدلی برخوردار است که این امر باعث می‌شود مردم از تابستان‌های گرم و زمستان‌های نسبتا معتدل لذت ببرند. آلمان جزو کشورهای سرسبز اروپا محسوب می‌شود؛ مقصد شما هر شهری از آلمان باشد، جاذبه‌های طبیعی خاص و متفاوتی با شهر‌های دیگر تجربه کرده و لذت خواهید برد. اگر مایل هستید مطالب بیشتری درباره‌ی آب هوای آلمان بخوانید ما در مقاله‌ی آب و هوای آلمان توضیحات مفصل‌تری برای شما آماده کرده‌ایم.

اعتبار پاسپورت و ویزای آلمان

متأسفانه پاسپورت ایران از میان 199 کشور در رتبه 194 قرار دارد؛ پس اعتبار ویزا و پاسپورت کشور مقصد برای مهاجران بسیار مهم است. از لحاظ اعتبار، پاسپورت آلمان دومین پاسپورت معتبر دنیا می‌باشد که با آن می‌توان به 126 کشور جهان بدون ویزا و 44 کشور با ویزای فرودگاهی سفر کرد. شما با ویزای کشور آلمان قادر خواهید بود به صورت توریستی به تمام کشورهای اروپا سفر کرده و حسابی لذت ببرید.

روش های مهاجرت به کشور آلمان

مهاجرت به آلمان از پنج طریق زیر انجام میشود:

  • تحصیلی
  • کاری
  • آوسبیلدونگ
  • سرمایه گذاری
  • ازدواج

برای اقدام به مهاجرت در اولین گام شما باید تمکن مالی خودتون رو اثبات کنید، بیمه سلامت داشته باشید و بسته به نوع مهاجرتتان به زبان آلمانی تسلط داشته باشید.


مهاجرت تحصیلی به آلمان

این روزها بحث مهاجرت تحصیلی رایگان بسیار مطرح می‌شود، علت این امر شهریه ناچیز دانشگاه‌های این کشور است. برخلاف کشورهایی مانند آمریکا که هزینه های تحصیلی گزافی دارند، دانشگاه های آلمان یا هزینه های بسیار پایینی که دارند و یا اصلا هزینه ای دریافت نمی‌کنند. به همین دلیل، آلمان یک مکان محبوب برای مهاجرت به مقاصد تحصیلی است.

چند خبر خوب برای کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارند:

  • تحصیل یکی از راحت ترین راه‌های مهاجرت به آلمان است و آلمان هم یکی از ده کشور اصلی دانشجوپذیر دنیاست.

اگر تمایل به مطالعه و کسب اطلاعات بیشتر درمورد تحصیل در آلمان دارید، روی مهاجرت تحصیلی به آلمان کلیک کنید!

دلایلی که باعث می‌شود از طریق تحصیلی به آلمان مهاجرت کنید:

  • هزینه‌های زندگی پایین
  • تحصیل با هزینه کم و تقریبا رایگان
  • دانشگاه‌های معتبر در سطح جهانی و رتبه بالای آلمان از لحاظ آموزشی
  • امکان اخذ اقامت دائم

دانشجویان معمولا بعد از تحصیل تمایل دارند در آلمان بمانند؛ جالب است بدانید که در مقایسه با کشور های دیگر مثل کانادا، قوانین آسان‌تری برای اقامت در آلمان تصویب شده است.
اگر شما هم می‌خواهید بعد از تحصیل در آلمان بمانید نگران نباشید. برای اقامت بعد از تحصیل در آلمان راه های متفاوتی وجود دارد؛ یکی از راه‌هایی که ما به شما پیشنهاد می‌کنیم:

ویزای جست و جوی کار: شما دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیل در آلمان با داشتن شرایط درخواست این ویزا، 18 ماه فرصت دارید کار مرتبط با رشته خود را پیدا کنید.

شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

  • پذیرش در یک موسسه آموزشی آلمانی
  • پاسپورت معتبر
  • تمکن مالی
  • گواهی بیمه سلامت
  • انگیزه نامه
  • گواهی مهارت زبان معتبر

در جدول زیر شرایط مهاجرت تحصیلی را مشاهده می‌کنید:

عنوان
کالج
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکتری
سن
18 تا 21 سال
20 تا 24 سال
تا 34 سال
تا 40 سال
مدرک زبان
حداقل B2
حداقل B2
حداقل B2
حداقل B2
معدل
حداقل 15
حداقل 15
حداقل 15
حداقل 15

مهاجرت به آلمان از طریق آوسبیلدونگ

در آلمان یک فرصت منحصر به فرد وجود دارد به اسم آوسبیلدونگ، آوسبیلدونگ آلمان یا کارآموزی فرصتی است که شما در شرکت‌های آلمانی به عنوان کارآموز مشغول به کار می‌شوید و مهارت کسب می‌کنید؛ این دوره ترکیبی از آموزش تئوری در کلاس و عملی حین کار است. آوسبیلدونگ یک انتخاب محبوب برای افرادی است که به دنبال توسعه مهارت های عملی و دنبال کردن حرفه‌ای در زمینه های مختلف هستند.

آوسبیلدونگ

خبر خوب این است که شما در این دوره‌ی 2 الی 3.5 ساله درآمد ماهیانه‌ای بین 800 الی 1200 یورو دارید. و اگر حقوق شما از 927 یورو بالاتر باشد، شما دیگر نیازی به ارائه تمکن مالی ندارید.

شرایط پذیرش این دوره را برای شما در جدول زیر آورده‌ایم:

شرایط سنی
تحصیلات
سطح زبان آلمانی
تمکن مالی
حقوق دریافتی
18 – 25
دیپلم
B1
€ 1027  ماهیانه
۸۰۰-۱۲۰۰ یورو در ماه در طول دوره و 1800-3800 یورو پس از اتمام دوره

اگر به دنبال حقوق و دستمزد بالا، اخذ اقامت دائم و کیفیت بالای زندگی هستید؛ آلمان گزینه‌ی خوبی برای مهاجرت کاری است؛ زیرا آلمان با کمبود نیروی کار مواجه است و قصد دارد هر ساله 400 هزار مهاجر متخصص پذیرش کند.
اگر برای دریافت ویزای کاری مصمم هستید باید به سری نکاتی که شما را واجد شرایط دریافت این ویزا کمی‌ دقت داشته باشید؛ اگر سن شما حداکثر 45 سال باشد شما شانس بیشتری برای مهاجرت کاری خواهید داشت.

احتمال دریافت این ویزا با شرایط سنی،مدرک تحصیلی و سابقه کار مرتبط با رشته شما رابطه مستقیم دارد. داشتن مدرک زبان آلمانی B2 و یا آیلتس 6.5 در زبان انگلیسی ضروری است، در واقع سطح دانش زبانی شما در مصاحبه با کارفرما تاثیرگذار است.

داشتن شرایط ذکر شده شانس شما را بالا می‌برد اما این معیارها متغیر هستند، شما با مشاوره با کارشناسان ما می‌توانید به هدف خود برای مهاجرت نزدیک شوید.


مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

آلمان پایتخت اقتصادی اروپا است و با توجه به بازارهای تجاری متنوع و پویا، اقتصاد با ثبات و روابط تجاری گسترده، سرمایه‌گذاری یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما در بحث یکی از راحت ترین راه های مهاجرت به آلمان است .
شما به یکی از این چهار روش می‌توانید از طریق سرمایه‌گذاری مهاجرت کنید:

آوسبیلدونگ معاون مالی

اخذ ویزای طلایی آلمان: اگر شما 360 هزار یورو در اوراق قرضه دولتی آلمان یا سهام شرکت‌های آلمانی سرمایه‌گذاری کنید به شما اقامت دائم اعطا می‌شود. لازم به ذکر است این سرمایه باید حداقل 3 سال پایدار و ثابت باشد و همچین مهارت کافی در زبان آلمانی داشته باشید .

ویزای کار آفرینی آلمان: اگر شما به فکر راه‌اندازی کسب و کار در آلمان هستید باید حداقل 100 هزار یورو سرمایه و یک طرح تجاری که از نظر دولت آلمان مورد تایید باشد داشته باشید.

استارتاپ ویزای آلمان: برای افرادی که مایل به کار آفرینی و راه اندازی کسب و کار در آلمان هستند برای گرفتن این ویزا سرمایه حداقل 50 هزار یورویی، حمایت مراکز رشد و مدرک زبان آلمانی داشته باشد.

خریداری ملک: از این طریق با سرمایه 400 الی 500 هزار یورویی، می‌توانید به همراه خانواده و فرزندان زیر 16 سال خود مهاجرت کنید. با انتخاب مجموعه لانر آوسبیلدونگ، پس از سه سال اقامت دائم خواهید داشت.


مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

ازدواج یکی از آسان‌ترین راه‌های مهاجرت به آلمان است ولی سختی‌های خودش را هم دارد.
با توجه به سوء استفاده‌هایی که از این روش شده‌است، سفارت روی مدارک و پرونده ها سخت‌گیری بیشتری به خرج داده و به منظور اطمینان از صوری نبودن ازدواج، نظارت بیشتری می‌کند.
برای مهاجرت از این روش، همسرتان باید شهروند آلمان بوده و یا اینکه اقامت دائم آلمان را داشته باشد؛ در این مرحله شریک زندگیتان باید ثابت کند توانایی تامین هزینه‌های زندگی شخص دیگر را هم دارد.
شما با اثبات صحت ازدواج و تسلط به زبان آلمانی در سطح B1 می‌توانید مهاجرت کنید.


مهاجرت کاری به آلمان

بازار کار آلمان با کمبود نیرو در مشاغل مختلف مواجه است. این امر ناشی از عدم حضور افراد ماهر و افرادی با تحصیلات دانشگاهی واجد شرایط است. پیر شدن جمعیت در این کشور از یک سو و عدم تطابق شرایط افراد با صلاحیت‌ها و شرایط مشاغل از سوی دیگر منجر به کاهش جمعیت شاغل در آلمان شده‌است.
تقاضای ویزای کار آلمان، برای افراد با صلاحیت بالا، به ویژه در زمینه‌های پزشکی و علوم کامپیوتر، در حال حاضر نمی‌تواند به طور کامل برآورده شود. در ایالت‌های شهری برلین و هامبورگ و همچنین در زاکسن، کمبود نیرو در حرفه‌های علوم کامپیوتر در حال افزایش است. باواریا، راینلاند‌فالتز و ایالت‌های فدرال شرقی در حرفه‌های بهداشتی و پزشکی نیاز به نیروی کار دارند.

کمبود کارگران ماهر(به طور متوسط) صنعت
20,578 مددکار و آموزش اجتماعی
20,466 آموزش و مراقبت از کودکان
18,279 مراقبت از سالمندان
16,974 برق ساختمان
16,839 بهداشت و پرستاری
14,013 فناوری بهداشتی ، گرمایش و تهویه مطبوع
13,638 علوم کامپیوتر
12,060 فیزیوتراپی
11,771 فناوری خودروسازی

شرایط کاری در آلمان

قانون کار در آلمان مقررات مربوط به کار را وضع کرده و حقوق و وظایف کارمندان و کارفرمایان را نشان می‌دهد.

اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر درمورد مهاجرت کاری برای آلمان هستید، روی مهاجرت کاری به آلمان کلیک کنید!

دوره آزمایشی

در این دوره‌ها قبل از بستن قرارداد کاری مدتی به صورت آزمایشی کار می‌کنید و با کارفرما و محیط کاری بیشتر آشنا می‌شوید. در نظر داشته باشید که در کار آزمایشی حقوق دریافت نمی‌کنید. گاهی اوقات کارفرمایان تنها پس از اینکه چند روز به صورت آزمایشی و بدون دستمزد کار کرده‌اید، به شما پیشنهاد یک قرارداد کاری را می‌دهند. قرارداد کاری برای مهاجرت کاری به آلمان، کارفرما موظف است در روز اول کار قرارداد کتبی با شرایط مهم کار را به صورت مکتوب به شما ارائه دهد. قرارداد کار توسط کارفرما و شما امضا می‌شود. حتی اگر قرارداد کار به صورت شفاهی منعقد شده باشد، کارفرما باید حداکثر 1 ماه پس از شروع رابطه کاری، شرایط اصلی قرارداد را به صورت کتبی به شما تحویل داده و سند حاوی شرایط قرارداد را امضا کند.

قرارداد کار یا سند حاوی شرایط قرارداد باید حاوی اطلاعات زیر باشد:

نام و آدرس کارفرما و کارمند
شروع و مدت استخدام
نوع کار و شرح وظایف شما
محل کار
مبلغ پرداختی (معمولاً حقوق ناخالص)
ترکیب پرداخت (حقوق پایه، احتمالاً هزینه اضافی، کمک هزینه)
ساعات کار و استراحت
اگر سیستم شیفتی وجود دارد، ساعات شیفت و شرایط تغییر شیفت
تعطیلات
تمام جزئیات

حقوق

اگر قصد مهاجرت کاری به المان را دارید، در آلمان حداقل دستمزد توسط قانون تنظیم می‌شود. کارفرمای شما چه آلمانی باشد چه خارجی، در هر صورت باید حداقل دستمزد مربوطه را پرداخت کند؛ حتی اگر از عملکرد شما راضی نباشد! اینکه آیا کارفرما حداقل دستمزد را می‌پردازد در آلمان توسط دولت از طریق اداره‌ی گمرک بررسی می‌شود. کارفرما در صورت سرپیچی حتی ممکن است محکوم به جریمه‌ی نقدی شود.

انواع ویزا کار در آلمان

افراد ماهر و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با پیشنهاد کار در آلمان، واجد شرایط دریافت این ویزا هستند.

ویزای کاری: افرادی که پیشنهاد کار در آلمان دارند می‌توانند با در دست داشتن قرارداد کاریشان این نوع ویزا را دریافت کنند.

ویزای جست و جوی کار: برای کسانی که پیشنهاد شغلی ندارند و می خواهند از فرصت 6 ماهه برای پیدا کردن کار استفاده کنند) . این نوع ویزا فعلا در سفارت آلمان در ایران ارائه نمی‌شود.)

کارت ICT: انتقال درون شرکتی با پیشنهاد شغلی در آلمان برای شرکت‌هایی که در ایران و آلمان شعبه دارند.

ویزا Au pair: برای کسانی که می خواهند با یک خانواده‌ی میزبان در آلمان زندگی و کار کنند.

ویزای خوداشتغالی و فریلنسری: اگر سرمایه و ایده تجاری دارید ما این نوع ویزا را به شما پیشنهاد می‌کنیم .


شرایط سنی مهاجرت به آلمان

شما با هر سنی می‌توانید به آلمان مهاجرت کنید اما با توجه به سن شما نوع مهاجرت شما متفاوت است.

از آنجایی که آلمان با کمبود نیروی جوان مواجه است، این کشور بیشترین سرمایه‌گذاری را روی جوانان می‌کند. پس اگر سن شما بیشتر است، با بالابردن تخصص خود می‌توانید آن را جبران کنید.

مقطع تحصیلی
سن
کالج
18 – 22
آوسبیلدونگ
18 – 25
کارشناسی
20 – 24
ارشد
تا 36
دکتری
تا 40
کاری
تا 45
سرمایه گذاری
بدون محدودیت

انتخاب روش مهاجرت به آلمان، شروع مسیر جدید زندگی

اکنون ما انواع راه‌های مهاجرت به آلمان را به طور دقیق برای شما بررسی می‌کنیم؛ اما اگر زمان کافی برای مطالعه این نوشته را ندارید، می‌توانید با مشاوران ما به طور مستقیم ارتباط برقرار کنید.

کارت آبی اتحادیه اروپا (بلو کارت)

حقوق نا خالص ماهیانه
کشور دریافت مدرک تحصیلی
سطح زبان آلمانی
زمان مورد نیاز جهت اخذ اقامت دائم
بالاتر از € 58,400
ایران
B1
21 ماه
بالاتر از € 58,400
ایران
B1 نداشته باشند
33 ماه
بالاتر از € 58,400
آلمان
21 ماه
پایین‌تر از € 58,400
ایران
48 ماه
پایین‌تر از € 58,400
آلمان
48 ماه

روند هر کدام از این گزینه ها متفاوت است؛ گذشته از این، بازار کار آلمان بسیار رقابتی است؛ بنابراین باید قابلیت های خود را افزایش دهید. شما می‌توانید برای رسیدن به بهترین نتیجه این کار را به دست مشاوران ما بسپارید و با مطالعه‌ی مقاله‌ی کارت آبی اتحادیه اروپا تا حد خوبی می‌توانید به نتیجه‌ی دلخواهتان برسید.

مدارک مهاجرت به آلمان

مدارک لازم برای مهاجرت به کشور آلمان با توجه به شرایط شما متفاوت است. لطفا در تکمیل و به روز کردن مدارکتان دقت کنید؛ چون نقص مدارک یکی از مهم‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزای آلمان است.
ما لیستی از مهم‌ترین مدارک لازم را برای شما تهیه کرده‌ایم:
• پاسپورت معتبر و مدت‌دار
• تکمیل و ارائه فرم‌های مربوط به ویزای درخواستی
• عکس پرسنلی (گرفته‌شده در سه ماه اخیر و مورد تایید سفارت)
• مدارک شخصی یا کپی آن‌ها (شناسنامه، کارت ملی)
• سند ازدواج (در صورت تاهل)
• مدارک پایان ‌خدمت، معافیت یا مجوز خروج (برای آقایان)
• نامه‌ی پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا موسسات آموزشی آلمان (برای ویزای تحصیلی)
• مدارک تحصیلی و ریزنمراتِ ترجمه و معادل‌سازی شده (برای ویزای تحصیلی)
• مدارک سابقه‌کار (برای ویزای کاری)
• نامه جاب آفر معتبر (برای ویزای کاری)
• مدرک زبان آلمانی (A1, A2, B1, B2, C1, C2)
• مدرک تمکن مالی (معمولاً نامه بانک)
• رسید پرداخت هزینه‌های دولتی

جهت مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک لازم برای مهاجرت، روی مدارک لازم برای مهاجرت به آلمان کلیک کنید!

برای مهاجرت به آلمان چقدر بودجه نیاز داریم؟

به طور کلی هزینه‌های مهاجرت به آلمان شامل هزینه تمکن (12324 یورو)، یادگیری زبان، آزمون زبان و ترجمه مدارک است.

راحت ترین راه مهاجرت به آلمان

تا اینجای کار اطلاعات کلی و لازم برای مهاجرت به آلمان را در اختیار شما قرار دادیم. از این لحظه به بعد مجموعه‌ی لانر آوسبیلدونگ در کنار شماست و می‌توانید با پر کردن فرم‌های مشاوره اولین گام را برای مهاجرت به آلمان بردارید.
مسیر مهاجرت، مسیر سخت و پیچیده‌ای است. برای اطمینان خاطر در این مسیر می‌توانید روی ما حساب کنید و صفر تا صد کار را به ما بسپارید. ما بهترین روش مهاجرت را با توجه به شرایط شما پیشنهاد می‌کنیم. در بالا ما به 5 مورد از روش های مهاجرت و معرفی راحت ترین راه برای مهاجرت به آلمان را به شما عزیزان معرفی کردیم. امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید!

با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...

فهرست مطالب

با لانرآوسبیلدونگ زیر یکسال بیا آلمان...

درخواست مشاوره

۱۲ پاسخ

  1. ممنون از مقاله کاملی که نوشتید و قشنگ تر از اون اینه که با جدول خیلی چیزارو برای مهاجرت به آلمان و حتی انواع روش مهاجرت مثل تحصیلی و کاری و… رو نشون دادید.
    امیدوارم موفق باشید.

    1. درود بر شما خانم جان ملکی
      ممنون از دیدگاه پر مهر شما و لطفی که دارید. موفق باشید

  2. سلام وقت بخیر
    من مدتهاست که مهاجرت به آلمان کردم و از زندگی که دارم رضایت دارم. الان تقریباً 2 سالی هست که درسم تموم شده و از طرف دولت آلمان بهم پیشنهاد کار تو حوزه تحصیلی خودم شد و حقوق خوبی هم میدن!
    به نظرم اگر واقعاً میتونید و شرایطشو دارید برای مهاجرت تحصیلی یا کاری به آلمان اقدام کنید تا باز قوانین رو دستکاری نکردن اینجا.

    1. درود بر شما میلاد عزیز
      خیلی خوشحالیم که تجربه موفق خودتون رو از بابت مهاجرت به آلمان با ما به اشتراک گذاشتید! قوانین مهاجرتی که خیلی دستخوش تغییر نمیشن اما تغییرات اخیر بابت پیر شدن جمعیت کشور آلمان هست که باعث مهاجرپذیری بیشتر این کشور شده. مهاجرت تحصیلی به آلمان بسیار روال تر از سایر روش ها انجام میشه.

  3. به نظرم هرچقدر هم هزینه رفتن به آلمان زیاد باشه، اما می ارزه و حداقل اونجا میتونیم زندگی بهتری داشته باشیم. مهاجرت به آلمان میتونه تجربه جدیدی باشه

    1. درود بر شما
      اول اینکه ما اصلاً مهاجرت کردن رو پیشنهاد نمیکنیم و همیشه صحبت بر اینه که بمونید و مملکت خودتون رو تلاش کنید بسازید! اما در کل رفتن به کشورهای دیگه یک تجربه بسیار جدید محسوب میشه.

  4. مقاله جامعی بود به نظرم و اینکه حس میکنم در بحث مهاجرت به آلمان، با توجه به اینکه جمعیت آلمان نسبتاً پیر هستش و آماری که داخل این مقاله خوندم که بالغ بر 300 هزار ایرانی به این کشور مهاجرت کردن، خیلی مهاجرت کردن به آلمان سخت نباشه!
    البته به نوع روش مهاجرت به آلمان هم بستگی داره.

    1. درود بر شما
      ممنون از لطف شما. بله همینطوره ولی در نظر داشته باشید مهاجرت به آلمان از راه درست و مناسب هر فرد باعث میشه که سخت دیده نشه.
      ما برای تمامی مشتریان، مشاوره رایگان برای مهاجرت به آلمان داریم که هر فرد طی تماس با کارشناسان ما میتونه بهترین تصمیم رو برای آینده خودش بگیره

  5. درود بر شما
    ممنون از مطلب خوب شما
    با این تفاسیر، مهاجرت به کشور آلمان فکر میکنم خیلی سخت باشه! درسته؟!

    فقط یک سوال داشتم در همین موضوع، هزینه‌ های زندگی در آلمان به چه صورته؟

    میتونم دقیق تر اطلاعاتی داشته باشم؟

    1. درود بر شما
      ممنون از دیدگاه حضرتعالی و خوشحالیم که مطلب نوشته مورد پسندتون بوده…
      حقیقتاً بله کمی سخت هست اما مجموعه ما تخصصش توی مهاجرت به آلمان هست و بستگی داره که شما در صورت تمایلتون و مشاوره رایگان با کارشناسان ما، از چه طریقی بخواید مهاجرت کنید!
      در خصوص هزینه های زندگی در آلمان هم روی هزینه زندگی در آلمان کلیک بفرمایید و مطالعه کاملتری داشته باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *