کشور آلمان در مهندسی نساجی و تجارت پارچه نقش مهمی را ایفا میکند و چهارمین کشور بزرگ پس از ایالات متحده در صادرات منسوجات است.
صنعت نساجی در کشور آلمان از حدود ۱۸۰۰ شرکت کوچک و متوسط با ۱۲۴۵۰۰ نیروی کار حرفهای در بخشهای تولید پوشاک، پارچه، نخ و الیاف طبیعی و غیرطبیعی در آلمان تشکیل شده است. شما می توانید از طریق لانر آوسبیلدونگ، شانس خود را برای استخدام در این رشته امتحان کنید!
عمده محصولات صادراتی این کشور شامل پارچه لباس بافتنی، الیاف ساخته شده، نخ مصنوعی و ماشین آلات هستند.
بازار صادرات نساجی نزدیک به ۳۴ میلیارد دلار تراکنش مالی برای کشور آلمان دارد و همچنین برای محصولات و لوازم جانبی پارچه و لباس با کیفیت بالا در جهان شناخته شده است.
کشور آلمان دومین واردکننده بزرگ منسوجات پس از ایالات متحده است، از این رو به عنوان یک بازار جذاب برای صادرکنندگان محصولات نساجی به ویژه از دهه ۸۰ تبدیل شده است.
همچنین کشور آلمان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه تولید ماشینآلات نساجی به شمار میرود. این کشور با دارا بودن ۳۰% از سهم بازار ماشین آلات نساجی دنیا، بیش از
۴۰ سال به عنوان رهبر این بازار بوده است.
شرایط تحصیل در رشته مهندسی نساجی در آلمان
در دانشگاه های آلمان دانشجویان رشته مهندسی نساجی به افراد متخصص برای بهرهبرداری از صنایع نساجی در تبدیل الیاف به نخ، نخ به منسوجات و روش های تهیه سایر منسوجات نساجی تبدیل می شوند.
شرایط پذیرش در دانشگاه ها متفاوت است و البته بهترین راه برای اطلاع از شرایط پذیرش ,مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظر است.
دانشگاه های زیادی در رشته مهندسی نساجی در آلمان وجود ندارد. بااینحال، برخی از آنها به زبان آلمانی و شامل هزینههای تحصیل هستند.
برای کسانی که میخواهند در مقطع کارشناسی در کشور آلمان تحصیل کنند، احتمالاً یک دوره به زبان انگلیسی در نظر گرفته شده است و هیچ شهریهای ندارد و در مورد مقاطع
بالاتر بیش از یک دوره است. به شما پیشنهاد می کنیم مقاله های زیر را مطالعه کنید:
تحصیل در مقطع کارشناسی مهندسی نساجی در آلمان
دوره کارشناسی در رشته مهندسی نساجی برای تکمیل در آلمان ۳ تا ۴ سال طول میکشد.
فقط یک دوره انگلیسی بدون شهریه برای مقطع کارشناسی و تحصیل در مهندسی نساجی در آلمان وجود دارد. همچنین در صورت اینکه شما بتوانید مقطع کارشناسی خود
را با موفقیت به پایان برسانید، به عنوان مهندس نساجی در آلمان، می توانید درآمد خوبی را کسب کنید، چرا که مهندسی نساجی جز مشاغل پردرآمد آلمان است.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی نساجی در آلمان
مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی نساجی معمولاً بین ۱ تا ۲ سال است.
اگر فرد متقاضی تحصیل میخواهد در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی نساجی ادامه تحصیل دهد، چندین دوره را پیدا خواهد کرد. بااینحال، شهریه بالایی نخواهد داشت.
زبان آلمانی سطح B2 یا آیلتس 5 برای اغلب دانشگاه ها جهت اخذ پذیرش در رشته مهندسی نساجی مورد قبول است.
بورسیههای تحصیلی توسط خدمات تبادل آکادمیک آلمان برای متقاضیان دارای مدرک کارشناسی از کشورهای درحالتوسعه از طریق برنامه دورههای تحصیلات تکمیلی و برای
متخصصان مرتبط با کشورهای درحالتوسعه برای تحصیل در کارشناسی ارشد در فناوری نساجی و لباس در مؤسسه نساجی ارائه میشوند. همچنین پس از اتمام تحصیل می
توانید از سایت های کاریابی آلمان، کار پیدا کنید و اقامت کاری آلمان را دریافت کنید. البته رزومه و کاورلتر شما نقش بسزایی در کاریابی این
بورس تحصیلی برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در فن آوری نساجی
تمرکز در دوره فناوری نساجی در این برنامه بر روی سه هدف مختلف تمرکز دارد:
برنامه اول: تولیدکنندگان در آلمان برای پردازش مواد نساجی با کارایی بالا برای کاربردهای فنی، دانشجویان واجد شرایط برای دکتری را آماده میکنند تا به عرصه فناوری نساجی وارد شوند.
برنامه دوم: فارغالتحصیلان در صنایع نساجی و لباس کلاسیک کار میکنند و عمدتاً تمرکز دوره در برنامههای فنی خواهد بود.
برنامه سوم: شامل ۱۲ ماژول اجباری است، ماژولها در سه ترم اول و شش هفته اول ترم چهارم ارائه میشوند.
- گرایش های کلی مهندسی نساجی در آلمان
- تکنولوژی نساجی
- شیمی نساجی
- علوم الیاف گرایش پوشاک
وظایف مهندسان نساجی در آلمان
یک مهندس نساجی در آلمان قوانین، اصول و تکنیکهای علمی را برای توسعه راهحلهای نوآورانه برای مشکلات تولید و فرایندهای منسوجات اعمال میکند.
کار مهندس نساجی در آلمان شامل طراحی سیستمهای پردازش الیاف و ماشینآلات مربوط به ساخت الیاف، پارچه، پوشاک و سایر محصولات مرتبط است.
همچنین مهندسان تجزیه و تحلیل نساجی پلیمرهای مربوط به فرآوری الیاف نساجی، تولید ماشینآلاتی که در تولید الیاف نساجی نقش دارند و طراحی و کنترل فرآیندهای نساجی را برعهده دارند.
آنها زمان را مدیریت میکنند، تعداد کارگران مورد نیاز و فناوری مورد استفاده را تعیین میکنند، بر اقدامات کارگران برای دستیابی به محصول نهایی نظارت میکنند، آنها همچنین
مسئول ایمنی کارگران، نگرانیهای زیست محیطی و برآورد هزینهها هستند. یک مهندس نساجی نیازهای محصول را با دقت مطالعه میکند، از روشها و مدلهای ریاضی برای
طراحی سیستمهای تولیدی و اطلاعاتی استفاده میکند. مهندسین نساجی کیفیت را تضمین میکنند و هزینههای موجودی را به حداقل میرسانند.
بطور خلاصه دیگر وظایف مهندس نساجی در آلمان عبارتند از:
- تغییر در تصمیمگیری مصرف کننده
- تقویت اعتبار یک کسب و کار
- بازبینی پتانسیل جلب اعتماد مشتری
- توانمند کردن افراد برای برقراری ارتباط با صنعت نساجی
شرایط و موقعیت های شغلی مهندس نساجی در آلمان
کارخانهها و شرکتهای تولید پارچه، محل کار مهندسین نساجی هستند.
ساعات کار مهندس نساجی در آلمان به صورت هفتهای حداقل ۴۵ ساعت است. د. یک مهندس نساجی معمولاً از ساعت ۸:۰۰ صبح تا ۵:۰۰ بعدازظهر مشغول به فعالیت است.
کار مهندس نساجی در آلمان با توجه به مهلت اجرای پروژه و اهمیت آن ممکن است با اضافه کاری یا حتی کار کردن در شیفت شب همراه باشد.
مهندسان نساجی معمولاً ۴۰ ساعت در هفته کار میکنند. ممکن است ساعت کاری آنها به دلیل مهلت مقرر و فشار کاری طولانی شود.
کار مهندس نساجی در آلمان به دو صورت دائم و قراردادی است. مدت زمان قرارداد به سازمان یا شرکت و کارخانه تولید پارچه بستگی دارد. به طور کلی، این مدت شش ماه، یک
سال یا دو سال است.
کار یک مهندس نساجی همیشه تمام وقت است و کاره ساعتی و یا پاره وقت در این شغل معنایی ندارد.به شما پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را بخوانید:
“درآمد متخصص کامپیوتر در آلمان + عوامل موثر بر حقوق و دستمزد“
دوره های آوسبیلدونگ مربوط به نساجی در آلمان
یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت به آلمان دریافت ویزا آوسبیلدونگ است. شما با این نوع ویزا می توانید برای رشته های مربوط به نساجی اقدام کنید و از روز اول تحصیل
در آوسبیلدونگ آلمان، حقوق دریافت کنید و وارد بازارکار شوید! بخشی از آوسبیلدونگ های مرتبط به دوره ی نساجی در آلمان به صورت زیر هستند:
-
آوسبیلدونگ پاک کننده نساجی
-
آوسبیلدونگ دستیار آزمایشگاه نساجی
-
آوسبیلدونگ طراح پارچه
-
آوسبیلدونگ متخصص تولید شیمی
- آوسبیلدونگ مهندسی تاسیسات
- آوسبیلدونگ مونتاژ کننده فنی
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به بخش آوسبیلدونگ های حوزه فنی و مهندسی مطالعه نمایید.
بررسی در آمد مهندسان نساجی در آلمان
میزان حقوقی که مهندسان نساجی با استخدام در بخش خصوصی یا دولتی دریافت میکنند، بر اساس میزان تجربه کاری و مهارت آنها محاسبه میگردد.
در کشور آلمان برای مهندسان نساجی که سابقه کاری درزمینهٔ مرتبط ندارند، متوسط درآمد حدود ۳۵.۰۰۰ یورو الی ۴۵.۰۰۰ یورو میباشد.
البته این حدود بستگی به نظر کارفرما میتواند بیشتر یا کمتر نیز باشد.
متوسط در آمد سالیانه برای مهندسان نساجی در کشور آلمان برای افراد باتجربه کاری و مهارت بالا درزمینهٔ موردنظر در حدود ۵۵.۰۰۰ یورو الی ۱۰۰.۰۰۰ یورو میباشد.
که باز این مبالغ با توجه به تخصص فرد و نظر کارفرما معین می شود. به شما پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه کنید:
“درآمد شغل معماری در آلمان + عوامل موثر بر حقوق و دستمزد”
کلام آخر!
شما می توانید در سریع ترین زمان ممکن، به آلمان مهاجرت کنید، فقط کافی است مانند صدها نفر دیگری که ما را انتخاب کردند، ما را به عنوان همسفر خود انتخاب کنید.
با ویزا لانر زیر یک سال بیا آلمان!
۲ پاسخ
سلام
من کارشناسی مهندسی نساجی خوندم. ۳۸ سال دارم میتونم برا اوسبیلدونگ نساجی شرکت کنم؟
سلام
آوسبیلدونگ نساجی از ایران امکان پذیر نیست و اینکه بهترین سن برای آوسبیلدونگ تا سن 31 سالگی است.